+2 oy
1,672 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Kızlar oğlum Aralık'ta 5 yaşında olacak tam herşeye aklı eriyor bugün de 3 gün oldu kumbara tutuyor belki linçliyceksiniz ama tlfnda görmüş YouTubda hamburger bide patates kızartması onun için biriktiriyor bende çok heveslendi diye hevesini kırmadım biriktir alalım dedim içinden bir lira bile çıkarmadı çok sabırlı maşallah en son hamburger ne zamn yediniz fiyat bilgisi olan var mı orda rezil olmak tan da korkuyorum oğlumla kızımı götürecem ikisine ne kadar gider ben kendim yapim dedim ben burda yemek istiyorum dedi kendim için herşeyi ertelerim bu zmana kadar ne ben ne cocukalrim asla dışarda yemedik ama onları asla kıramıyorum gözlerinde kalsın da istemiyorum şimdiden teşekkürler 

35 Cevaplar

0 oy
(1,245 puan) tarafından
Kaç çocuğun var bide çok merak ettim sevgimi ismin kızının adı eslem di galiba Adana'da yaşıyordun değil mi eşin hurdacılık yapıyor 
(254 puan) tarafından
2 tane çocuğum var kızımın ismi eslem evet
-Reklam-
0 oy
(349 puan) tarafından
canim çocuk menüsü alma ikili tavuk menüsü al 2 hamburger büyük boy patates bide içecek 150 lira biz kızımla öyle yiyoruz genelde ikiside yemiş olur hem butceni asmaz.
(254 puan) tarafından
Mantıklıymış canım teşekkür ederim ❤️
0 oy
(5,494 puan) tarafından
Bizim burda  fiyatlar 130 TL başlıyor 300 kadar var
(254 puan) tarafından
Yorumların hepsini okudum en uygun sizin oradaymış Galiba bakalım burda ne kadar
(5,494 puan) tarafından
Bitlis burası cnm
0 oy
tarafından
Fiyatları bilmiom bende hep evde yapıyorum:)
(254 puan) tarafından
Fiyatlar uçmuş gitmiş en güzelini yapıyorsun canım
0 oy
(140 puan) tarafından
Ben yedim.dun ankara 130 fnn var arkadaşlar doğru diyor minnacık doymaz evde yapınız daha doyurucu olur o parayla Bask bisey alirnsiz
0 oy
(674 puan) tarafından
Biz geçen ay yedik kişi başı 2'li menü aldık yanında kola ve patatesi de geliyor, extra da yanında biraz soğan halkası ve popoyes tavuk istemiştik, toplam 800 lira fiyat ödemiştik. Ama daha uygun fiyatlı olanlar da var internetten fiyatlarına bakabilirsin. Birde arkadaşların dediği gibi bazı uygulamalarda hamburgerler de indirim kodları oluyor o şekilde de puan biriktirebilirsin çok indirim de almış olursun. Zaten fiyatlar uçmuş bizde her zaman gitmiyoruz, biz çocuklarla sürekli evde olduğumuz için çocuklara değişiklik olsun diye kaç ayda bir gideriz.
0 oy
(5,431 puan) tarafından
Cnm benim oğlumda 5yasinda oda Cook istedi kumbarada tutuyo bisiklet için:)bimden aldım ekmeğini evde yaptım canı isteği zmn çıkarıp yaptım galiba 8fane var icinde
0 oy
tarafından

Ben öyle şeyler almıyorum  .geçen sene pizza almıştık oglum kustu . Döner almıştık yine kustu . Sonra yine döner istedi çok şükür bisi olmadı ama korktuk.  Ne eti oldugu belli olmadığı için evde yapmak daha mantıklı 

