+1 oy
793 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar mahallede bir tane arkadaş var birkaç aydır böyle tanıştık samimi olduk işte ona gittim o geldi beraber bir yerlere gittik işte bir oğlum var işte dört buçuk yaşında beşe girecek onun da bir oğlu var işte 3 sınıfa gidiyor oğlum onun oğlunu çok seviyor sürekli anne Yusuf bize gelsin ben yusuf'lara gideyim diyor tek olunca ister istemez sıkılıyor beni anlarsınız umarım işte ben de arkadaşıma arıyorum bazen işte oğlum bize gelsin oğlum size gelsin sıkılıyor falan gibisinden sürekli böyle bahane uyduruyor oğlum ders çalışacak oğlumun işi falan var diyerek işim var diye göndermiyor neyse bugün oğlum çok ağladı oraya gitmek istedi aradım kadın geldi işte kapıda oğlumu götürdü sonra oğlu ile beraber Yusuf oğlumu getirdiler Yusuf'a söyledim içeri girecek misin dedim Yok dedi annem eve geldi dedi arkadaşımi aradım işte arkadaşıma söyledim izin vermiyorsun işin falan var ders çalışıyor dedi ben de dedim ki herhalde istemiyorsun eşim istemiyor dedi çocuğun bir yerlere gitmesini istemiyorum rahatsız oluyor tartışıyoruz bu konu hakkında ben de dedim işte benden zarar gelmez yani ben kötü bir insan değilim yani oğlum da size geliyor dedim yani anlattı işte eşim istemiyor falandır yani siz ne olsanız nasıl bir tepki gösterirsiniz

38 Cevaplar

0 oy
(1,502 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
3. Sınıfa giden bi cocuk 5 yasındaki bi cocukla oynamak istemez. Aksine küçük cocuklarda büyüklerle oynamayi seviyor ama malesef. Tepki göstermeye gerek yok. Açık açık da söylemiş. Bi daha teklif etmezsin gelsin gitsin diye olur biter.
-Reklam-
+31 oy
(4,616 puan) tarafından
Tepki verecek bir şey yok anne babanın bile evladına cinsel istirmarda bulunduğu bu devirde kimsenin kimseye güvenmemesi normal
+17 oy
(18,361 puan) tarafından
Ne kadar çok işte yazmışsın. Ben sorun göremedim devir öyle bir devir ki beş yaşındaki çocuğu komşuma bile göndermem. Kendim gitmiyorsam yanında güvenemem. Sizde göndermeyin bence 
(18 puan) tarafından
Aynen ben herkese çabuk güveniyorum çabuk samimiyetlik kuruyorum altüstü bir komşu yani iyi olur sen iyi olur kötü olursan kötü olur yani çocuk istiyor diye kırmak istemiyorum ama sürekli kadını arayıp da oğlunu bize göndermem tabii ki de isterse kadın rahatsız olabilir
+8 oy
(13,373 puan) tarafından
Ya kadın haklı ama. Senin oğlan küçük bir de onun oğlu baya büyük okula gidiyor sorumlulukları var. Hepsini geçtim senin oğlanı oyalamak gibi olur onların oyunları. Hem sen de kendi olmadığın yere çocuğunu yollama devir fena
+5 oy
(590 puan) tarafından
Helal olsun o anneye babaya bende kimseye yollamam annesi olmadan evede almam..devir oyle kotu kı 1 dakika ayırmaya gelmez 
+3 oy
tarafından
Bence sende çocuğunu asla gondermemelisin ki seninki çok daha küçük kadın haklı devir çok kötü 
+3 oy
(2,846 puan) tarafından
Illa gelmek zorunda mi istemiyolar iste neyini anlamadin 
+2 oy
(4,549 puan) tarafından

Sorun onlarda değil sen çok rahatsız 

+1 oy
(741 puan) tarafından
Canım yanlış anlama ama çocuğum bir yere ben olmadan gitsin istemem. Başkasının çocuğunun da sorumluluğunu almak istemem. Sen de birkaç aydır tanıdığın birine güvenip çocuğunu yollama
(18 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için evet haklı olabilirsiniz haklısınız işte ama tek olunca o da sıkıldığı için istiyor ama alışması da güzeldi çünkü İstanbul gibi bir yerde yaşıyoruz kimse kimseye güvenmiyor haklısınız aynen
(741 puan) tarafından
Oyun grubu falan bak canım. Haftanın 2-3 günü falan gidebileceğş bir yer bulursun illaki
+1 oy
(3,749 puan) tarafından
Yani haklı herkesin kendi kararı tepki vermen saçma olur. Büyük çocuklar da sürekli küçüklerle oynamak istemeyebilir o da var. Senin çocuğun çok küçük bence asıl sen gönderme. 

