+1 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
37+3 en carsmaba gttim dedii aşağıya baya dayanmış ama.acilma.falan yok rahim ağzı kapalı bu.uc gündür felaket bir ağrım var dün acile gttim dedi açılma yok nst temiz anlamadım bnde kasıklarım.kasiliyor çok agryor nefes aldrmiyor dogrulamiyorum.cok ağrılarım var bide karnım semsert taşlasyor napmam.lazim.yaa yarın doktora yine gtcem çok kötüyüm ya:(

4 Cevaplar

0 oy
(5,961 puan) tarafından
Yokmu bilennn
-Reklam-
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Bilen yokmuu
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Acilman yoksa neden acaba ağrın oluyor bilemedim bol yürüyüş yap merdiven in çik bebek aşagidaysan acilman olursa doğumun başlar hemn
(5,961 puan) tarafından
Bebek cok aşağıda ama rahim ağzı kapalı dedi acilma.yok nst temiz dedi bende bol.yuruus ypyorim hurma yedim falan ama ağrım var bide belim sırtım felaket agryor
0 oy
tarafından
Canım dün yokmuş ama bugün açılma olmuş olabilir ve bahsettigin belirtilere göre doğum sancısı çekiyorsun benim de 37+3 te aynen böyleydi kontrolüm vardı ve o gün doğum oldu ve ben öyle şiddetli sancı hissetmiyodum bile sadece toplanıp taş gibi kasiliyodu sık sık, ihmal etme lütfen acile git hemen
tarafından
Bı de iki gündür cekiyormuşsun postuna baktım hemen git canım korkutmak istemem ama kordon vs dolanır bebekte bı sorun olur ihmal etme herkes aynı olacak diye bı şey yok ama ihmale gelmez
(5,961 puan) tarafından
Yarın doktora kontörum var zaten ama acil baktı açılman yok dedi sancı yok ama.eyer çok sıkı sancın gelse suyun kanaman gelse ozman gel dedi yarında bir ultarasonda Baksin toplanıyor senin dediğin gbi aralksiz sertleşyor ağrım var ya ama sancı yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 323 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
12 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cananne (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Syma (779 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,584 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...