0 oy
(166 puan) tarafından
Canım hamburger gelirinin bir kısmını İsrail'e yolluyor ve İsrail de kurşun silah alıp bebek çocuk kadın yaşlı demeden öldürüyor boykot mali hamburger uygun değil dikkat edelim lütfen ve aşırı sağlıksız da. Evde tavuk kiymasindan bile yapabilirsin YouTube de var tarifler hem daha sağlıklı hem paran pek gitmez 
0 oy
tarafından
Yemek sepetindende siparis verebilirsin büccene göre ayarlarsın
0 oy
tarafından
Böyle anlatınca çocukluğum aklıma geldi çok merak ederdim nasıl bir şey diye maddi durumunuzda el vermiyordu bide ailem hiç bilmezdi öyle yiyecekleri.ilj defa evlendikten iki yıl sonra eşime hayatımda hiç hamburger yemedim bir defa yiyelim mi diye o zaman aldık ama bilmiyorduk etkisi yenilmiyor asla:) tavuklusu güzel. Ah ah canım hayat çok zor gerçekten kardeslerime de evlendikten sonra bir gün AVMye götürdüm istediği kadar yedirdim tam dört tane yedi kola patatesiyle:) dünya Bir defa geliyoruz çokta takılmamak gerekiyor o kadar sağlıklı sağlıklı diyoruzda sanki başka yediklerimiz gerçekten sağlıklı sende biraz daha bekle çocuklarıni götür sen şimdi evde yapsan versen bile onlar yine de merak edecekler hatta pekte inanmiyacaklar gerçek olduğuna akıllarında kalacak.rabbim herkese yardım etsin inşallah 
(254 puan) tarafından
Beni anlatmışsın sanki arkadaşlarım yerdi öğretmenimiz bilirdi ben alamiyorum derdi cocukalr arkadaşınızla paylaşın kendjmi kötü hisseder yemezdim ama aklım fikrim kalırdı acaba tadı nasıl diye ne güzel kardeşinin de gözünde kalmamış çok sevindim adına amin inşallah Allah razı olsun canım ❤️
tarafından
Cümlemizden canım
0 oy
(91 puan) tarafından

Boykot Bi marka değildir inşallah bizim çocuklarımızın hevesi kırılmasın diye başka bebekler ölmesin :'(

(254 puan) tarafından
Boykot ürünleri bile almıyorum ☺️
(91 puan) tarafından
Çok şükür
0 oy
(92 puan) tarafından
Ben ne çok hata yapıyorum çocuk büyütürken benim çocuklar her cuma okul çıkışı giderler o yüzden memmuniyetsiz çocuk yetiştiriyorum galiba artık bende istediği şeyler için kumbara tutturacem
(254 puan) tarafından
İmkaniniz varsa bile her isteidni zamanında yapmayın derim kendi düşüncem ki aldınız zman kıymetini bilsin kumbara tutturun en azından oda çabalar ben bişey istiyorlar eline alıyor cocukalr ben diyorum mesela o kadar paramız yok oğlum hemen bırakır tm anne çok paramız olursa alırız der mesela kızım geçen kefir aldı dedim kızım bunun yerine süt al pahalı bu kız alırsa oğlands alacak baktım oğlum dedi anne kardeşim alsın ben başka zamn alırım paramız yok oğlum da çocuk oda al diye tutturabilir  ama anlayışlı şükür ☺️
(92 puan) tarafından
Çok haklısınız yolumu değiştireceğim  artık zaten evet çok memmuniyetsiz
0 oy
(3,288 puan) tarafından
Naptın canım yaptınmı. Tavuk göğsü ile çok güzel köfte oluyor robottan gecersen hafif buzluyken. İçine 1 tane de patates at robotun çoğalır malzeme. Baharat at ekmek kırıntıları felan onu kızart hamburger ekmeği ne koy biraz marul ketçap felan olduda bitti
(254 puan) tarafından
Yediler bugün öğlende canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Evde yap canım. AVM de verdiğin paraya yazık. İnan doymuyorlar küçücük şeyle 
(254 puan) tarafından
Aynen aşırı pahalı bencede
tarafından
Allah yardımcınız olsun. Yakında olsaydık keşke. Uzaktan elimden bir şey gelmiyor maalesef
(254 puan) tarafından
Amin inşallah Olsun düşünmeniz yeter teşekkür ederim ❤️
tarafından
Rica ediyorum. Hayat yeterince zor yükünüz ağır . Allah karşına hayırlı bir kapı çıkarsın

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 197 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ervaaaaaa (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 275 göst.
12 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde TOLGA123 (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 274 göst.
0 oy
6 cevap 166 göst.
19 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde ...... (912 puan) tarafından soruldu

411,741 soru

12,395,037 cevap

44,102 kullanıcı

Kategoriler

...