0 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde (531 puan) tarafından

image

image

yemin ederim kanım dondu    söyleyecek kelime bulamiyorum

22 Cevaplar

0 oy
(531 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bebek erkekmiş.   Bide bunları yapan bebegin kendi anne ve babası.   Biz çocuğumuzun saç teline zarar gelmesin diye uğraşırken.   
(5,975 puan) tarafından
dun gozum carpdi ama okumadim  firsatim olmadi. 9 aylik bebege nasil
istismar edilebilirki mantigim almiyor. heleki erkek bebek. gozumde canlamdirmak zaten igrenc de yani afedersiniz ne  yapabilir dokunmak harici aklima gelecek bisey gelmiyir bildigimiz gerck anlamda tcavuz gibi biseyi mantigim almiyor koca adamin organi 9 aylik bebegi hepimiz birizk ki serce parmak bile girmez kulak vubuguyla kaka yapsin diye uyarirken bile zar zor zeytinyagi surulur popo bolgesine. gercekden igrenc ve aklim mantigim almiyor bunu
(531 puan) tarafından
Çok doğru.   Noluyor bu ülkeye bir diğeri bitmeden yeni şeyler.   Yani eskidende mi öyleydi bu ülke.   Sanki bu sene bu gibi olaylar çok artmadimi
-Reklam-
+1 oy
(926 puan) tarafından
Allah hepsinin belasını versin böyle şeyler okuyup duydukça kafayı yiyecek gibi oluyorum.
+1 oy
(5,751 puan) tarafından
Allah bunları varya kahretsin mezarları bile olmasın inşallah caniler. Rabb'im evlatlarımızı korusun kollasin yorulduk artık gerçekten böyle pisliklerlerle aynı havayı solumaktan.
+1 oy
(795 puan) tarafından
Soysuzlar aceba bunlar hangi soysuz 
(795 puan) tarafından
Dün benim.oglum.yuruyemedi kafayı yedim kafayı yedim kendimi sucladim ağladım onun o çaresizliğini gördükçe bunlar nasıl pislikahluk ua
+1 oy
(348 puan) tarafından
Bence artık şeytan bile utandı yer yüzünü terk etti, nasıl bi zamane oldu Allah korusun çocuklarımızı bu mahluklardan ne desek boş ne desek faydasız zaten kelime bulamıyorum artık.
(531 puan) tarafından
Bu sene böyle şeyler çoğaldı demi
(348 puan) tarafından
Evet bencede, ceza yok korkmuyorlar adalet sistemi çöktü o yüzden kimse pis niyetine dur demiyor beterinden beteri çıkıyor şaşırmam artık diyorum şaşırmak zorunda kalıyoruz.
+1 oy
(22,049 puan) tarafından
Varya böyle anne babalara ne yapacaksın kızgın şişi sokacaksin çıkaracaksın sokacaksin. Acı çektirerek öldüreceksin 
(531 puan) tarafından
Evet bide devlet böyleleri özellikle çocuğa istismarı asacaksin.  Yapacak olanlar bile yapmaz en azından sayısı azalır
+1 oy
(5,153 puan) tarafından
Babayı öldüren kişi kimse eline sağlık 
(12,759 puan) tarafından
Keşke günlerce işkence edip öyle öldürseydi.
(5,153 puan) tarafından
Ölüm bile ona yeterdir cnm nasıl olsa cehennem ateşi ona işkence gibi gelir
+1 oy
(8,661 puan) tarafından
Söylenecek kelime kalmadı ya narin sonra bebekler ve şirin nasıl kıyolar anlamıyom
+1 oy
(7,944 puan) tarafından
Allah böylesini kahru perişan etsin inşallah alçaklarrr
+1 oy
(322 puan) tarafından
Bence sokak kopeklerini birakip bunlari toplamalari lazim!

Sirf dunyaya insan cinsinde gelmis diye extra bir yasam hakki olmamali. Cunku sadece cinsi insan.

Bu sapkinlar herseyden daha tehlikeli. Toplayip yasam hakkini elinden alacaksin bunun. 9 aylik bir bebege, bir cocuga hallenebilen yasamasin bir zahmet!
+1 oy
(7,431 puan) tarafından

Onlara ana baba denmez :angry: 

İnsan kılığına bürünmüş şeytandır...

+1 oy
(361 puan) tarafından
Ben bu çağdan nefret ettim etimle kemiğimle nefret ettim... Çok haklı şair.

