0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (418 puan) tarafından
Kasımın 21 i kızım 1 yaşına giriyor büyük kızım Mart ayında 3 yaşına giriyor rahat edermiyim biraz kızlar

11 Cevaplar

+2 oy
(8,826 puan) tarafından
Vala hiç motive veremicem daha beter olcak rabbim kolaylık versinnn
(5,653 puan) tarafından
niye bee 3 yas tunelin ucunu hormus sayilir 4 bucuk 5 ten sonra adama doner. 1 yas da onun acigini misliyle kapatir tabiki 1 yasin insana dönmesi icin bi 3 bucuk 4 senesi var:)
(65 puan) tarafından
Öyle demeyin esma çok haklı kızlarımın biri 1 biri 3 yaşında kendimi camdan atmak istiyorum diyip susuyorum
(8,826 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşına kadar meğer melekmisss 3 yasa girdinicinden canavar çıktı
-Reklam-
+1 oy
(696 puan) tarafından
3 yaşına girenden rahat edersiniz benim kızım şuan 3 yaşında gece uykusu güzeldir gündüzde uyusa rahat bı kaç saat uyur aynı şekilde işlerimi hallerim ama 14 aylık bı bebeğim var ondan yana rahat değilim emzirdigimden dolayı gece sık sık uyanıyor  gündüzde sürekli beni görmesi lazım peşimde ağlar yada mimizligi vardır biraz 
+1 oy
(11,061 puan) tarafından
Ben yenidoğan döneminden sonra rahatlamıştım çocukların huyuna suyuna bağlı o 
+1 oy
(1,424 puan) tarafından
Kız çocuğu derttir çiledir..pişmanlıktır daha ne diyeyim. Rabbim sağlık versin ama kızım 5 yaşında beni 15 yaş birden yaşlandırdı. 

2 de oğlum var maşallah pek mülayimler sevecenler akıllılar ..

Millet erkek çocuktan dert yanar ben kız çocuktan. Diyeceğim o ki büyüdükçe daha da büyüyor dertleri
(418 puan) tarafından
Kız öyle deme kız çocuğu candır aşktır
(1,424 puan) tarafından
Ayy bacım demek seninkiler akıllı. Benimki bana çok çektiriyor. Değil bana herkese aynı. Çok huysuz. Aşırı yani
(418 puan) tarafından
Büyüğüm biraz huysuz küçüğü daha sakin canım varmı yokmu belli değil
(1,424 puan) tarafından
Maşallah canım maşaallah . Keşke benim kızda biraz öyle olsa. Anamı ağlatıyor. Sana sabaha kadar şikayet edebilriim kızımı
+1 oy
(3,398 puan) tarafından

Çocuktan çocuğu değişir cnm taki oğlum 2 yaşına girene kadar ben oğlumun varlığını unutuyordum o derece sakindi arabasına koyup il il gezerdik şimdi markete gidemiyoruz 2 kişi baş edemiyoruz 3 buçuk yaşında 

+1 oy
(49 puan) tarafından
Benim kizim ocakta 3 oluyor. Oglum martta2 oluyor. Su donem oglymla gecrdigim en zor anlar hc durmuyor cok zor. Ama kizim cok uslandiii akillandi. 3 olsun daha uslu olur insallah. Oglumda bi 2 bucuk yasini gecsin rahatlarm gb
0 oy
(222 puan) tarafından
Çocuklarınız sakinse rahat olursun yani
0 oy
(215 puan) tarafından
3 yaşında oğlum 1 bucuk yaşından sonra aşırı yaramaz oldu yolda tutamıyoruz gece uykusu 2 yaşından beri güzel sabaha kadar uyur simdi uyutuyorum 

Kızım var 1 yaşında sakindi ama 1 haftadır gece sürekli saat başı uyaniyo çok yorucu oluyo benim için gündüz 2 3 kere uyuyo o sırada uyusam oğlum gündüz uyumuyo ya eşim evde oluyo yemek yapmam gerekiyo o yüzden uyuyamıyorum salı günüde kaynanamlar gelicek koyden hiç uyuyamam 
0 oy
(122,344 puan) tarafından
4bucuk yas ve 2bucuk yasla sürünüyom sen rahat edersin diyenlere inanma
(50,738 puan) tarafından
simalin neyini gördün ☺️☺️☺️
(122,344 puan) tarafından
mahvetti beni ☺️ ahamda yarin okullku olacak
0 oy
(18,410 puan) tarafından
Büyükten yana rahat olursun. Küçüğün biraz daha vakti var. Bence eşik 18 19 ay. Hele 18 ay atağını atlattıktan sonra baya iyi olur. Benim büyük 4.5 kucuk 16 aylık. Ben zorlanıyorum valla yalan yok. Pacami birakmiyo hiç. Yemez içmez. Saçma sapan huyları var. 
0 oy
(3,279 puan) tarafından

Kzım 5 oğlum 3 yaşında balkona çıkıp imdat yardım diyeim geliyor bence hiç rahat edemeyiz gibi :D

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 721 göst.
21 Aralık 2022 Aile kategorisinde Misafir67 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 619 göst.
2 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (965 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 469 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,760 puan) tarafından soruldu

403,361 soru

12,082,028 cevap

36,357 kullanıcı

...