Merhaba arkadaşlar mahallede bir tane arkadaş var birkaç aydır böyle tanıştık samimi olduk işte ona gittim o geldi beraber bir yerlere gittik işte bir oğlum var işte dört buçuk yaşında beşe girecek onun da bir oğlu var işte 3 sınıfa gidiyor oğlum onun oğlunu çok seviyor sürekli anne Yusuf bize gelsin ben yusuf'lara gideyim diyor tek olunca ister istemez sıkılıyor beni anlarsınız umarım işte ben de arkadaşıma arıyorum bazen işte oğlum bize gelsin oğlum size gelsin sıkılıyor falan gibisinden sürekli böyle bahane uyduruyor oğlum ders çalışacak oğlumun işi falan var diyerek işim var diye göndermiyor neyse bugün oğlum çok ağladı oraya gitmek istedi aradım kadın geldi işte kapıda oğlumu götürdü sonra oğlu ile beraber Yusuf oğlumu getirdiler Yusuf'a söyledim içeri girecek misin dedim Yok dedi annem eve geldi dedi arkadaşımi aradım işte arkadaşıma söyledim izin vermiyorsun işin falan var ders çalışıyor dedi ben de dedim ki herhalde istemiyorsun eşim istemiyor dedi çocuğun bir yerlere gitmesini istemiyorum rahatsız oluyor tartışıyoruz bu konu hakkında ben de dedim işte benden zarar gelmez yani ben kötü bir insan değilim yani oğlum da size geliyor dedim yani anlattı işte eşim istemiyor falandır yani siz ne olsanız nasıl bir tepki gösterirsiniz