0 oy
473 göst.
Diğer kategorisinde (13,472 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

bu aralar gidecekseniz haberiniz olsun, hepsi bırakır mı bilemem ama çoğu sendika iş bırakacakmış. 

kanun değişikliğinin aile hekimlerine olan yükü arttığından iş bırakma eylemi yapacaklarmış. 

hemen tatilleri gelmiş yorumu yapmayın. Sağlık ocaklarının çekip çevirenler doktorlar. elektriği, suyu doktorlar ödüyor. e onların da isyan etmesi doğal değil mi? 

image

7 Cevaplar

0 oy
(13,472 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

grevlerinin sebebi... 
(13,472 puan) tarafından
aynı fikir? bu fikir değil sistem:))) peki burdaki suç doktorun mu orayı kapatan devletin mi dkfjskdjsns:)) eleştiriyorsunuz bari araştırıp öğrenin doktorumçn lab açma yetkisimi olur :)))
tarafından
Lab hals açık sadece kan grubu bakılıyor.  Aynen en bilgili en sistem bilen sensin
(13,472 puan) tarafından
peki orada o tahlili yapacak cihaz yoksa :) valla senden iyi biliyorum :)
(3,852 puan) tarafından
Ay gözde doktor ikna edemediyse ben hiç edemem o zaman :) ben de ebe yardımcısıyım babamın enjeksiyonunu ben yaparım artık bıkmıştım gereksiz antibiyotikten ilacı eklemeden suyunu yaptım ertesi gün gelip çok iyi geldi bugün toparlandım diyordu :D
tarafından
Doktora gelip Bir onceki hastanın konuşmasına şahit oldum ' ee boşuna gelmiş olmiyim doktor hanım birşey yazinda bari ' ilaç istediği 3 yaşında idrar tahlili gayet temiz çıkmış çocuğu doktor sinirlenip burası market pazar mi eliniz boş dönmüyorsunuz çocuğuna neden gereksiz ilaç vermek istiyorsun diye tersledi bazı doktorlar sorunlu mu evet ama bizim insanımız da aşırı bilinçsiz ben ağrıdan kafam kalkmayacak noktaya gelene kadar ilaç almayan biri olarak sorunu önce toplumda görüyorum
-Reklam-
0 oy
(4,571 puan) tarafından