Çocuklarımızı nasıl koruycaz artık şaşırdık babaya bile güven olmuyorsa ne yapacağız nasıl okula göndereceğiz nasıl parka götüreceğiz evemi hapsedelim nasıl yapalım ya neden bir çözüm bulunamıyor daha ne kadar tahammül edeceğiz böyle şeylere aklımı yitiricem 
(531 puan) tarafından
Annede bu anları kayda almış.   Bide paylasmislar.  Aklım almiyor bir anne baba nasil olur ya.  Bir çocuktan bebekten zevkmi alinir.
(361 puan) tarafından
Keşke kopsa kıyamet artık psikolojim kaldırmıyo
+1 oy
(806 puan) tarafından
Uzaklarda arama asıl yahudi bebek katili biziz. Yahudilerden hiçbir fakımız yok. İDAM istiyoruz acilen
+1 oy
(2,027 puan) tarafından
Tüylerim diken diken...
0 oy
tarafından
Abi bunlari hangi kafayla yapiyolar ya beyin yok mu bunlarda mal mi bu kadar bunlar bu yasa nasil gelmisler gercekten bazen boyle haberler duyunca gozunun onune perde inip bilincsizce yapildigini dusunuyorum kari kocasin git odana kendin yap cocuktan ne istiyosun hayvanlar kopekler o kadar cok sey geliyo ki icimden orda gebertmekle hata etmisler onu cinsellik neden bu kadar takinti yapilsn bi konu haline geldi neden bu kadar sapkinlasti aklim almiyo bu bi ihtiyac karin var kocan var ihtiyacini gider tamam ne istiyolar coluktan cocuktan kedi kopekten yoldan gecen insandan sundan bundan 
(531 puan) tarafından
Ya bide kendi evladin canın kanın.   Daha bebek ya aklım almıyor.   Onların bir kalbi olduğundan şüpheliyim
tarafından
Kendi evladin baskasinin evladi anasi babasi kedisi kopegi hic fark etmez neden bu sapkinlik benim aklim hafsalam almiyo bi haber gormustum bi kadin cocuguna iskence mi yapmis ne yapmis arastiriyolar 1 sene once hayvanlarin istismariyla ilgili paylasim yapmis yani aslinda bu insanlarin sayisina bakarsan cok fazla hwrgun yeni bi istismar haberi duyuyoruz dimi yani bunlar icimizdekiler kim sokaktan gecen birine bile boyle bisey yapar der herkes aslinda bilincli ama bi anda noluyo anlamiyorum boyle seyler yapiyolar anlayamiyorum gercekten
(531 puan) tarafından
Çok doğru.   Ne diyeceğimi bile bilmiyorum.
0 oy
tarafından
Nasıl bir zamandayız allahim biz nasıl bu çocukları buyutucez
(531 puan) tarafından
Malesef Esmacim.  Bebelerimiz nasıl bir hayat surdureckler.
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Bi yerde babayı cezaevinde öldürdülleri yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum 
(531 puan) tarafından
Evet bak yukarda bende paylaştım
(4,091 puan) tarafından
2. Resmi görmemiştim iyi olmuş doğruysa
0 oy
(766 puan) tarafından
Allah'ındır gücüne gitmesin çocuk doğurduğuma pişmanım. Ya ne yaparsan yap bu kadar pis bir dünyada çocuğu nasıl korursun? Çocuklarımızı çelik kafese mi kapatalım? Bu olay iyice kan donduruyor. Ulan çocuğuna tecavüz eden babayı da yadırgamaz olduk neredeyse ama anne nasıl buna izin verip bir de görüntüye alır. Bunları canlı canlı vahşi hayvanlarla bir kafese koyup etlerini parça parça etmelerine izin vermek lazım
(531 puan) tarafından
Özellikle çocuğa istismarcilari halkın gözünün önünde asacaksin.  En azından sayısı azalır böyle şeylerin
0 oy
(429 puan) tarafından
Yaa ben artik bir anne olarak hepimiz anne olarak bu durumları görmek istemiyoruz , nasıl bı insanlar ya kendi öz annesi babasi bunu küçük bebeğe nasıl yapar ya nasıl Allah kahretsin nasıl bir hale getirdiler insanları noluyo noluyo Allahm sen koru çocuklarimizi ve bütün masum melek çocukları bebekleri artık yüreğimiz dayanmıyor ya kalbime resmen ağrı girdi kız erkek farketmez koruycaksin kolluycaksin tek asla birakmiycaksin koruyincada çok sıkıyorsun üstüne düşüyorsun derler çocuklar için, üstüne düşeceksin tabi birakmiycaksin asla valla ben oğlumu anaokuluna asla vermiycem gözümün önünde durcak verirsem kuran kursuna camiye veririm ordanda korkuyorum , kimse ne bebeğin teyzesine dayısına amcasina halasina en yakın aileden olan kimseye güvenmez ya aileden oluyor yada komşulardan Allah yardımcımız olsun 
(531 puan) tarafından
Evet kız erkek farketmez.   Böyleleri özellikle çocuk istismarcilari halkın gözü önünde asacaksin.   İdam kararı çıksa keşke en azından çocuklar ölmez çocuklar zarar görmez.   En azından böyle haberler azalır.
(429 puan) tarafından
Keşke keşke assalar oldurseler öyle insanları dünyada pisliklerden kurtulur ya
0 oy
(748 puan) tarafından
İçerde halletmisler babayı öldürmüşler 
(531 puan) tarafından
Evet oldurmusler.  Icerdeki mahkumlarmi yapiyorlar
(748 puan) tarafından
Evet canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 127 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 586 göst.
0 oy
5 cevap 69 göst.
0 oy
4 cevap 93 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneolmakask (794 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,534 cevap

37,507 kullanıcı

Kategoriler

...