+1 oy
53 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (164 puan) tarafından
Bir doktorun yazısında okudum emzirdiğimiz sürece hormonlardan dolayı lohusa sayılıyor muşuz östrojen ve progesteron az prolaktin ve bazı hormonlar yüksek olduğu için duygusal iniş çıkış vb semptomlar devam ediyormuş bu durumu aynı şekilde yaşayan var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(3,446 puan) tarafından
Bence doğru..70 gun kizim olalı..duygu degisiklikleri cok yasiyoorum..depresyona sık sık dusuyorum 
tarafından
Bence senin ki erken evlilik ve yaşın itibarı ile çocuk olunca yaşayamadıklarının dışa vurumu olabilir :)
(3,446 puan) tarafından
Olada bilir:))
-Reklam-
0 oy
(744 puan) tarafından
Çok doğru. Kızım 16 aylık ve daha yeni yeni kendime geliyorum. Hoş önceden nasıldım artık onu da hatırlamıyorum ya... 
0 oy
(16,467 puan) tarafından
Ben bunun sadece emzirme ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ya emzirmese de o çocuğa adaptasyon süreci anneliği benimseme derken o inişli çıkışlı süreç uzuyor
0 oy
(10,353 puan) tarafından
Dogru olabilir ya ben 1 sene baya sorunluydu 2inci sene azalmisti ama vardi hala emzirmey8 biraktim hala ayniyim ama :) 
0 oy
(543 puan) tarafından
8 ay emdi kızım sadece ve 8 ayda o kadar bunalımdaydım ki eşim bile artık ne oluyor diye şaşırıyordu korkuyordu sürekli ağlıyordum durduk yere eşime patlıyordum en son ailemin yanına tatile götürdü beni kafam dağıldı baya şimdi diyor seni arada ailenin yanına götürmek lazım yoksa baştan giriyorsun bunalıma diyor :))) 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 60 göst.
3 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 34 göst.
0 oy
6 cevap 134 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,120 puan) tarafından soruldu

403,345 soru

12,081,528 cevap

36,355 kullanıcı

...