+2 oy
1,482 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Kızlar oğlum Aralık'ta 5 yaşında olacak tam herşeye aklı eriyor bugün de 3 gün oldu kumbara tutuyor belki linçliyceksiniz ama tlfnda görmüş YouTubda hamburger bide patates kızartması onun için biriktiriyor bende çok heveslendi diye hevesini kırmadım biriktir alalım dedim içinden bir lira bile çıkarmadı çok sabırlı maşallah en son hamburger ne zamn yediniz fiyat bilgisi olan var mı orda rezil olmak tan da korkuyorum oğlumla kızımı götürecem ikisine ne kadar gider ben kendim yapim dedim ben burda yemek istiyorum dedi kendim için herşeyi ertelerim bu zmana kadar ne ben ne cocukalrim asla dışarda yemedik ama onları asla kıramıyorum gözlerinde kalsın da istemiyorum şimdiden teşekkürler 

35 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım BİM'in hamburger ekmeği var , ondan al 34 TL civarı birşey fiyatı , tabuk etinden çıtır tavuk yap arasına marul ketçap mayonez koy misss gibi hazır hamburger gibi oluyor. Dışarıda ne olduğu belirsiz şeylere para vermeyin 
(249 puan) tarafından
Kıyma yok tavuk kıyma alsam köfte yapsam olur mu
tarafından
Hiç anlamazlar canım al yap içine biraz ince bulgur koy az katilaşsın bayıla bayıla yerler
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim fikrin ve güzel yorumun için Allah razı olsun canım  yarın hemen alacam inşallah ❤️
tarafından
Allah cümlemizden razı olsun inşallah canım ❤️ afiyetle yesinler evlatların ❤️
(249 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederiz teyzesi ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben nescafe şifresi sayesinde ücretsiz alıyorum burger menü yü yediriyorum kızıma biriktikçe 
(7,712 puan) tarafından
Nescafe boykot lütfen kendi çocuğunuza hamburger yedirmek için başka çocukların ölümüne ortak olmayin
tarafından
Boykot ürünleriyle ilgilenmiyorum ben kişisel isteyen alsın istemeyen almasın nescafe şifresi isteyenlerde boşuna istemiyor BEDAVA BURGER KİNG MENÜ ALIYOR
(2,259 puan) tarafından
Ben boykot kısmı için demedim, kişisel tercih boykot. Ama bu markalar leş gerçekten. İçinde her nane var. Mayonezlerde sperm, etlerde domuz eti. Ondan sonra ağlarsınız erken ergenlik, eşcinsellik var diye.
tarafından
İyice saçmaladınız ya ahahaha bu nasıl bir hayal gücü böyle sperm mi varmış ahahha çok komiksin ya sağlık bakanlığı ne iş yapıyor öyleyse boş konuşmayın :D
(2,259 puan) tarafından
Sence ne iş yapıyor Sağlık Bakanlığı :D Yenidoğan çetesinin haberi de bize ta ne zaman geldi o zaman da hayal gücüydü ama ne zaman insanlara gündem lazım o zaman piyasaya salındı :D Sen devam et bacım bebelerine leş yedirmeye. Ben sen değilim sağdan soldan hurafe kovalayacak, kaynaksız kayıtsız bilgiye inanmam da duyurmam da. Dediğim gibi, dilerim ağlamazsın sırf ucuz diye bu saçma menüleri yedirdiğin için.