Kış tatilleri gelmiştir iyi alıştılar 

(769 puan) tarafından
Siz de tıp okuyun siz de bol bol tatil yapın
(4,571 puan) tarafından
Tamm canim sensin iyi akşamlar
(769 puan) tarafından
Ahahahaha :D
(4,571 puan) tarafından
Allah gülmeden ayırmasın
(769 puan) tarafından
Amin cümlemizi inşallah :))
0 oy
tarafından
Tatil yapmaya yer ariyorlar
tarafından
Elektriği suyu onlar filan ödemiyor
(13,472 puan) tarafından
onlar ödüyor. bütün masrafı bina kirasını toplayıp kaç aile hekimi varsa birleşip onlar ödüyor.
(1,174 puan) tarafından
Elektirigi suyu bina kirasını çalışan hizmetli parasını hepsini aile hekimleri kendi maaslarindan kesilerek ödüyor.kac tane arkadaşım var aile hekimi net bilgidir .dertleri tatil değil zaten 8 5 çalışıyorlar haftasonu tatil .yıllık izinleri var ve aile hekimleri grevde tatil yapmıyor hepsi bugün sağlık ocağında odalarında oturdular ama hizmet vermediler bunun neresi tatil .haa kaldı ki tatil se de ne olacak o kadar tıp fakültesi kazanıp okumuslar olsun o kadar tatil .sizler cocuklarinizi tıp fakultesini kazandırabilmek için kırk takla atarsınız ama zordur kazanmak ve okumak ve her zorlugunda bir ödulu olmalı .yılda bir ay izin hakları var sadece o mu göze geldi @mrvsena
tarafından
Polisin de yılda 1 ay izin hakkı var pazar günü maç vs olunca izni bile yanıyor polis niye grev yapmıyor?
Devletin suçu ise vatandaşı niye mağdur ediyor? Görev aşkı bu mu ?
(13,472 puan) tarafından
polisler de sendikalaşsın ve yapsın grevi tutan mı var?
her meslek dalı doktor ve avukatlar gibi birbirinin hakkını korusa keşke.
insanların hakını araması ne zamandan beri suç?
tarafından
Haksız hakkını arıyorlar 3 gün daha yattılar işte
(13,472 puan) tarafından
sen gitme doktora valla doktorlar rahat etsin
tarafından
Sen dedin ya gitmem.
(13,472 puan) tarafından
çok sevindim :)
tarafından
Tamam.
(1,174 puan) tarafından
@mrvsena zaten tüm memurların bir ay izin hakkı var polis vs.farketmiyor . Bir tek biz öğretmenlerin 2 ay izin hakkı var birde Şubat tatili oda çok göze batıyor ya çok isteyen öğretmen olsaymis deyip geçiyoruz artık .
Bir mesleğe girerken bunun çalışma şartları bellidir az çok polis ve askerler istisnai personeldir.nobetli çalışırlar gece çalışma olur izinleri ülkenin durumuna bağlı olur .Zorluklarını bilerek polis asker oluyorlar kimse silah dayamiyor yani kaldı ki tıp fakultesine girmekle polis akademisine girmeyi puan olarak emek olarak asla bir tutamazsın birçoğu üniversitede. Siradan bir bolum okuyup sonra atanamayinca veya iş bulamayinca polislik sınavına girip yarısi torpille yarisi kendi hakkıyla 3 4 ayda polis olup cikiyorlar akademiden. ailemde polis de var asker de var iyi biliyorum .askeri personelde subaylar harici uzman  astsubay aynı şekilde .Bunları asla tıp fakultesi kazanmak ve okumakla bir tutamazsın .askerliğin ve polisligin çalışma şartlari ile sürekli oynayıp durmuyor devlet .ama doktorlarınkiyle özellikle aile hekimiyle ozellkle oynuyor .sürekli birşey değiştiriyor motivasyonunu bozuyor .
Askerliğin polisligin zorluğu olduğu kadar avantajı da çok bizim yanımızda ben aynı mahallede 25 bin kira öderken eşi asker polis olan öğretmen arkadaşlarım var birisi 3 bin TL yakıt dahil kira ile lojmanda oturuyor .polis olanda 4 bin TL ye lojmanda oturuyor ,ulaşımı vs ücretsiz .askeri kantinleri marketleri var dışarıya göre daha uygun .yani ekonomik yönden destekleniyor lar. Elbette doğuda Co k zor şartlarda çalışanlar da var ama bu mesleği bilerek isteyerek seciyorlar .bende bir ögretmen olarak İlk atandigim yıl tam 3 sene Muş merkeze bağlı bir köyde tek öğretmen olarak çalıştım kışın yollarım 3 ay kapalı kaldı .ama grev di bilmem neydi kimseyi suclamadik çünkü isteyerek seçtik mesleği .
Ama şuanda aile hekimlerine yapılan bir haksızlık var ve hak arıyorlar sonuna kadar destekliyorum .Bu ülkedeki düzen size hak kavramını ve hak arama kavramını unutturmus anlaşılan .ama asıl demokratik ülkelerde bu çok normal bir durumdur vatandaş da hak arayana saygi duyar kaldiki aile hekimiyle vatandaşın ne acil bir durumu olabilir çok acil se hastalık acile gider zaten insanlar
(13,472 puan) tarafından
eminecim uzun uzun anlatmışsın ama arkadaş aile hekimleri neden saat 10dan sonra kan tahlili yapmıyor diye eleştiren biri, o yüzden yorma kendini. sistemin işleyişinden haberi yok. insan hakları nedir, insanca yaşama ve çalışma hakkı nedir nerden bilsin
(1,174 puan) tarafından
Çok haklısın canım bazen boşuna kelime israfı oluyor ne desek boş yeni Türkiyenin insanları işte  haksızlığa alistirilmis kaniksatilmis
0 oy
tarafından
Ülkede huzur kalmadı yemin ediyorum artık ya . Cinayetler adaletsizlik doktorlara saygı ekonomi pimizi biri çekse patlayacağız 
(59 puan) tarafından
Çocuklarımız olmasa patlasa da rahatlatayacağız diyecek duruma geldik :(
tarafından
Öyle . Ne zaman uyanacaklar bilemiyorum . Allah ta akıl vermiş hani . Kulum diyor sen kullan ben senin yanındayım . Şeytanı bile geçtik ya .
(59 puan) tarafından
Kesinlikle artık herşey öyle normalleştiki :( dün hastahanedeki çatışmada az kalsın annemi kaybediyorduk Allah'ım koru işte böyle insanlar olduğu sürece insanlık düzelmiyor :(
0 oy
(2,356 puan) tarafından

Eyvah bnm de yarin gitmem gerekiyordu 8-)

0 oy
(288 puan) tarafından

Bari 6-7-8 Kasim da birakalardi da hafta sonu ile birlestirirlerdi :D

(13,472 puan) tarafından
fhakajsna onu biz de dedik :)
0 oy
tarafından

Aaaa ben Kerem'e randevu almıştım yaa, acaba burda da olur mu ki?

(13,472 puan) tarafından
çoğu sendika grev kararı aldı, doktorların da hepsi sendikaya kayıtlı büyük ihtimalle her yerde vardır

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 848 göst.
0 oy
3 cevap 292 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
16 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Bkr48 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gulc (30 puan) tarafından soruldu