0 oy
464 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (689 puan) tarafından
Okul arkadaslarimi gordum instada dolgu falan yaptirmis zayiflamis bi pozlari var sanki o degil. Kendimi ondan daha guzel saniyordum ama simdi bakiyorum da o benden cok daha guzel ve bekar. Parayi nerden buluyo merak ediyorum. Benim babam kizardi bide millet cok rahat 

17 Cevaplar

+6 oy
(5,653 puan) tarafından
para varsa maymun gibi erkegi tas gibi kadina ceviriyorlar. bide hic bise yaptirmasan da stres skinti zorluk ceken insanlar ozellikle kadinlar cabuk cöker. gamzis bir eli yagda bir eli balda esi kulu kopegi olan cocuklari uslu olan bir kadin her daim genc kalir
(13,508 puan) tarafından
Kaç kere şahit olduğum olay tesbit gibi tespit yapmışsın
(5,653 puan) tarafından
tabi canim . bu yazin oldu parkta oturuyoruz bi tane teyze geldi. okadar yasli bakimsiz ve çokuk ki . annemden 9 yaş kucukmus yani benden de 11 yaş buyuk :) şok oldum birden eve gelirken agladim 12 sene sonra ben boylemi olurum diye.:) annem dio saf ben oylemiykm ne agliyosun. kadin cok asiri cökmüs kumasiyla beraber yasiomus istanbulun gobeginde berbat bir yasam standartlari var cok aciydi yaaa
-Reklam-
+1 oy
(96 puan) tarafından
Bu devirde paran varsa çok kolay ama aynı zamanda suni duran bir güzellik yapay olduğu ve herkesin aynı olduğu bir dönem dış guzellikten ziyade içe odaklanmanızi tavsiye ederim dış guzelligin ilgi cekmeyecegi zamanlar yakin
(689 puan) tarafından
İns cirkinlik moda olur o zmn:D
(96 puan) tarafından
İnanıyorum bizim de yüzümüz gülecek ;))
0 oy
tarafından
Para olsun yaptırmak kolay olan doğal güzelliğimiz var bizim bacım Rabbıme şükürler olsun o dudak dolguları eriyor yamuluyor diyor fenomenler sık sık yaptırıyorlar 
tarafından
Ayrıca günümüzde herkes birbirine benziyor fark kalmamış dolgu dudaklar dik göğüsler dolgu po.polar ben herkesle aynı olmak istemezdim açıkçası
(239 puan) tarafından
Bence çok iğrenç dudaklarını kocaman yapınca ne anliyolar ki acaba bide sıva yaparmış gibi ruj suruyolar çok itici
tarafından
Ahahaha güzel sanıyorlar kendilerini aksine zarar verip çirkinleştiriyor lar
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Bence doğal güzellik en güzeli o ne öyle hepsi bir kalıptan çıkmış gibiler çok benziyorlar birbirlerine çünkü yapılan estetikler aynı dudak burun bilmem ne sen doğal guzelsindir eminim bosver onları 
0 oy
(6,804 puan) tarafından
Allah seni çok özel çok güzel ve kendine has yarattı. Neden çirkinim diye yaftalıyorsun kendini. Kendine karşı öz saygını ve güvenini kaybetme.
0 oy
(549 puan) tarafından
Özgüven meselesi .
0 oy
(225 puan) tarafından
Cırkının şansı daha yüksektir her zaman boşver çirkin olmak en iyisi
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Evlilik ibsani cok yipratiyo bekarlik fotugraflarima bakiyorum bi de simdiki halime alti ustu 3 sene gecmis yani ben o surede cocuk dogurdum emzirdim 2 sene illaki degisiklikler oldu sunir stres cabasi hala bekar kiz gibiyim 44 kiloyum gobegim yok sacim basim boyali ama illaki evliligin zorluklari cocugun zorluklari insani yipratiyo yas 27 ama kmgoz kenarlarjmdaki kaz ayaklarini dudak cevremdeki kirisikliklari bende fark ediyorum saclarimda beyazlar artti ama kendimi cirkib de hissetmedim ne yalan soyleyim aksine makyaji biraktim evin icinde nadiren yaparim esim evdeyse o da disarda dugun bayram anca tabiki makyaj yapinca estetik yaptirinca daha guzel olunur ama Allahın verdigi guzellikle bir olur mu tobe hasa sen guzel yaratamamissin bi de ben yapiyim der gibi heleki internette gorduklerime asla benden cok guzel demem dedigin gibi estatik bi taraftan kat kat boya bi taraftan efektler filtreler bi taraftan tabiki daha guzel olacaklar 
(169 puan) tarafından
Sizde genetik mi peki beyaz sac
Cunku yasiniz kucuk
(10,361 puan) tarafından
Olmaz mi annem 25 yasinds bembeyazdi saclari 18 yasinda kardeşimin  bile bi suru var
(169 puan) tarafından
Evet dediginiz gibi canim genetik
Saglik olsun boyarsin
0 oy
(547 puan) tarafından
Güzel olmak parayla değil ki spor yapıyorum şuan güzel olmak için 
(689 puan) tarafından
Ne tur spor yapiyosun
(547 puan) tarafından
Yürüyüş bandı , stepper , mekik , suguat  , Leslie
0 oy
(10,893 puan) tarafından
her kadın güzeldir ama bizler dönem dönem salıyoruz kendimizi. çoluk çocuğa bakmaktan da hal kalmıyor. 