0 oy
(734 puan) tarafından
Burger de 1 çocuk menü 165 tl canım 
(249 puan) tarafından
Baya pahalıymış bakalım biraz sabredecekler teşekkür ederim canım ❤️
(734 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️
0 oy
(12,616 puan) tarafından
200-300 arası canım 
(734 puan) tarafından
Gozdeh şimdi baktım ben fiyatlara ben huzurevlerinde oturuyorum diye Güzelyalı şubeden getirtiyorum 165 tl oyuncaklı tavuk menü çocuk
(12,616 puan) tarafından
bu iyiymiş, geçen arbyste 180 tl idi takip etmek lazım, bazen kupon veriyorlar bazen İnternetten söylemek uygun oluyor bazen orda gidip yemek
(734 puan) tarafından
Evet canım öyle arkadaşta Adana da oturuyormuş zaten getir felan çok indirim yapıyor arada
(12,616 puan) tarafından
bazı uygulamaları ilk defa kullanıyorsan da güzel indirim oluyor. migros yemek, trendyol go falan
(249 puan) tarafından
Kartım olmadı için buralarda bir yerlerde yedirecem Allah'ın izniyle
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Ben cok uzun zamandır burgerking ve MC Donalds dan yemiyoruz köfteci Yusuf'un hem lezzetli porsiyonuda cok güzel MC ve burgerkingden daha buyuk hamburgerleri ve daha uygun en son yediğimde çift kofteli hamburger patates ayran kişi başı 198 liraydı ama ben trendyoldan söylemiştim restoranında kac liradır bilmiyorum 
(12,616 puan) tarafından
adanada köfteci yusuf yok
(1,644 puan) tarafından
Hmm orda bilmiyorum canım İstanbul'da da var optimum AVM orada sandım
(1,644 puan) tarafından
Adana'da yokmus galiba kofteci Yusuf şubelerine baktım adana cıkmıyor
(766 puan) tarafından
Kız köfteci Yusuf zaten domuz eti çıktı ya
(1,644 puan) tarafından
Kumpasmış cano işin içinde farklı şeyler varmış
0 oy
tarafından
Çocuk menüleri daha uygun oluyor ama çok az oluyor. Kişi başı 200den hesapla
(249 puan) tarafından
2 bebe var bende oğlum çok sabırlı bir çocuk vardan yokdan anlayıyor azıcık daha sabredecekler inşallah
tarafından
Üstünü tamamla al ne olacak. Benım aklım kalır valla yiyecek konusunda asla eksık bırakmam
(249 puan) tarafından
Benimde içim rahat değil en kısa zmanda alacam inşallah fiyatını merak ettim sadece teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Bi hamburger vakası daha mı?
tarafından
Nasıl yanı
(249 puan) tarafından
Ben sadece fiyat sormak için yazdım çocuklum hep açlıkla geçti herşey gözümde kaldı annem yemek bile yapmazdj açlıktan ağlardım ben elimden geldince evlatlarıma istediklerini yapmaya çalışıyorum
(4,728 puan) tarafından
Eslem öyle biri değil geçen seneki olayı biliyorum
0 oy
(143 puan) tarafından
Olduğunuz yerde packet burger varsa 4 lü hamburger 2 patates kızartması 1 lt kola 385 tl trendyol yemekte
(249 puan) tarafından
Kartım yok maalesef götürüp yedirmeyi düşündüm hem içleri açılsın birazcık teşekkür ederim canım ❤️
(143 puan) tarafından
Packet burger varsa oraya gidebilirsiniz diğerlerine göre daha uygun geldi bana
(249 puan) tarafından
Hiç gitmedim bir bakım gogleden yakınsa gideriz inşallah
0 oy
(4,246 puan) tarafından
Daha daha uygulamasında miydi neydi orada puan biriktirince hamburger menüsünde indirim veriyodu galiba 
(249 puan) tarafından
Tlfna mı indirirm daha daha uygulamasını
(4,246 puan) tarafından
Evet oraya kola kapaklarında ki sifreyi girdikçe puan birikiyor ordan istediğin hediyeyi seciyosun hatta ben geçen sene biriktirmiştim hamburger menüsü indirimi almıştım tabi gidip yemedim de keşke kod dursaydı sana verirdim kullanırdın
(249 puan) tarafından
Eşim eskici kola kapağı bir sürü getiriyor bilmiyorum
(4,246 puan) tarafından
Kapak içlerinde şifre oluyo onları uygulamaya yaz puan biriksin
(249 puan) tarafından
Tm bacım çok sağol günde bir sürü girerim
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Yaşadığınız yer nasıldır bilmiyorum şartlarınız nedir bilmiyorum. Ben egedeyim burda günlük yevmiye 1300 TL zeytin toplanır, üzüm, biber vs her türlü iş var buralarda kimse bu kadar mahrum olmaz hayattan. Adana da tarım memleketi değil mi ne bileyim yok mu seceneginiz? 