Geçen görümcemlere gittik bahçede misafir vardı çocuklar içerde oynuyordu. Biz eşim kardeşi içerideydik adam rahat etmedi çocuklarını çağırdı. Biz de adamın içi rahat etsin çocuklar oynasın diye bahçeye çıktık. 
(18 puan) tarafından
Aynen canım sonuçta doğru daha 5 yaşına dahi girmemiş sürekli orayı istiyor ama bunu ben alıştırdım yani yanlış bir şey yapmışım İstanbul'u bu gibi bir yerde yaşıyoruz kimse kimseye güvenmiyor tek başına çocuğunu niye gönderiyorsun ki milletin evine
(3,749 puan) tarafından
İster canım benimki de üç yaşında ama onun keyfine kalsa sokakta bahçede yaşıycaz. Her zaman çıkacak halim de olmuyor dikkatini dağıtıyor oyun kuruyorum öyle susuyor
+1 oy
(361 puan) tarafından
Bence sen olmadan oğlun gitmesin komşu cocuguda size yanlız grlmesin devir kötü kimseye güvenme ben olsam bende yollamam cocugumu
(18 puan) tarafından
Aynen canım İstanbul gibi bir yerde yaşıyoruz ama ben çocuğa alıştırdım milletin kapılarını
(361 puan) tarafından
Beraber gidin yanlız bırakma bence benim oğlum 7 yaşında daha birkere bensiz başkasının evinee gitmemiştir vallahi korkuyorum yollayamam
(361 puan) tarafından
Bakkala ekmek almaya markete hayatta yollamam gideceksek beraber gider geliriz sahip cikamamiz lazım cocuklarimiza devir çok kötü çok zor
+1 oy
(925 puan) tarafından
Tepki verilecek bir durum yok. Çok pis bir  dönemde yaşıyoruz. Aile ve akrabalara bile zor güven oluyor. Kaldıki arkadaş /komşu çevresi daha zor. O yüzden mümkün olduğunca dışarıda görüşebilirsiniz. Ya da annesiyle beraber gidip gelecek. 
+1 oy
tarafından
Tepki verecek bir şey yok sen de oğlunun başında yokken kimsenin evine yollama çocuğunu 
+1 oy
tarafından
Olabilir ben de oglumu kimseye gondermem bi kac kere komsunun kizi var 21 yasinda cok sikistim isim vardi onunla asagiya gonderdim garajda oynadilar esimin haberi yok duysa ona da cok kizar daha sabah post okudum 9 aylik bebege anne babasi taciz etmisler burda gordum boylr bi devirde kimseye govenemeyebilirler 
+1 oy
(51,779 puan) tarafından
bende yollamam tekte kabul etmem niye baski yapiyorsun ki kadina samimi olmak istemiyor demek ki
+1 oy
(1,169 puan) tarafından
Kadının sana çoçuğunu yollamamasını değil senin onun evine göndermen elestirilmeli. Hiç mi haber okumuyorsunuz nasıl bir zamanda yaşıyoruz bilmiyorsunuz. Olması gerekeni yapıyor komşunuz. Çocuğun sıkılıyorsa al parka götür avm ye götür oyun grubuna götür. Hadi komşuyu istiyor diyelim beraber git beraber dön. 
+1 oy
(4,593 puan) tarafından
Valla arkadasinin tepkisinden cok senin cocugunu rahatlikla oraya gondermen tuhaf bence 

Milletin kapisini ben alistirdim diyorsun

Sen cocugunla evde kendin ilgilen basindan atma kimseye guven yok artik
0 oy
(782 puan) tarafından
Ben oğlumun amcaların gittiğinde bile diken üstünde çocuğunun geri gelmesini bekliyorum kaldı ki bir arkadaşının evine gitse daha kötü şeyler geçer aklımdan ortam çok kötü kimin iyi kimin kötü belli olmadığı bir ortam başına bir iş gelse keşke göndermelerini demek zorunda kalmak istemem 
0 oy
(20,036 puan) tarafından
Arkadaşın en doğrusunu yapıyor. Kimse çocuğunu kendi başına kimseye gondermesin. Sen de gönderme. Hiç mi okumuyorsun haberleri. 
0 oy
(2,087 puan) tarafından
Çocuğunuzun yaşı uygun, bence kreşe verin

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 755 göst.
0 oy
1 cevap 193 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 672 göst.
4 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsrdrk (1,554 puan) tarafından soruldu