0 oy
46 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından
Cok kasıyor kendini gazdır die doktora gittik. Doktor karnı yumusak öyle cok gaz görünmüyor  ama gaz damlası yazalım dedi. Maflor damla yazdı. Yan etkisi oluyor mu damlaların bilgisi olan varmı?

2 Cevaplar

0 oy
(10,733 puan) tarafından
bazı doktorlar hiç önermiyor. bem biogaia, sab simplex ve nurse harveyi 3ünü birlikte kullandım bol bol da faz masajı yaptım

maflor, probiyotik damla bağırsak düzenleyici aynı zamanda
(58 puan) tarafından
Normalde kusma oluyordu. Ama damlayı kullandım mesela evveli gün 3 de verdim. Gece 4 de cok kötü kustu. Sonra da dün her emdiğini kustu aksama kadar. Dün vermedim bugün kusma yoktu smdi yine verdim verir vermez kustu smdi devam ederse kusma ondan dolayı mı acaba dicem merak ettim. Yan etki mi acaba ye
(10,733 puan) tarafından
kusma, reflü süt olabilir. bu damlaların kusma yaptığını duymadım böyle bir yan etkisi varsa bile
(58 puan) tarafından
Anlamadım bende yaa cidden bukadar yoktu da damlayı verdimmi oluyor
-Reklam-
0 oy
(6,034 puan) tarafından
Maflorun zararı olmaz tam tersine çoook faydalı çünkü o bir gaz ilacı değil bağırsak düzenleyici yararlı bakterilerin bağırsağa yerleşmesini ve düzgün çalışmasını sağlar. Maflor tek başına yeterli gelmeyebilir onun yanında nurse zinco gibi bir damlada kullanmanız gerekebilir. 
(58 puan) tarafından
Üste yazdım ama kusma oldu her emdiğinde. Ondan dolayı mı acaba dedim. Aksama kadar uyumadı dün
(6,034 puan) tarafından
Maflor midede eriyen bir ilaç değil yani direk bağırsaklara gidiyor bakteri olarak. Sütteki Laktozu kırıyor 5 damla veriyorsan 2 damla ver karnı çook tok olmasın damladan sonra hemen emzirme biraz bekle. Baktın devam ediyor markasını değiş biogaia forbiome gi markaları dene
(58 puan) tarafından
3 damla yazmıs günde bir kere doktor. Yarın bi 2 deniyim devam ederse kusmalar bırakayım olmadı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 76 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,157 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 217 göst.
24 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 70 göst.
31 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu

402,449 soru

12,048,410 cevap

36,285 kullanıcı

...