(249 puan) tarafından
İşler aşırı kısıtlı işsiz olan birçok insan var eşim mücadele veriyor geceli gündüzlü şükür rabbim bundan geri koymasin zeytin işi vae burda bize çok uzak servisi yok buraya ve 750 imiş burda
0 oy
(1,497 puan) tarafından
2 gün önce sinema ve hamburger yapmıştık oğlumla burger king de 150 tl idi çocuk menüsü
(249 puan) tarafından
Afiyet olsun canım benim teşekkür ederim ❤️
0 oy
(5,462 puan) tarafından
Canım kendin yap bence ailecek yiyin tavuk kıyması ile köfte yap mis gibi olur 
(5,462 puan) tarafından
Hem de çok güzel olur.  YouTube da tarifi var oradan bakabilirsin
(249 puan) tarafından
Tm canım çok teşekkür ederim ❤️
tarafından
Çocuklarıma hem sağlıklı bişey yedirmis olursun ben yaklaşık bir senedir kızımı asla göturmyorum yiyecek sektörü rezil halde o kadar para ödeyip daha ne yedirigimiz belli degil
(702 puan) tarafından
Eslem bimde burger sosuda var ondan da al 26 tl güzel oluyor bende hiç götürmüyorum içinde her pislik var
(249 puan) tarafından
Bugün bime gidebilirsem alacam inşallah
0 oy
(51,338 puan) tarafından
maddiyattan mi yemediniz istemedigin icin mi dışarda yemek yemek kötü bişey değil ayda yilda bir hamburger yiyebilir ne olacak ki .
(249 puan) tarafından
Tadını bile bilmiyorum canım okula giderken arkadaşlsrim yerdi ben ağızlarına bakardım okula aç gider aç gelirdim annem kahvaltı bile haizlamazdi okulda açlıktan sıraya bayılacak gibi olurdum kötü bişey demek istemedim madddiyattan yemedim hiç şimdiki çocuklar herşeyi biliyor istiyor benimde içime battı yarın bimden alıp kendim yapacam inşallah fiyatlar uçmuş
(51,338 puan) tarafından
yok hani disarda hic yemediler deyince dedim ondan mi acaba
(249 puan) tarafından
Madddiyattan yemediler  olsun bunada şükür canları yerinde olsun gerisi hallolur
0 oy
(6,947 puan) tarafından
Fiyat bilgim yok dışardan yedirmiyorum kızıma canım evde kendim yap çok daha uyguna denk gelir hemde içinde ne olduğunu bilirsin 
(249 puan) tarafından
Fiyatları duyunca öyle yapmaya karar verdim bende hastalar hem mutlu olurlar en güzelini yapıyorsjn benimkiler hiç aramaz seçmez ne yapsam yerler şükür
(6,947 puan) tarafından
Keşke kızımda öyle olsa canım aşırı seçici bir çocuk malesef sevdiği belli şeyler harici yemiyor dışardan kek bile almamaya gayret ediyorum ki vücuduna vitaminli bişey girsin diye ama nerdeee geçen Dr birdaha böyle gelirsen kan alcam dedi iki gündür korkudan yiyor biraz
(249 puan) tarafından
Benimkiler yoğurtlu yemekleri asla yemiyor onun dışında yerler inşallah her zamn yer şey denesenize hani yeğeniniz vs varsa onla birlikte yesinle benimkiler başka çocukla yemeyi çok seviyorlar mesela
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Gidip sakın cocuk menüsü alma. Verdikleri hamburger avuç içi kadar. Verdikleri patates 10 tane falan. Normal. İkili tavuk menü al çocuklara fiyatıdır en fazla iki çocuğa 150 falandır 
(249 puan) tarafından
Öyleyse uygunmuş canım 200 300 diyorlar
(1,718 puan) tarafından
Bak mesela netten kendinde görürsün cnm menü fiyatlarını
(249 puan) tarafından
Tm teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(766 puan) tarafından
Gittiğin yere göre değişir. 150'den az olacağını sanmam
(249 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim ❤️
0 oy
(252 puan) tarafından
Valla fiyatları bilmiyorum ama bende çok seviyorum 2 tane belki daha fazla yerim ama en son 2 sene önce yedim aşırı pahalı ama eşimle evde yapicaz inşallah 
(249 puan) tarafından
Uçmuş fiyatlar sizede şimdiden afiyet olsun tadı güzel demek  2 tane yediğine göre
(252 puan) tarafından
Valla ben çok seviyorum ama malesef her zaman yemiyorum disarda çok pahalı olunca kendimiz yapalım dedik
