0 oy
80 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (164 puan) tarafından
Bir doktorun yazısında okudum emzirdiğimiz sürece hormonlardan dolayı lohusa sayılıyor muşuz östrojen ve progesteron az prolaktin ve bazı hormonlar yüksek olduğu için duygusal iniş çıkış vb semptomlar devam ediyormuş bu durumu aynı şekilde yaşayan var mı 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben yaşamadım açıkçası

Lohusaligim da normal günler gibi geçti benim')
(164 puan) tarafından
Ne güzel ya ben zaten normalde de anksiyeteli biriyim o yüzden zor geçiyor maalesef
(6,180 puan) tarafından
ay masallh ne guzel. benim ilk kizda her sabah bugun intharbedecem
diye uyandim her gece bugun de ölmeden bitti sukur diyerek uyudum 8 9 ay surdu. aonra hiraz biraz azaldi tam olarak insani yasantima donmem 2 bucuk yili buldu.zaten ikinci ccga tovbeliydim ben asla ayni seyleri cekemem kendimi seviyorum bu eziyeti kendime etmem diye.6 sene sonrada kazayla ikinciye hamile kaldim. bogure bogire aylarca agitlar yaktim agladim zirladim ayni sefilligi yine mi cekcem
diye . daha dogurmadan basima gelecekleri bildigim
icin.:)) sanirim o surec hesapdan dusuldu. ikinci cckta 4 ay kadar surdu o gerginlik. kendimi oldurmeyi ikincide dusunmedim en azindan birkac tabure kirdim masa kirdim dilap kapagi kirdim bir iki kiyafet parcalayip cart diye yirttim okadar
tarafından
Ayyy şükür olmadı bendeee bunlar ')).
Sadece hamileyken çok duygsal ağlardim
Ama lohusalık sonrası güzel geçti
-Reklam-
0 oy
(393 puan) tarafından
Ben lohusalıkta çok kötüydüm günlerce sebepsiz yere ağladım çok sinirliydim aileme sert davranıyorsum doktorlara bile çıkışıyordum ama geçti şuan emziriyorum ama öyle değilim çok şükür
0 oy
(13,333 puan) tarafından
bence doğru :) çoğu kişiden duydum bunu emzirdiğin müddetçe lohusasın
0 oy
(687 puan) tarafından
Şuan lohusayım cok güzel geciyor cok şükür aşırı aglayan 4 yaşındaki kızıma karşı bile büyük sabırla geciyor cok şükür rabbime 
0 oy
(3,723 puan) tarafından
Ben emzirmiyordum ama lohusa depresyonunu sonradan yaşadım. Üstünden zaman geçti nasıl olur dediğimde iki yıl hormonlar düzene girmeyebilir demişti doktor

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 68 göst.
3 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 61 göst.
+1 oy
4 cevap 48 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (264 puan) tarafından soruldu

410,654 soru

12,354,472 cevap

40,815 kullanıcı

Kategoriler

...