0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (347 puan) tarafından
Oğlum 18 aylık ve çok bağımlı gece de gündüz de sizce sütten kesmek için erken mi

5 Cevaplar

0 oy
(1,674 puan) tarafından
Bende 14 aylık kızımı gece emmesinden kesemiyorum kıyameti koparıyor vermeyince 
(347 puan) tarafından
Benim oğlumda ya yakamdan ayrilmiyo
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Gece beslenmesini azaltın sonra kesin gündüz devam edebilir sizi zorlamıyorsa
(347 puan) tarafından
Canm valla gecede gündüzde çok zorluyo oturdugum gibi gelip açmaya calisiyo
(963 puan) tarafından
Tahmin edebiliyorum 12.5 aylık bende de var gündüz sıkıntı etmediğim için daha kesmedim ama gece canımı çıkarıyordu geceyi kestim biraz daha rahatladım hiç değilse gündüz zaten utanmasam çıplak gezcem açmak için uğraşmasın diye :D
(347 puan) tarafından
Kız valla o kdr emiyoki midem bulaniyo bazen bacaklarımda takat kalmamış artık ya
0 oy
(602 puan) tarafından
Ben 2 oğlumuda 1.5 yaş olunca açtım hem yemek yemiyorlardı hem emzik gibi yapmışlardı beni sütten açınca yemek yemeye başladı,gece artık hiç uyanmadı sana tavsiyem gece süte falan alıştırma siz ne yiyorsanız onu ver bazısı sütten açınca gece süt ısıtıyor o bana mantıksız geliyor madem öyle emzir,çok rahat edeceksin 
(347 puan) tarafından
Gece uyandigi zmn meme vermiycem ya ne yapicam peki ayağımdami salliyom napiyim hiç bilmiyorum ya
(602 puan) tarafından
3 gün kalkar tabi ben abur cubur vermiştim unutsun diye 1 hafta sonra artık kalkmamaya başladı evet ayağında sallayabilirsşn
(347 puan) tarafından
Tmm canm teşekkür ederim
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Bende kızımı mamadan kesmek istiyorum gece kalkinca mama yemede uyumuyor 
(347 puan) tarafından
Sevdiği seylerden ver canm karninida güzelce doyur unutur bence
(5,296 puan) tarafından
Cnm küçükken herşey yerdi şimdi ne yapsam birşey yemiyor     inşallah zamanla kendisi birakir
(347 puan) tarafından
İnşallah canm
(963 puan) tarafından
Mamanın su oranını arttırın durmadan öyle olunca tadı bozuluyor içmiyorlar 150 ml suya 5 ölçek yerine 4 ölçek koyun 2-3 gün sonra 3 ölçek koyun 2-3 günde öyle verin sonra 2-1 derken tadı sudan farksız olunca mama istemez büyük ihtimalle doktorlar genelde böyle tavsiye ediyor mama kesmeyi
(5,296 puan) tarafından
Çok saol cnm bunu deneyecem   mama içmek için kalkıyordu belki kalmaz artik
0 oy
(848 puan) tarafından
Gece yatarken kaşık mamsı ver iyice doysun karnı alışkanlıktan uyanırsa uyansın onuda kararlı ol verme 2 3 gece ağlar sonra alışır
(347 puan) tarafından
Emmeden uyumuyoki çok zor ya kıyameti kopariyo

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 64 göst.
3 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Maviyesil (992 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 44 göst.
10 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde honki ponki toninok (13,080 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 94 göst.

409,873 soru

12,322,897 cevap

39,019 kullanıcı

Kategoriler

...