+1 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,863 puan) tarafından
14 gün sonra 8 aylık olacak oğlum kızlar iki gecedir yüz üstü yatıyor düzeltiyorum uyuyo bı bakıyorum yüz üstü yatmış duzeltince kalkiyo bu sefer sorun olur mu acaba ya böyle yatması 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bırak kız bebeyi zaten rahat etmese dönmez :)

(1,863 puan) tarafından
Ya ne bileyim internette işte yok nefessiz kalır yok bilmem ne yazıyor da korktum ya o zaman dokunmam artık
-Reklam-
+1 oy
(3,787 puan) tarafından

Doğduğundan beri yüz üstü yatardı. Müdahale etmedim bazen yan yatardı kafası da gayet güzel oldu şükür kafa şekli için yumurta gibi olur falan diyorlardı da :) yastık olmasın yatağında fazla ıvır zıvır yüzünü koyacağı örtü battaniye olmasın 

(1,863 puan) tarafından
Battaniyesi var sadece de boğulur falan diye endişe etmiştim o zaman karışmayayim yatsın :)
(3,787 puan) tarafından
Artık kafasını kaldırır zaten ama sen arada kontrol edersin yine de için rahat etsin
+1 oy
(6,188 puan) tarafından

cocugun rahatini niye bozuyosunki .  3 aydan sonra zaten yuz ustu yatsa cik daha rahat uyur. 5 bucuk aydan sonra zaten kendi döne dolana uyur cocugu. rahatini bozma

isterse amuda kalkar uyur o bebegin bilecegi is. seni baglasak dumduz hareketsiz yat desek yatabilirmisin:)) surekli biri seni uyurken kareket ettirip seklini degisse:) artik o da normal

insan gbi döne dolana uyuyacak yatakta. bi bakacaksin basininkoydugun yerde ayaklari var turlayacak yatagi done done

(1,863 puan) tarafından
Kız öyle de nette boğulur falan yazıyordu korktum bişey olmazsa yatsın canıma minnet istediği gibi uyusun yeter ki uyusun da :D
(6,188 puan) tarafından
ilk 2 ay basini kaldirip saga sola kurtaramadigi icin bogulur da 3 aydan sonra nefes alamadigi an cevirir kafasini baska yone kurtarir kendini bogulmaz korkma:) hatta cik daha rahat uyur oyle
0 oy
(930 puan) tarafından
Oğlum 8 aylık. Dönmeyi öğrendiğinden beri yüzüstü yatıyor. Hiç düzeltmedim. Bebeğiniz rahat edemesem kendi döner zaten. 
(1,863 puan) tarafından
Bende karışmam artık canım nasıl isterse yatsın yeterki uyusun da :)
0 oy
(59 puan) tarafından
Benim oğlumda 4 gün sonra 8 aylık olacak önceleri hep yüz üstü uyurdu ben düzeltirdim sürekli ama şuan biraz daha iyi sağ tarafına bırakıyorum uyuyor öyle ama arada yine yüz üstü uyuyor. Zamanla bırakır yada karanlık seviyordur. Benim oğlum karanlık ortamı seviyor.
0 oy
(1,829 puan) tarafından
4 ay oldu dönmeyi öğrendi yüz üstü yatmaya  başladı öyle rahat ediyor sırt üstü uyuyamıyor zaten. 9 aylık kızım da başını yan tutuyor kendini kurtarır artık 
0 oy
(8,307 puan) tarafından
7 ay 10 günlük bebeğim yan yatıyor genelde  . Yüz üstü yatmaz . Ama dikkat etmen lazım,
0 oy
tarafından
Ay tehlikeli diyolar ya ben yatirmadim hic 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Dönebilmeye başladıklarından itibaren sorun olmaz deniyor. 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 405 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde 123melek (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 107 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 344 göst.
0 oy
0 cevap 64 göst.
20 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Baharyagmuru00 (1,071 puan) tarafından soruldu

410,852 soru

12,363,371 cevap

41,745 kullanıcı

Kategoriler

...