0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından
Eşim ilk defa evlilik yıldönümümüzü unuttu kızlar çok üzgünüm 6 yıl oldu bugün. Ben 1 haftadır annemdeyim o evde aramızda sorunlar vardı ben herzamanki gibi alttan alarak barıştık iyi kötü devam ediyordu ama unutacağını tahmin etmezdim her sene yemeğe giderdik başbasa ben hediyemi dahi almıştım sürpriz yapar gelir diyordum ama gelmeyi bırakın telefonda bile söylemedi kalbim çok kırık ben hatırlatmalımıyım yoksa ne demeliyim yüzüne mi söylemeyelim 

10 Cevaplar

+4 oy
(4,072 puan) tarafından
Böyle olmaz yarın boşanma dilekçesi hazırlayın ☺️ 

Şaka bir yana unutunca sizi sevmiyor anlamına mı geliyor, Tokat'ta bir söz var " umma ki küsmeyesin " çiftler çok beklentiyi giriyor bu yüzden de gereksiz kavgalar çıkıyor. Böyle günlere önem veriyorsanız, siz güzel bir yemek güzelce hazırlanıp sürpriz yapsaydınız. Bu sene de sizden olsaydı, yorgunluk olur aradaki sıkıntı var diye belki düşünceli oluşu unutturdu.
(186 puan) tarafından
Olabilir canım ben annemdeydim oda evde 1 haftadır ama gelir diye ümit etmiştim. Doğru söylüyorsun ümitler beklentiler insanı çok yoruyor
-Reklam-
0 oy
(6,197 puan) tarafından
kusmusunuz. kusken unutmasada gurur yapip kutlamamistir. barisinca acisini cikarirsin
(186 puan) tarafından
Hayır küs değiliz normal konuşuyoruz canım aramızda ağır şeyler geçti be ayrılmak istediğimi söyledim fakat olmadı yine alttan alıp barıştım ama bir umut gene beklemiştim
0 oy
(5,068 puan) tarafından
Büyük ihtimalle ima etmemiştirsin o da unutmuştur. Olsun canım bir araya gelince kutlarsınız. Zaten ayrıymışsınız bi de bunu dert edip iyice moralini bozma. İnsanlık hali olur yani yapacak bisey yok.
(186 puan) tarafından
Geçti artık bida kutlamaz canım her sene o hatırlatırdı ben unuturum o unutmaz Dı böyle olunca Bi tuhaf oldum araya soğukluk girdi demekki yaşadıklarımızdan ötürü
(5,068 puan) tarafından
Oyke düşünme bence ya. Bak olan olmuş konunun üstünü kapatmışsınız tekrar hatırlayıp hatırlatıp keyfinizi bozma. At bi mesaj sen kutla sitemsiz,şikayetsiz. İllaki o da kutlayacak.
(186 puan) tarafından
Evet tabiki öyle. Bizim sorunlarımız hep alltan alam ben oluyorum böyle olunca rahata alıştı benden bekledi bu sefer herhalde
(5,068 puan) tarafından
Olabilir o zaman sen de kutlamayı ver boşver. Normal konuşmanıza devam et bari
0 oy
tarafından
Bazı şeylere çok da takılmamak lazım, biz ilk evlilik yıldönümünü bile kutlamadık, bi tarafımız da eksilmedi çok şükür. Evde huzurumuz olsun, kafalarımız rahat olsun daha önemli şeyler bunlar
(186 puan) tarafından
Ya tabiki de öyle ama öyle özel gün unutucak bir insan değil aksine ben unuturum o unutmaz canım böyle olunca çok tuhafıma gitti ne yapıcağımı bilemedim sabahtan beri
tarafından
Herşeyin bi ilki vardır takılma bu kadar
0 oy
(4,556 puan) tarafından

Unuta bilir böyle şeylere takılmayın lütfen ya 

(186 puan) tarafından
Ya normalde takılmam onun için önemlidir özel günler. Çoğu zaman ben unuturum o unutmaz Dı
(4,556 puan) tarafından
İnsanlık hali takılma
0 oy
(3,827 puan) tarafından
Canım barıştıysanız neden annende kalıyorsun. Normalde bile çok ayrı kalınmamalı ama bir sorun sonra barışma olduysa yan yana olmalısınız ki buzlar erisin. Küs olsakta beraber uyumak gibi düşün. 
(186 puan) tarafından
Ben hep 2 haftada bir falan gelirim kalıtım annemlerde 3 4 gün bazen böyle 1 hafta çok uzak değiliz ama böyle oluyor he. Biz küstüğümüz de aynı evde 2 yabancı gibiyiz
(3,827 puan) tarafından
Küsünce hep öyle olur kendi halimizde takılırız da. Yani zor süreçlerde yakın olmak bazı şeyleri küs olsakta alışkanlık yapmak lazım sofraya oturmak iyi geceler demek hoş geldin diye karşılamak vs ilişkiye göre değişir. Biliyorum bazı dönemlerde zor oluyor ama uzaklıkta soğukluk getirebilir böyle zamanlarda. Yanlış anlama aranızdaki bağın güçlenmesi için diyorum yoksa ayda bir falan yaptığın da güzel olur hem o dinlenir hem sen ailenle dinlenmiş olur özlersin.
0 oy
(1,570 puan) tarafından
İlk.yil ahrix hep.unuttu bende unuttum.hatta bu yıl önem.vermedigim.icin galiba normal.birgun benim.icinde ama.sen üzülme.bence bosver unutulabilir iş telasesi
(186 puan) tarafından
Doğru diyorsun canım beklentiler insanı çok yoruyor
0 oy
(2,739 puan) tarafından
Allah aşkına unutabilir ne var bunda. Unuttun falan diye iki söylersin olur biter
(186 puan) tarafından
Beklenmedik bir şey olduğu için insan çok şaşırıyor canım eşim gerekli gereksiz tüm özel günleri hatırlardı böyle olunca sasurdum yani ben söylemem artık gün bitti yani
(2,739 puan) tarafından
İyi de sizin aranız bozukmuş, heleki evinizde de değilsiniz gayet doğal
(186 puan) tarafından
Ne bileyim canım yaa tuhaf oldum işte
0 oy
(854 puan) tarafından
Başlığa göre cevap veriyorum 

TEK CELSEDE BOŞA 
(186 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(353 puan) tarafından
Kalbin kırılacak ne var bunda ben önem vermem bu güne bende unutuyorum eşimde unutur, doğum günümü unutsa kırılırım bu ayrı ama ben bile hep unuturum evlilik yıldönümünü.

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 1,398 göst.
8 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 403 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 539 göst.
29 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Esrageylani (9 puan) tarafından soruldu

411,072 soru

12,373,521 cevap

42,627 kullanıcı

Kategoriler

...