Benim cocuklugum bilgisayar oyunlariyla gecti(cocukken metin2 mstar jadde sanalika gta sims buyuyunce lise cagi lol pubg steam oyunlari ) sonra evlendim mecbur biraktim bilgisyaarim kirildi cocuk oldu derken simdide oynamak istiyorum youtubda sims videolari izliyorum gerci simste yaptiklarimi suan gerceklestirdim bilmeyenler icin sanal dunya aile kuruyosun cocuk yapiyosun ister calisiyosun felan simstede esimle kendimi yapardim o zamanlar sevgiliydi birsuru cocuk yapip evi cocukla doldururdum evimizi insa ederdim simdi cok cocuk yapmasakta cesaret edemiyorum oyunda bassitti gerçekte zormus neyse iste yine oynamak istiyorum oyun bilgisayarlari cok pahalı dizustu en ucuzu 7 bin masaustu ucuz buldum 3 kusure ondan aldircam esime doğum günümde bide playstation secenegi var onunda oyunlari pahalı devamli para yatirmak gerek aklima masaustu yatiyor evde oynarim cocukluguma donerim cocugu uyuttukca varmi benim gibi bilgisayar oyuncusu
Ben de çok oynardım gta call of the sims falan kardeşime ısrarla sims yüklettim ama eski tadı yok çok değişmiş yada ben büyümüşüm
403,854 soru
12,098,887 cevap
36,408 kullanıcı