+2 oy
889 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,847 puan) tarafından

image

Ozelliklede biz bina tepelerinde oturanlara. Amiiiiin :woot:

Dualarimizin ne zaman kabul olacagi belli olmaz. Allahim sen nasip et.

39 Cevaplar

0 oy
(18,355 puan) tarafından
Hayallerime sınır koymuyorum kirada otururken ev ilanlarına bakıyordum şükür evimizi aldık ama bende o ilan bakma geçmedi hedef büyüttüm deniz manzaralı veya müstakil bahçesi olan evlere hala bakıyorum emeklilik hayalim denize yakın bahçeli müstakil bir evde eşimle beraber torun sevmek :) 
-Reklam-
0 oy
(298 puan) tarafından
Mevkiye göre değişir ama baya uygun bu villa arsa payı da baya var. Gecim olarak orta halliyseniz alınır büyük bir rakam değil bana göre.Bizim burada böyle bir villaya asagi yukari 20 milyon isterler
(12,847 puan) tarafından
Gecimde hicbi sikintimiz yok canim sukur :) bende istanbuldayim burdada fiyatlar oyle hatta dahada fazla ama tekirdag tarafi daha uygun. Bende sessiz sakin bi yer istiyorum
(298 puan) tarafından
Tekirdağ'a  hic gitmedim ama yaşanabilecek bir yer olduğunu duydum yazlık için de güzel bir yermiş. Sizi İstanbula bağlayan bir sey yoksa bence kaçırmayın. Mesela beni bulundugum şehire bağlayan bir sürü sebep var bütün ailem sülalem işim her şeyim burada yoksa burada yaşamazdım. Cok daha güzel evlerde cok daha iyi imkanlarda baska şehir düşünürdüm.
0 oy
tarafından
Ay canm amin ya ne güzel etrafı kapalı havuzu var bahçesi var sana özel büyük bı ev daha ne olsun ama nerdeee 4 trilyona ev mi alinr 
0 oy
(51 puan) tarafından
Bu eve bu fiyat bedava:)) aminnn diyelim inşallah olur bebde bahçeli isterim hayal işte 
0 oy
(51,774 puan) tarafından
fiyati cok uygun bizim burda normal daire fiyatı nerdeyse o kadar dolandirici olmasin 

bu arada amin
0 oy
tarafından
Fiyat çok uygun değil mi bana ucuz geldi apartman dairseinw bu kadar istiyorlar.
0 oy
(10,124 puan) tarafından
Aammiiiiinnnn aminnnnn
0 oy
(29,280 puan) tarafından

Yanlız fiyatı iyi villaya ragmen

0 oy
(11,927 puan) tarafından
Ben birden hayal kurarken benim çocuklarım havuza düştü .benim hayal iptal 
0 oy
(5,165 puan) tarafından
Fiyatı çok uygun değil mi ya
0 oy
(298 puan) tarafından
Çooookca Aminnn Müstakil bu tip Ew hep istemisimdir
0 oy
(860 puan) tarafından
Hayal işte ama ben ev alayım diye ona şükür ve dua ediyorum fazlada gözüm yok aman hayal neyimize biyana :(
0 oy
(135,103 puan) tarafından
ucuzmus        
0 oy
(13,783 puan) tarafından

Ay yok benim hayalimdeki ev böyle değil  :)

0 oy
(9,640 puan) tarafından
Amin amin aminnnn.

Ama şuan bizim burda 2+1 lere 3 milyon isteniyor bu havuzlu villa daha uygun geldi
0 oy
(213 puan) tarafından
Bişey diyimmi vallahi fiyati piyasadaki ev daire parasina göre bu villa iyimiş yani şuanda artik daireler bu fiyatlardan basliyor rabbim herkeze.nasip etsin insallah 
0 oy
(2,803 puan) tarafından
Amin Amin.     
0 oy
tarafından
Prefabrik olduğu içim uygun
0 oy
(766 puan) tarafından
Bana havuzun gereği yok ama deprem bölgesindeyiz müstakil ev çok istiyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 916 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 459 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,012 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 898 göst.
20 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,082 puan) tarafından soruldu

410,741 soru

12,358,886 cevap

41,315 kullanıcı

Kategoriler

...