0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (320 puan) tarafından
Erken uyuyan bebeyle eve işten gec gelen eşleriniz varsa burada toplanabilirmiyiz.

Kesinlikle kınamak icin yazmiyorum sadece merak ettigim icin soruyorum.

Uzun yıllardan bu yana instagram kullaniyorum.instagram bilindik bi kadin vardi Mekselina Islam diye hrsabi yeniyken karsilikli takiplesiyirduk sonra zamanla fenomenlesti.sayfasi buyudu.gayet guzel bi sekilde dini ve sunnetleri anlatiyordu.sonra nedense eski gecmişinde olanlari anlatip sarki soyledigini tv yarismasina katildigini bunu duyurdu bi guzelkendisi carsafli bu arada.neyse zamnla reklam yaptigini dusununce takipten cikmistim yakin bi zamanda bosanip acildigini sarkicilga tekrar basladigini gordum.bana cok pr calismasi gibi geldi evet acilabilir ama ne bilim tamemen bu sekildede acilma beklemiyordum 

Sizde takip edip gordunuzmu yada cevrenizde bu sekilde degisimler oluyormu

8 Cevaplar

+3 oy
(6,941 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Vasıfsız hiçbir insanı takip etmiyorum saçma sapan özentiliklere hayatımda yer yok açılması hakkında bişey diyemem imtihanım henüz bitmedi 
(51,324 puan) tarafından
esraya katılıyorum ☺️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bu tarz fenomenlerin piyasaya bilinçli gönderilip yönlendirildiğini düşünüyorum koloni kuruyorlar sonra o kolonilerde kendilerle birlikte evriliyor.
tarafından
He bı de fenomen tesettürlü kesimin %99u samimiyetsiz ve tehlikeli geliyor bana Allah eşlerine yardım etsin.
(320 puan) tarafından
Hem bunu dusundum hemde yillarca kendi reklamini yapip Tanitti kendini zamni gelincede bu sekilde cikti karsimiza
(5,976 puan) tarafından
ohooo o cok eski. ozaman fenomenlik bile yoktu. buna acik giyin diye israr ediylardi. istemiyorum diyordu acik basi ama oyle kic bas acik degildi. sinra kapanmis. bende gecen okudum botoks yaptiriyorum makyaj yapiyorum diye acilmis. hem botokslu hem acik olacagina botokslu kapali ol bence daha iyi herisin sevabi gunahi ayri. makyaj yapiosun diye acilmak zorunda degil kimse. bar kadini makyaji yapmiyosum snucta bi kalem bi rimel bi ruj en fazla . rujda yani nekadar kalici kalirki. zaten o yok gbi bisey
(320 puan) tarafından
Iste bundan bahsediyorum.özlem hanim yarismadan bahsetmese benim boyle yarismadan haberim bile yoktu.benim gibi merak edip izleyenlerle doldu video
Kendisi tüm samimiyetiyle kapanmis olsaydi telif atip kaldirtirdi
tarafından
Kızlar o dönem öyleydi tesettür moda oldu onun ekmeğini yediler ünlü oldular sonra AKP döneminde millet bi soğudu dindarlardan siyasal İslam yüzünden o intibayi üzerlerinden atmak için bu sefer de saç açık prim yapiyorlar her türlü yolunacak kaz çok..
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Sosyal medyam yok olsa da kimseyi takip edip kimseyi konuşmam beni ilgilendirmez 
0 oy
(94 puan) tarafından
Bende gördüm çarşaflı ve bianda açılıp şarkı çıkarması benimde çok tuhafıma gitmişti 

Dediğiniz gibi kınamak istemiyorum.

Allah sonumuzu hayretsin ne diyelim ki başka:(
(320 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(2,332 puan) tarafından

Çok şaşırdım yaa dinimizi güzelim çarşafımı nelere alet ediyorlar :'(

Sen diyince baktım 

Alta inincede kadir ezildi nişan attı haberi gördüm o doğru mu? İnstam yok youtubeden baktım

(320 puan) tarafından
Garibime gidende bu zaten kadinin sesi cok guzel
Ailesi baskici bi ailede degil sarkici olmak istiyorsan düz yoldan devam etseydin diyorum bu kadsr tepki de toplamazdi
Kadir ezildi haberi yalan galiba instagramda fanlari surekli paylasim yapiyor cunku
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Hiç fenomen takip etmedim hatta o kadar ki kelimeyi bile yazamadım :) sadece temizlik düzen veya giyim stil ile ilgili içerik üreten bir kaç kişiyi takip ediyorum bir de kızı çok tatlı olduğu için Eda Kök'ü ediyordum kız büyüdü onlardaki o samimiyet ve sevimlilik kayboldu bıraktım takibi fenomen denilen kişilerin gerçek hayatlarını yaşamadığını düşünüyorum hepsi kameralara oynuyorlar 
(320 puan) tarafından
Bende zamaninda dini paylasimlar yapiyor diye bakiyordum gercekten anlatimi sohbetleri guzeldi simdi ise bunun bile sahte oldugunu dusunuyorum
Allah şaşirtmasin diyiyorum artik
0 oy
(7,208 puan) tarafından
Bana katkısı olmayan kimseyi takip etmiyorum. Bahsettiğiniz kişiyi reels bölümünde gördüm açıldığına dair video paylaşmışlardı Allah hidayet nasip etsin dedim ve geçtim. Bence sizde amacını çok merak edip sorgulamayın. Kalpleri bilen sadece Allah'tır. Kişinin ne yaşadığını ne ile imtihan olduğunu kimse bilmez.
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Bana ilk kapanması samimi gelmemişti zaten . YouTube da karşıma çıktı birkaç kere dedim çarşaflı bir kadın kendini bukadar sosyal medyada göstermeye çalışmaz.eşiyle sürekli video paylaşması her halini atması .bende bidaha bu kanalı tavsiye etmeye basmıştım epeydir çıkmıyor karşıma

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 253 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde geberikgelin01 (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,644 göst.
21 Mart 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,444 göst.
0 oy
10 cevap 420 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu