0 oy
176 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (499 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Instagramda biri var sürekli karşıma çıkıyor cinsiyet tahmini yapıyor kadın nasıl yapıyor bilmiyorumda aklımı celisiyor  :D sürekli bildin falan yazmışlar ay saçmalıyorum artık ya 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Parayla mi tahmin ediyor ☺
(499 puan) tarafından
11 oldum
(499 puan) tarafından
11 haftalık henüz
(5,991 puan) tarafından
kisi basi 100 tl alsa gunde on saf dusurse agina gunde bin tl ayda 30 bin tl:) iki sene once hurdan biri 60 tl yollamisti hesaba. bilemiycek bisey yok matematik hesabi olasilik 1/2 yani yuzde 50 sansi var ya kiz ya erkek diyecek. gunde 5 kisininkini tuttursa yetti gitti alir koyar yazisisi dogru tuttu yazisini.:)

biseyler sallayacak binlerce ihtimal yokki ya kiz diyecek ya erkek. saniyelik aklindan ne gecti cani pasa gonlu ne istede ise onu diyecek iki secenek var zaten secmek cok zor degil
(499 puan) tarafından
İyi iş valla baya takipci kitleside var cok yazanda var oturduğun yerden
(5,991 puan) tarafından
ya tabi korkuyorum bi çakala denk gelirim ugrasir benle polis savcilik falan basim beyala girer diye. yoksa bi haci hoca dua yapilir hesabi  bide cinsiyet tahmini hesabi acsak gelen kerizlerden senede bir ev bir yazlik alinir. sirf bu olatformdan binlerce muşteri gelir:)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kız onlar paralı, sakın yazma 

(499 puan) tarafından
Bencede paralidir da yalandir ya degilmi aslında instagramdan alisveris yaparken bile bana sorarlar arastiririm ben öyle alırım ama şuan aklim yerinde degil gibi çok heyecanliyim
tarafından
Diyelim ki yazdın ve parayı verdin ama kadın seni engelledi yada atıyorum erkek dedi ama kız çıktı napacaksın? :D
Bunlar dolandırıcı canım, azcık daha sabret sağlıkla gelsin bebiş inşallah
(499 puan) tarafından
Bende yazacağımı hiç sanmıyorum da acaba yazan varmı çok meraj ettim çünkü anne adayları bu uygulamayi cok kullaniyor bide baya takipçisi var o nedenle aklim celindi ama yok ya iki üç haftaya öğrenirim insallah
0 oy
(7,195 puan) tarafından
Gerçekten inanıyor musunuz böyle şeylere:) yapmayın lütfen ya Allah'tan başka kim bilebilir bunu para tuzağı sadece.
(499 puan) tarafından
Ultrason fotoğrafına bakarak yapıyor sohbet amaçlı yazdim gülün geçin ozaman ayrıca doktorlarda ultrasonla biliyor ya hani ? Bunun dinle ne ilgisi var onu anlamadım pipi görüp Allah bilir bunu cinsiyeti bilmiyoruz deyip gecmiyorlar sonucta fal da baktircam yazmamisim
(7,195 puan) tarafından
Anne rahmine düşen bebeğin kız mı erkek mi olacağını sadece Allah bilir ilk günden itibaren bunu söylemek istedim doktorlarda ultrasonda görüp söylüyorlar zaten. Bu gibi şeylere gerek yok yani onu demek istedim para tuzağı sadece kötü bir niyetle yazmadım yani sakin olun :)
0 oy
(616 puan) tarafından

Nub ve Ramzi teorisine göre bakıyorlar biraz araştırırsan sende bulabilirsin cinsiyeti :)

(499 puan) tarafından
7 haftalık ultrason görüntüsü var eklesem bakarmisiniz
(616 puan) tarafından
Bakayım bi
(616 puan) tarafından
Baktım canım plesentanın konumuna göre yorum yapılıyor ama seninki çok belli değil nerede olduğu ben tahmin edemedim
(499 puan) tarafından
Yinede cok teşekkür ederim:)
(616 puan) tarafından
Rica ederim hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah:)
0 oy
tarafından
Bilme ihtimali %50 olduğu için çok fazla enayi avliyodur avlayabildiklerini de paylaşır haliyle bı de üstüne paralarını yer.
(499 puan) tarafından
Valla iyi is
(499 puan) tarafından
Bayada takipci kitlesi var
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Gebe bölümünde böyle sorduran sonrada param gitti diye ağlayan çok arkadaş gördüm az kalmış zaten sizinde haftanız sağlıklı olsunlar da bence gerisi önemli değil bide millete biliyoruz zart zurt inandırıyorlar yeri geliyor millet doğumda öğreniyor bunlar mı bilecek komik yani geçende ben biliyorum kesin dşye ortada gezen bir arkadaş vardı kadın doğum hemşiresi yim net ben yanılmam diyordu onunda foyası iki tarafta çıktı 
(499 puan) tarafından
Aa öylemi bu uygulamadamı
(2,267 puan) tarafından
Evet gebe bölümünde yazıyordu burdada patladı zaten
0 oy
(923 puan) tarafından
Kız bak seninki erkek gibi ogrenirsen söyle genellikle kime tahminde bulunduyxsm çıktı diyorlar böyle dedin doğru. Çıktı diye sjsjsj
(499 puan) tarafından
Gönlümden öyle geçiyor öylede hissediyorum  hayırlısı inşallah yazacağım öğrenince cinsiyeti :))
(499 puan) tarafından
Merhaba doktor tahminde bulundu erkek dedi dün başka bir hastaneye gittim oda kesin kız dedi 15 haftalıkken degisirmi daha hiç bilmiyorum
(923 puan) tarafından
İlk erkek dediyse erkeklerin genellikle cinsiyeti değişmiyor sonra dan da kız demişler yine git canım iki.hafta sonra bakalım ne dicekler
(499 puan) tarafından
Bir ay sonra tekrar randevum var ama açıkçası bir kızım var bununda erkek olmasını çok istiyorum tabiki önce sağlık
(923 puan) tarafından
Aynen canım hayırlısı özele mi gidiyorsunuz
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Çin takviminden bak budizz diye bir site o gerçekten doğru kime yaptıysam hep doğru çıktı.
(499 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
(499 puan) tarafından
Erkek çıktı bakalım dogru çıkacakmı :))
(2,515 puan) tarafından
Bence çıkar belli olunca lütfen yaz buraya olur mu:)
(499 puan) tarafından
Tabiki çok teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde halidee (178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 843 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Damliskooo (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 438 göst.
7 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Maviş annesii (23 puan) tarafından soruldu