Çok teşekkür ederim sizde afiyet olsun
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(3,441 puan) tarafından
Neden bu kadar linçlemişler anlamadım ama bugerking sayfasına girip bakabilirsin canım boykotlu o da gerçi 
(249 puan) tarafından
Boykot istemiyorum onun dışında var mı acaba linçlere o kadar üzüldüm ama yinede kırmadım kalp kırmak Kabe yıkmak gibidir
(3,441 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım her avm de değişiyordur hangi şehirdeseniz illa bir dükkan vardır benim de kızım sinema parası biriktiriyor rabbim onların ömrünü bereketli etsin ☺
(249 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım Dükkan daha uygun olur bakacam bı yakınlara AVM daha pahalı sanki yinede bilemiyorum inşallah senin kız en kısa zamanda biriktirir minnoş  adana❤️
(3,441 puan) tarafından
İnşaAllah canım senin kuzularda biriktirsinlerde doya doya yesinler lop lop et olsun ☺☺❤
(249 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederiz teyzesi ❤️
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Canım 1 hafta önce yedik Kocaeli'de Gebze de. Çocuk menü var ve 165₺ en düşüğü. 

Herhangi bir şey ekleyince 200ü buluyor. Senin ücretin yetmezse

Bence git BİM'in ekmeğini al, evde tavukla yap patates kızart inan o kdr güzel oluyor ki

Benim eşim ve çocuk tavuk sevmediği için yapmıyorm , dana köfte yiyor bizimkiler

Ama sen tavuk ile dene
(249 puan) tarafından
Dana yemediler de tavuk deniycem inşallah bir kişi için bile fazla bence yada bans öyle geliyor
(1,102 puan) tarafından
Pahalı tabiki, misal oğlum 5 yaşında daha burgeri 6 ay oldu deneyeli, oda senin oğlan gibi TV gördü sen neden bana hiç hamburger almadn dedi, iiçim açıdı, 3 kez yedirdim ve ben eşimle götürdüm ben ve eşim yemedik tok ğittik o yesin diye daha yedirdk öyle 222₺ buldu,, vala maddiyat olmayınca kısıyoruz ne yapalım böyle
(249 puan) tarafından
Onalr yesin mutlu sağlıklı olsunlar canım biz yemesek de olur herşey onalr için afiyet olsun sizin paşayada benimkiler de aynı gördü dillerinden dumsuyor
tarafından
Nerede centerda falan mı :)) bende genelde oğlumla çarşıda olan burgura gidiyorduk:))
(1,102 puan) tarafından
Aynen Gebze Center da, orada akülü var la, önce onu sürüyor, sonra da yukarı burger yemeğe çıkıyor oğlum
(1,863 puan) tarafından
Ayy ne güzel aynı yerlere gitmek :) bende dün düşünüyordum centera gitmeyi kocama her zamanki gibi evde yemek daha ağır bastı :)
tarafından
Ayy bn seviyorum kız Gebze'yi İstanbul'a taşındım maalesef oraya gelince içim Co ediyor hayırlısıyla inşaallah tkerar geri taşınmayi nasip etsin
(1,863 puan) tarafından
İnşallah canım
(1,102 puan) tarafından
Gebze küçük İstanbul gibi ya, ben 3 yıl olacak Darıca da yaşıyorum, ama Gebze beni yoruyor kalabalık.
Ama buraları sevemedim isteğim o ki yalovaye taşınmak:))
(1,863 puan) tarafından
Darıcanın neresi kız bende darıcadayım
(1,102 puan) tarafından
Fevzi çakmak mahallesi, farabiye yakın sayılırım
(1,863 puan) tarafından
Aaa çok yakınız. Bende sırasöğütler
0 oy
(877 puan) tarafından
Canim bende bilmiyorum ama getir ve trendyol a bakabilirsin o civar genelde de 
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 175 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ervaaaaaa (33 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 269 göst.
12 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde TOLGA123 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 270 göst.
0 oy
6 cevap 149 göst.
19 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde ...... (863 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,678 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...