biraz uyku, biraz bakım, bolca mutlulukla her kadın ışıldar. 

ha paran varsa estetik de yaptırırsın. ama sosyal medyaya bakma, dolu filtre ve photoshop uyguluyor herkes 
0 oy
(752 puan) tarafından
Suni guzellige karsiyim amaaann boyle iyiyiz guzeliz arada bi cilt bakimi yuz masaji kremler neyime yetmiyor diyorum ama herkesin kendi fikrine saygim var
0 oy
(3,792 puan) tarafından

Eminim sende extra birsey yapmadan dünya güzelisin ama bu düşünce yapısı yüzünden aynaya baktığında mutlu değilsin.

Düşüncelerini olumlular ile değiştirmeye çalış, ve ondan sonra bak hayatın, kendine ve çevrene  bakış açın  nasıl değişiyor.
0 oy
(250 puan) tarafından
Kendine bakmanın neresi rahatlık anlayamadım??? 
(689 puan) tarafından
Takildigin yere bak yanlis anlaman da ayri bir sey
(250 puan) tarafından
Nereyi yanlış anlamışım. Rahatlık olarak kastettiğin şey nedir?
(689 puan) tarafından
Babalarinin estetik ya da dolgu yaptirmalarina karismamasi
(250 puan) tarafından
Tekrar soracağım o zaman. Kendine bakmanın neresi rahatlık?
(689 puan) tarafından
Kendine bakmanin rahatlik oldugunu soylemiyorum sen nasil boyle anliyorsun anlamis degilim anlasamiycaz senle
0 oy
(768 puan) tarafından
Çevrendeki kadınlara kim benden daha güzel kim daha çirkin diye bakmazsan senden güzelini görünce moralin bozulmaz. Sonuçta güzellik göreceli ve dünyanın en güzeli olma şansımız da yok. Ne kadınlar var, çok güzel değiller ama konuşması, zekası, esprili oluşu, bakımlı oluşu kadını çok çekici yapıyor. 
0 oy
(143 puan) tarafından
Kilonuz veya sarkma varsa bunları sporla toplayın ufak kırışıklık varsa ufak dokunuşlar olabilir doğal 
0 oy
(726 puan) tarafından
Ben hiç öyle kişileri güzel bulamıyorum yakında herkes ikiz gibi dolaşacak aynı burun aynı duda vs.
0 oy
(1,750 puan) tarafından

+Ne yaptırdın kız sen dudağına? ⁠(⁠o⁠_⁠O⁠)

-Dolgu (⁠。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。⁠)
+Başka yerinde varmı estetik ? ⁠(⁠o⁠_⁠O⁠)
-Birde burnumda var başkada biryerimde yok gerisi orjinal ⁠(⁠๑⁠¯⁠◡⁠¯⁠๑⁠)
+kız orjinal benim ⁠ ⁠¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠) 

Bu diyalog geldi aklıma hahahah :D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 24 göst.
0 oy
10 cevap 494 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Yaprak.k (13,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 485 göst.
29 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,725 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
8 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Sakin 13 (36 puan) tarafından soruldu

403,368 soru

12,082,338 cevap

36,359 kullanıcı

...