0 oy
202 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,369 puan) tarafından
Kızlar elimde çeyrek parası kadar para var 5 kusur yani ceyrek alayım bir köşeye atarım dedim ama kızımla kıyafetlerimizde eksik çoğu şeyi kızıma kısa geliyor artık ve eksikleri var benimde öyle şimdi birazini alırsam sonrada eşim ben maaşla geri kalanını alırım dedi ona sen bize kıyafet al ben çeyrek alayim diyorum arabanın tekeri İstanbul'un sekeri diye başlıyor maaşı ona yetmiyor açıkçası ondan kararsızım ya millete bakıyorum çitir çıtır giyiniyor benimde varda kıyafetlerim millattan kalma gibi geliyor gözüme hepsini yaksam yakarım yani napicam bilmiyorum ya sizce napsam kızlar gece gece sizide rahatsız ettim?

11 Cevaplar

0 oy
önce (755 puan) tarafından
Tabikide kiyafet al canım öncelikle sen kendini mutlu hisset altını sonrada yaparsin
önce (1,369 puan) tarafından
Aşkım valla eşimden desem tık yok araba aldigimizdan belli eşimle beraber maasida arabayla kayboluyor her ay bir sorun verdiği bı 5 bin cebinde dursun nolur nolmaz diyor bnde pek harcamam ama eksik yani almam gerekiyor yavaş yavas
-Reklam-
0 oy
önce (3,622 puan) tarafından
Kıyafet al canım önce psikolojini yükselt 5 bin ne ki ev alamazsın araba alamazsın bu ay da birikimi ertele , ben de çok bollukta gibi yazdım sanma ama insan kendini de düşünmeli 
Degilmi oyle yapıcam ya zaten niyetim oydu sizde diyince garantiye girmiş oldu teşekkür ederim
önce (3,622 puan) tarafından
Aynen canım hakediyoruz:)
0 oy
önce (2,185 puan) tarafından
Bi çeyrek parasına maalesef ki birer takım anca alınıyor artık kötü markanın ürünü bile bin liradan başlıyor. Ama ihtiyaç neyse o alınması taraftarıyım 1-2 tane bile olsa kıyafet almak daha mantıklı ihtiyaç ise
İşte bana mantıklı gelen kıyafet ama altında kalbimden vuruyor yap bı tane damlaya damlaya göl.olur diyorumda eşimde zaten altıncı değil bende pek umursamak istemiyorum artık birazda o yapsın yani hep devletten beklemek olmaz
önce (2,185 puan) tarafından
Kıyafet gerekli oluyor sağa sola giderken özellikle çocuklarda psikolojik bi baskı oluyor arkadaşlarının giyimi
0 oy
önce (2,031 puan) tarafından
Aynı durumda olsam çocuğumun eksiklerini alırdım . zaten bir takım olmuş 700 800 TL 

5 buçugun adı var artık 

çok bişey alınmıyor herşey çok pahalı 
Haklısın valla cidden 4 sene önce evlendim eşim o zaman 7.400 alıyordu bir bereketi vardı anlatamam yer içer gezerdik kalırdı elimizde şimdi sadece manav market herşeyimi alayım dersen 5 6 tutuyor alayımda çıksın aradan çok sağol çok teşekkür ederim
0 oy
önce (23 puan) tarafından
Kıyafet al canım  bnce 
0 oy
önce (691 puan) tarafından
Ben olsam kıyafet alırdım. Madem ihtiyacınız da var :) 
0 oy
önce (538 puan) tarafından
Hangisini aldığında mutlu olacaksan onu al. Ben olsam öncelikle çeyrek alırım bileğime de takarım. :) Maaş yattıktan sonra eşimle gider ihtiyacımız olan ve alabileceğim kadar kıyafeti alırım. Çok eksiğim varsa gider çeyreği bozarım eksiğimi tamamlarım:) tabii altın kolay kolay bozulmaz. :D
0 oy
önce (278 puan) tarafından
Önce ihtiyaç sonra altın alirsin
0 oy
önce (18,330 puan) tarafından
Belli eşin yanasmayacak yine almaya

O yzuden kıyafet al canım 
0 oy
önce (708 puan) tarafından
 Valla ben de kıyafet alırdım. Hatta kızımın sadece çok acil olanları alıp sonra tamamını kendime harcardım. Çünkü eşime keyfi kıyafet aldıramam ama kızım için aldırırım :D 
0 oy
önce (95 puan) tarafından
Bence çocuğuna ve kendine kıyafet al en azından eksiğin gider nolcak bu defalık sen al sonra eşinde alır geçim zor elinde varda herşeyi eşe yüklememek lazım 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 153 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy
1 cevap 24 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Nurssa (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.

401,512 soru

12,017,236 cevap