0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (203 puan) tarafından

Evet kızlar tam 7 gün oldu eşim ve çocuğum hariç hiç kimseyi görmüyorum dışarı çıkmıyorum evimiz dağın başında cumartesi günü annemgile gitmiştim o günden beri ne dışarı çıktım nede farklı bir yüz gördüm eşim evde olduğum zaman hiç demez seni markete götürim yada parka gidelim sadece çocuğu alır 1 saat gezdirir işe gitmeden önce çok zorluk çekiyorum bu durumdan :(

16 Cevaplar

+4 oy
(122,344 puan) tarafından
esin illa seni goturmek zorundami  6 yildir sehir disinda yasiyorum ustelik yol iz bilmedigim bi yerdeydim bigun  100 oburgun 300 bi sonraki gun 500 metre yururum etrafi ogrenirim al eline telefonu ac navigasi git heryere esine muhtac yasarsan 7 gun degil 7 yil bile beklersin cocugum vat yapamam edemem deme en sacma bahane yasadigim yerde insanlar yagmurda bebek le disardalar 
-Reklam-
+3 oy
(148 puan) tarafından

Benim aylarca çıkmadığım olmuştur 

Hergun çıkabilene hayret ediyorum 

Ev kuşuyum ya ben :)

(203 puan) tarafından
Ben alışık değilim bekarlığımda karabalık bir ailede büyüdüm ve çevrem çok genişti çok zorlanıyorum bu yüzden
(148 puan) tarafından
Kız bende kalabalıkta büyüdüm aile apartmanında yasardim hergun misafir olurdu ama yapım gereği yalnızlığı hep sevmişimdir
Şimdi 7 senedir evliyim her zaman yalnızım evet önceleri zorlanirdim ama şimdi iki çocuk var zaten sıkılmaya zaman kalmıyor birde alıştım evde oturmaya birgün gezsem ikinci gün yorulurum
(1,363 puan) tarafından
Bende ev kuşuyum :) dışarıya karşı hiçbir merakım yok :))
+1 oy
(3,181 puan) tarafından
Eşinden bekleme, çocuğunla birlikte gez. Hem daha güzel oluyor sakin sakin gezip oturuyorsun erkekler aceleci :)
0 oy
(203 puan) tarafından
Başlık yapay zekaya ait kızlar 
0 oy
(16,473 puan) tarafından
O çocuğu gezdirim dediğinde hazırlan yanlarında git ondan teklif beklersen çok beklersin 
(203 puan) tarafından
Söylüyorum ama burda gidicek yer yok diyor :(
(16,473 puan) tarafından
O zaman o da evde otursun
0 oy
tarafından
Evin sanırım hepinizden nefret ediyorum köşesinde:D tam benlik eşin cocugunla giderken sende gidemiyor musun onlrlar
(203 puan) tarafından
Söylüyorum ama kendisinin kardeşlerinin dükkanı olduğu için hep oaraya gidiyor sen napıcan erkeklerin içinde diyor
tarafından
Başka bir yer yok mu mesela onlar oraya giderken seni bir markete bıraksın dolasicam de kadınsal ihtiyaçlarım var alacak de
0 oy
(768 puan) tarafından
Ehlıyet al ve arabaya el köy bu kadar basit ashsjsjsjsjsjj
(203 puan) tarafından
1 senedir araba sürmesini ögreticek eşim hala ögreticek :/
0 oy
tarafından
1 gün , gün yüzü görmezsem psikolojim bozuluyor sıcak soğuk demeden oğlumu da alıyorum eşim akşamcı dahi olsa kendim çıkıyorum ama senin imkanların yani yaşadığın ortam buna müsait değil sanırsam :/. Seni çok iyi anlıyorum bende kalabalık ailede büyüdüm ortamlarım vardı … Şimdi ben de yalnızım. Gurbette yaşıyorum . 
(203 puan) tarafından
Allah'ım yardımcın olsun cnm gerçekten çok zor
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Canm hicmi araba falan yok merkeze giden nebilim illa vardir diye dusunuyorm carsi pazara giden.esine bagli olmak zoeunda degilsnkj esin isteyken al cocugunu bin arabaya git gez gel.bende koyde otruyorum ama asla esimden bi beklentiye girmiyorm o ise gider bende oglumla cikar carsi pazar gezerim hem isimi varsa onu hallederim hem hava alirim.eslere bagli yasarsak canim ohooo evden disari adim attrmazlar.
(203 puan) tarafından
Cnm dağın başı diyorum ya burda öyle bişey yok kendi şahsi  araban  olmadan hiç bir yere gidemezsin
0 oy
(318 puan) tarafından
Esinin cikarmasina neden ihtiyac duyuyorsun ki al cocugunu cik ya da cocugu birak cik 2-3 saat yuruyus yap kafani dinle.
(203 puan) tarafından
Dağın başında ne yürüyüş yapim cnm heryer köpek kaynıyor
0 oy
tarafından
Ben 3 günden sonra bunalıyorum evden çıkmazsam
0 oy
(532 puan) tarafından
Sende çık onlarla dışarıya nereye giderlrse artk
0 oy
(3,916 puan) tarafından
Yedi gün çok uzun bir süre değil. Kalabalık şehirde aktif bir sokakta oturmama rağmen bazen on gün bile çıkmam dışarı eve de gelen olmaz 
(203 puan) tarafından
Ama şu piskoloji var sende dışarı cıksamda yada pencereden baksamda bi insan görüyorsun bende insan sesi bile yok zor kısmı da bu zaten
0 oy
(2,811 puan) tarafından
Buraya ilk taşındığimda tam 1 ay balkona dahil çıkmadım ve hamileydim. Kendimi resmen eve kapatmış gibiydim. Eşim cok üzülüyordu ama nedense sanki daha huzurluydum bıraksa 1 ay daha kalırdım içeride. Sonradan fark ettim dışarıyı seven bir insan olsaydım o dönemde kafayı yerdim diye. Bir yürüyüşte olsa çık bacım kafan dağılır 
0 oy
(7,115 puan) tarafından
Ayyy ben var ya evin işini bitirip hemen kendimi dışarı atma ihtiyacı duyuyorum alıyorum oğlumu markete parka vs gidiyoruz ben hayatta 1 günden fazla duramam evde 
0 oy
(350 puan) tarafından
Kendim şuan kalabalık bir yerden huzur evi tadında bir bölgeye taşındım. Ama yinede her gün dışarı çıkıyorum. Hem kendim hem çocuklar için. İlla eşinizi beklemenize gerek yok. Çocuklarınızla beraber etrafı keşfedebilirsiniz. Olmadı, eşiniz teklif etmiyorsa, siz her imkanda dile getirin, beraber gidelim, alalım vs diye. 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 396 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Zannan (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,161 göst.
12 Şubat 2020 Aile kategorisinde Irmakbskrt (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 27 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cydter (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 387 göst.
18 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melisim23 (2,826 puan) tarafından soruldu

403,368 soru

12,082,297 cevap

36,359 kullanıcı

...