0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (30 puan) tarafından
Kızımın burnu akıyor hırıltılı var

5 Cevaplar

0 oy
(3,971 puan) tarafından
Doktor önermeden verilmez diye biliyorum özellikle ventolin falansa kullanacağın buhar
-Reklam-
0 oy
(1,010 puan) tarafından
Serum fizyolojik verebilirsiniz yalnızca diğer türlü cortair yada ventolini doktor önermeden kullanmayın çok küçük daha birde hava vermeden burnunu serum fizyolojik sıkıp temizleyin 
0 oy
(4,399 puan) tarafından
Doktor mu vermisti
0 oy
(6,272 puan) tarafından
verilir ama 10 kg altina bir sase tam verilmiyir izotonik su ile seyreltiyorsun ventolini. yani dr sor bebegin kilosuna gore oran vermesi gerek
0 oy
(218 puan) tarafından
Benim oğlumda 4,5 aylik. Geçen hafta ailecek grip olduk ona da bulaştı. Burnu akıyordu tikaniyordu. Antibiyotik kullandık balgam sökücü verdi doktor. Ben eczacıyı aradım sordum. Evde cortair ve ventosol vardı. Cortairden yarım tüp sık içine de 3-4 CC serum koy günde sadece bir kere ver dedi. Eğer daha sık vermek istersen sadece serum ver dedi ama cortairi bir kere verdikten sonra gerek kalmadı. Nefesi açıldı rahat 3 saat uyudu anribiyotikte içmişti. Ondan sonra kendine geldi emdi. Arada bir burnu tikanirsa serumla açtım ama bir daha buhar vermedim. Yine de her çocuk aynı değildir doktorunu ya da eczacini ara sor. İlaç bu Allah korusun kalıcı hasar vermesin iyi edecem derken 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 46 göst.
17 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mevs (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 229 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (711 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
0 oy
4 cevap 136 göst.
9 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu

411,713 soru

12,394,387 cevap

44,052 kullanıcı

Kategoriler

...