0 oy
61 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (45 puan) tarafından
Kızlar yardımcı olun lütfen annem 9 aylık kızıma ballı su vermis birşey olur mu 

5 Cevaplar

+1 oy
(540 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

balın yasak olmasının sebebi karaciğeri yorması. bi kereden bişey olmaz ama düzenli kullanımda zarar versede dışardan göremezsin. 

ben doktora dedim "ama herkes veriyor" diye. "zaten çocuğun karaciğerini dışardan gören yok" dedi. zarar dışardan görülünce de iş işten geçmiş oluyormuş. 
bu arada zarar vermeme ihtimali de var ama riske girmemek adına 1 yaştan önce önermiyorlar. benimkiler 1 buçuk yaşında daha vermedim. süt içiyo olsalar içine katardım gerçi artık ama içmiyorlar. 
-Reklam-
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Neden vermişki bir yaşını geçince bile yarım çay kaşığı ile başlanıyor bebekte huysuzluk falan görürsen ara Doktor'u bence
(45 puan) tarafından
Grip diye sanırım ben çalışıyorum kayinvalidemle bir araya geldiler bugün ortak karar sanırım
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Birşey olmaz inşaallah telaş etmeyin ama bir daha vermeyin ağır gelir bebeğe 
(45 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(162 puan) tarafından
Alerjik reaksiyon için verilmiyor alerji yapmadıysa sorun yok
0 oy
(233 puan) tarafından
Çok alerjik bir besin olduğu için verilmiyor alerji yapmadiysa birşey yapmayın ama tekrarda vermeyin. İçerisindeki besinleri bebeğin 1 yaş öncesi sindirmesi çok zor ve bir protein türü taşıyor bebekler için çok zararlı. 1 yaş sonrası güvenle verebilirsiniz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 175 göst.
21 Mayıs 2022 Aile kategorisinde melekcengi51011gmai (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
8 cevap 200 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 517 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,375 soru

12,083,140 cevap

36,360 kullanıcı

...