0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Düdüklü bozuldu et nasıl pişer düdüğü çıktı neyse geri taktım ama çalıştırmaya korkuyorum.allah korusun iki bebeğim var patlasa diye elim ayağım olmuştu herşeyi yaparım şimdi boşluğa düştüm şanki 

10 Cevaplar

0 oy
(778 puan) tarafından
Bende tencerede pişirdim bı ara bı türlü pismedi  etinden mi bilmiyorum 
tarafından
Ya inşallah pişer canım bazı etler pismiyo yeni evliyken başıma geldi
(778 puan) tarafından
Bnde bı tarifte gördüm tencerede pişiriyordu bnde denemek istedim pismedi sonra düdüklüyle pişirdim
-Reklam-
0 oy
(3,909 puan) tarafından
İnşallah yeri daha güzeliyle dolar☺️ ne pişireceksin mesela ben haşlamayı bile yapıyordum önceden sadece çok uzun sürüyor. Normal yemeklik falan da zaten su ekleyip çektire çektire pişirir sonrada yağ ekler kavururum
tarafından
Alacağım ama bu akşam isim.vardi bebeğim ❤️❤️❤️
tarafından
Söylemesi ayıptır kavurma yapacağım pilava
(3,909 puan) tarafından
Kız o zaman en kolayı. Et çok sert bir et değilse bir iki bardak su koy onu çekene kadar pişir dediğim gibi. Ben hiç düdüklüye koymam
tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim canım ❤️❤️❤️
0 oy
(1,952 puan) tarafından
Ben korkuyorum onu eve sokmaya ama iyi pisirdigini soyleyenler var  istersen analarımız ggibi eski usul köy tencere hani şu nasıl dersiniz bilmemde çelik tencere tarzı değil hafif alimnyum tarzı varya onda pisirebilirsin kalın olmadığı için tabanı zamandan kazanırsın tüp yada doğal gaz bilmiyorum ne kullanıyorsun ondan da tasarruf edersin zannımca✓✓
tarafından
Çok teşekkür ederim canım ❤️ öyle tencerem yok  ama granit var çelik var
(1,952 puan) tarafından
Çeliğin tabanı kalın olur biraz zaman alır istersen granitde yapabilirsiniz hem tüp yada doğalgazın yanmaz çok hemde zamanın kaybolmaz
tarafından
Tamam canım
(1,952 puan) tarafından
❣️ kolay gelsin
(302 puan) tarafından
O tür tencereler uzun uzun pişirmeye uygun degildir zaten sağlıklı değil bir de et tavuk gibi pişmesi uzun sürecek yemeklere hiç olmaz canım
0 oy
(3,909 puan) tarafından

image

Aslında yer olacak en güzeli bunda pişirmek ağır ağır kuru fasülye et nohut hepsi çok lezzetli oluyor :)
tarafından
Kız buney mis bacım
(3,909 puan) tarafından
Ecevit ocağı diyoruz biz. Alttan kömür küçük odun falan yakıyosun üstte yemek pişii
tarafından
Ay ne güzel kiz
0 oy
(3,645 puan) tarafından
Maden suyu eti yumuşak yapıyor ben onunla pişiriyorum internet de tarifleri var bak istersen
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ bende sirke döktüm yumuşak oldu
0 oy
(1,957 puan) tarafından
2 saatte pişiriyorum canım. 

Ocağa koyarken kaynar su ekliyorum üstüne öyle pişiyor. Suyu çektikçe kaynar su koyuyorum .lokum gibi oluyor. Haşlarken tuz atmıyorum sertleşmesin diye. Kapatmaya yakın atıyorum tuzu
tarafından
Tamam canım bende tuz atmam
0 oy
(2,223 puan) tarafından
Benimki patladı bir senedir kullanmıyorum 
tarafından
Ay  ben kullanıyordum kız baya sık hemde bozuldu işte
(2,223 puan) tarafından
Bende kullanıyordum anne evinden kalma alışkanlıktı taaaki kendi evimde patlayana kadar
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Kuzum etini minik minik doğra yıka suyunu süzdür granit tencereye koy altını iyice kıs kapağını kapa kendi suyunu salıp yumuşacık pişiyor
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️❤️
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Etleri kuş başı doğra ilk önce bı tür çevir harlı ateşte, daha sonra küçük atesin en kısık gözünde pisirebilirsin kapağını açmadan,ben öyle daha çok seviyorum artk lokum gibi de oluyor 
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ bende yaptım ilk defa düdüklü olmadan oldu elhamdülillah pişti
0 oy
(252 puan) tarafından
Ben korkuyorum patladığını duyunca hiç kullanmadım annemin evinde kaynanamda korkar hiç bilmem o yüzden etide önce kendi suyu ile haslarim suyunu çekince 2 3 bardak su koyarım onuda çekince soğan biber ne aticaksam atarım 

Bi komşunun patlamış mahallede ben evlenmeden kaynanam anlatır camları patlamış ayak bileği kemiği dışarı doğru çıkmış bundan dolayı kaynanam kullanmaz bende bilmediğim için hiç risk almam
tarafından
Ay deme kız emin mi düdüklü olduğuna okadar yani ayağının kemiği nasıl çıkmis yanmis mi
(252 puan) tarafından
Valla bende görmedim böyle anlattılar gorumcem bile kullanmayı bıraktı çok acil misafir gelecekse kullanır
Emin emin düdüklü olduğuna
tarafından
Ya üzüldüm kız ama düdüklü havaya patlıyor nasıl kemik çıktı hani yüzü karnı yandı deseler anlarız da dimi ama
(252 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ama doğru yani bana öyle anlattılar ondan dolayi almaz kaynanam eve

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 152 göst.
0 oy
3 cevap 35 göst.
+1 oy
7 cevap 266 göst.
11 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Sblsbl11 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 318 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,154 cevap

43,404 kullanıcı

Kategoriler

...