0 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından
Kizlar eltim aramizda bi sorun gecmedi kendi kendi ne triplendi konusmuyo etmiyo Neyse annem de bi kac agir ameliyat oldu Sormadi hic Ben de kendi dogun yapti gitmim esim gitsin hediyesini versin annem de hayir sende git o utansin, diyor sizce gideyim, mi?  

23 Cevaplar

+2 oy
(527 puan) tarafından
Gitmezdim ya eskiden öyle saftım artik kimseye o eyvallahim kalmadı 
-Reklam-
+1 oy
(643 puan) tarafından
Böyle aşırı iyi niyet nankörlükle karşılık bulur hiç şaşmaz. Gidip kendimi değersiz göstermem benim düşüncem 
0 oy
tarafından

Ben olsam gitmem canım ama seni bilemedim 

0 oy
(2,404 puan) tarafından
Açık konusim sen gitsen bile utanmayan utanmıyor hele ki arsızsa bide üstüne böbürlenir eminim ama gidersen de senin vicdanına kalmış sonuçta eşinin yeğeni sonuçta bebeğin suçu yok yine de sen bilirsin:)
0 oy
(18,330 puan) tarafından
Ben gitmezdim. Ben doğum yaptığımda eltim aramadı beni o doğum yaptığında biz aradık hatta erken doğumdu baya teselli ettim çünkü biz pandemide evlendik düğünümüze gelememişlerdi yani samimiyet yoktu o yüzden o neden beni aramadı diye düşünmedim ama şimdi olsa arayıp sormayanı aramam 
0 oy
(735 puan) tarafından
Ben bilemedim ya utanir mi utanacak biri mi o da önemli iste 
0 oy
(1,574 puan) tarafından
Acik ve net gitmem
0 oy
(1,637 puan) tarafından
Utanmaz olan insan benim iyiliğimdem de utanmaz o yüzden gitmezdim kendi kendine tribe girenlere hele hiç yani kimsenin bitmeyen ergenliğiyle uğraşamam
0 oy
(752 puan) tarafından
Utanmazki gitme bence
0 oy
(301 puan) tarafından
Aman gitt 3 kuruşluk dünya büyüklük sende kalsın gidince eksilmeyecen ya hediye ver hayırlı olsun de 5 dk otur gel
0 oy
(2,166 puan) tarafından
Ben gitmem öyle g*tünden huylu ortada bir sebep yokken kendi kendine triplere giren insanlar senin gitmenle utanmaz çünkü 
0 oy
(963 puan) tarafından
Gitmezdim bende eltimle şuan aynı apartmanda oturuyoruz ama konuşmuyoruz eşime karşı kendi eşini doldurdu suç bide kendinin eşime diyor lütfen beni söyleme abine filan bundan dolayı onunla konuşmayı kestim kesinlikle de görüşmem şuan 8 aylık hamileyim haberi bile yok gelsin de istemem 
0 oy
(782 puan) tarafından
2 kere hamilelik geçirdim ne evime gelmeye tenezzül etti nede bir hayırlı olsun dedi kendisi tüp bebek tedavisi gördü  bebek tutmadı millet bana yüklendi neden evine gidipte geçmiş olsun demiyorsun die yani kısaca millet onun ne yaptığına bakmayıp ne yazık ki senin hareketlerine laf ediyor 

Çocuklarımın amcası olacak adam bile gelipte yiyenlerin görmeye gelmez kapımı çalmazlar 
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Hakikaten utanmayan utanmıyor arkadaşın dediği gibi. Ailem benim kırmızı çizgim. Aileme yapılanın aynısını bende ona yaparım. Lafı olursa da Cat cat söylerim. Benim anneme bir geçmiş olsun dememiş ben neden suratına bakayım. 
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Ben bu konularda misilleme değil de kendime yakistirdigimi yaparım. Ustupluca gidersim samimi olmadan üzerime düşeni yapardım
0 oy
(766 puan) tarafından
Normalde kendi kendine triplenip küsmesine takılmaz giderdim ama annem hasta olacak ameliyat olacak, bir geçmiş olsun demeyecek, kesinlikle aramam da gitmem de
0 oy
tarafından
Yani bilemedim ben olsam gitmezdim heralde ya belki bi arayıp tebrik edebilirdim 
0 oy
(4,421 puan) tarafından
Yani bugun bana yarin sana bu ayrı bir mesele de. Banane eltimin annesinden diye dusunuyorum ben. Bu aradaki samimiyete bağlı bisey  illaki umursamak zorunda değil. He sen dogum yapsan o gelmese sen de gitme derim
0 oy
(51,770 puan) tarafından
benim elti de kendi kendine sisiniyo ☺️ ben olsam gitmem 
0 oy
(926 puan) tarafından
Aman ne gitcem banane utanmazdır o utanmaz zaten.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 752 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 633 göst.
16 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
24 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 275 göst.