0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (297 puan) tarafından
18+5 haftalık hamileyim dün misafirlerim vardı yemek falan yaptım yedik sonra onları dışarıya kadar geçirdim dolmuş geç gelince bnde mecburen onlarla birlikte dışarda bekledim. Havada soğuktu bnm üstümde inceydi tabi, sonra 4 tane perdem vardı onları takktım ondan sonra bell ağrısı ve alt karın ağrısı olmaya başladı, alt karnım taş gibi ağrıyor, yürüyemiyorum o derece şiddetli bir ağrı, ilçede kalıyorum doğum doktoru yok acilede gitsem bakmaz, bebeğim Hareket ediyor ama bu sertleşme canımı çok acıtıyor, afedersiniz alttan bişey düşecek gibi oluyor, bı önceki postumda da söylemiştim afedersiniz vajina sol dudağında şişlik var .

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilgim olsaydi keşke.. ama canim sen riske atmahastaneye git bence nede olsa 

Bir sonraki posttda başlığa kaynana görümce postu yaz sjsjsj
(297 puan) tarafından
Kabızlık sorunum var bu ağrı yaparmı, tamam cnm teşekkür ederim
tarafından
Bilemiyorum canım..ama gaz problemin varsa oda agri yapar
(297 puan) tarafından
Aynn oda var cnm .
-Reklam-
0 oy
(251 puan) tarafından
Üşumüşsundur canım dikkat et perde falan aşmak tehlikeli bu arada bende 20 haftalik hamileyim afedersin benim vajibada da sol tarafta şişlik olup iniyor doktorum normal dedi
(251 puan) tarafından
Aynen oralar pahalı acile gitsene
(297 puan) tarafından
Acilde doğum doktoru olmadığı için hamille hastalar kabul edilmiyor
(251 puan) tarafından
Ya ne değişik bizim burda acil kadın doğum var sadece hamilelere bakılıyor
(297 puan) tarafından
Burda yok maalesef
(251 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Çok yorulduğun için rahim kendini sıkıp bırakıyor buna da kasilma deniyor ayaklarının altına yastık koy havada olsun birazcık sadece yatıp dinlen Bi iki gün böyle geçsin. Vajinanda damar gibi bir şey görmüyorsan o da normal bu haftalarda acı olabiliyor. Söyle Bi kaç gün tuvalet haricinde bir şeye kalkma. Bebeginin hareketlerinde azalma görürsen kesinlikle ambulansı ara
(297 puan) tarafından
Damar gibi aslında şişmiş bı damar gibi, Bebeğim hareket ediyor çok şükür ama randevuma daha çok var diye korktum.
(1,573 puan) tarafından
Damar görüyorsan o sıkıntı vajinal varis sanırım internetten bir bak fotolarına seninki benziyor mu
(297 puan) tarafından
Varis gibide değil aslında ama bilmiyorum tabi.
0 oy
(2,034 puan) tarafından
Ayni haftadayiz benimde aynı ya aşağısı sertlesiyor ve acıyor yürürken ağrım oluyor 
(297 puan) tarafından
Aynn cnm sabahtandır uzanmışım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
27 cevap 609 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ruya123 (481 puan) tarafından soruldu
0 oy