+2 oy
294 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,683 puan) tarafından

Huhuuuu kızlarrr nasılsınız bakalım bebeler nasıl kocalar bacalarla durumlar nasıl keyifleriniz nasıl hele Bi gelin bakalım azcık dertleşelim uzun zaman oldu özledim sizleri çıkın çıkın gelin sayfanın gülleri haydi başlasın sohbet  <3

8 Cevaplar

+1 oy
(5,710 puan) tarafından
Ay abla geçen aklıma geldin gerçekten acaba nerde ne yapıyor dedim kendi kendime 
(5,710 puan) tarafından
Ablam konu eşim ama kötü ve sorumlu anlamında değil 4 ay oldu başka bir şehire taşındık eşim birrürlü iş bulamıyor kiradayız kafamız baya baya dolu birbirimize destek çıkmaya çalışıyoruz ama bir yerden sonra canımız sıkılıyor 33 haftalık ta hamileyim ondan dolayı canım çok sıkın eşim hep sabret Allah büyüktür elbette bizede bir kapı açılacak diyor ben biraz sabırsızım galiba
(2,683 puan) tarafından
Kuzum sabırlı olman lazım evet tabikide para olmadan bişey olmuyor o konuda haklısın ama kim aç kalmış bu hayatta eşininde dediği gibi Allah büyük bu zor günlerinizde geçecek bak ne güzel eşin sana destek veriyor sende ona bundan daha güzel bir teselli olabilir mi bazı adamlar hiç umursamaz bile rabbim büyük inşallah göreceksin herşey yoluna girecek hissediyorum
(5,710 puan) tarafından
İnşallah ablam gerçekten o kadar çok ihtiyacım var ki güzel birşeylerin olmasına sürekli iş görüşmesine çağırıyorlar devamı yok canım baya sıkılıdı artık
Eşim geçen hafta yine hevesle evrak hazırladı iş içim bende ne boşuna hazırlıyorsun çağırmayacaklar dedim adamın hevesi kırıldı üzüldü sonra bunu yaptığım için bende üzüldüm ay ne biliyim ya hem hamilelik hem bu durum hepsi beni bir birine katı
(2,683 puan) tarafından
Gebelik hormonlar yüzünden böyle oluyorsun doğal olarak ama sende ona destek ol gülüm inan bana göreceksin Allah hangi kulunu görmezden gelmiş görüyor ve biliyor sen dua et inan bana herşey yoluna girecek
(5,710 puan) tarafından
İnşallah ablam valha her gece her vakit dua ediyorum tek kendimiz için değil zor durumda olan herkes için Rabim biran önce herşeyin hayırlısın nasip etsin bizlere ve bizim gibi durumda olanlara
-Reklam-
0 oy
(5,661 puan) tarafından
Hoşgeldin canım sen benı tanımazsın ama, ben tanıyorum seni☺
(5,661 puan) tarafından
Ben burayı 5 senedir kullanıyorum ama üye olmamıştım Allah yardımcın olsun canım 3mü oğlun vardı rahatsızdın nasıl oldun ıyımısın
(2,683 puan) tarafından
Henüz bir şey çıkmadı 1 yılın dolunca gel demişti doktor bey kanser taraması yapılacak ocak ayında işde gidecem inşallah geçip gitmiştir de tamamen huzura sererim ben bitti diye düşünüyorum da işde patoloji sonucu biraz sıkıntılı ondan dolayı da doktorlar bitti gitti de demiyor ikilemde kaldılar ama iyi olucam Allah ın izniyle şimdilik ağrım sızım yok
(5,661 puan) tarafından
Rabbim'in izniyle iyi olacaksın canım sende çok güçlüsün biliyorum Rabb'im şafi isminin hürmetine şifalar versin canım benım ❤
(2,683 puan) tarafından
Amin güzel yüreklim Allah razı olsun
(5,661 puan) tarafından
Cümlemizden canım❣️
0 oy
(12,796 puan) tarafından
Rahime gelmiş hoş gelmiş 

Hamdolsun diyelim iç güveysinden hallice 

Sen nasılsın 
(2,683 puan) tarafından
Aman kız akıl mı kaldı bende benim arkadaşım da oldu kemoterapi Aldın mı alacakmısın ameliyat tan sonra
(12,796 puan) tarafından
4 kür kemoterapi aldım 4 kür akıllı ilaç aldım
Ameliyat sonrasını sonra konuşacağız dedi doktor
Muhtemelen radyoterapi verecek gibi
(2,683 puan) tarafından
Büyük ihtimalle ama sana diyim arkadaşım atlattı benim ona çok dua ettim namazlarımda senide ekliyorum dualarıma  canım benim iyileşeceksin :)))
(12,796 puan) tarafından
Ay sağol canım benim inşallah inşallah en çok ihtiyacım olan şey dua. İnşallah geçecek bu günler.
(2,683 puan) tarafından
Tabikide geçecek kız sen neleri atlattın bunu mu atlatmayacaksın tabikide iyi olacaksın
0 oy
tarafından
Hoşgeldin canım kızımın dediği gibi bir varmış bir yokmuş sende o misal nerelerdesin anam bir kendini gösterip kayboluyorsun☺
(2,683 puan) tarafından
Gızzz napim yavrum çocuklar beni yoruyo bitirdiler beni yawwww işte çalışsam böyle yorulmam ben ikisi okula gidiyor ev işi ödevleri derken akşam nasıl geçiyor hiç farkına bile varamıyorum
tarafından
Ayyy Rabbım kolaylık versin canim canları sağolsun da gelir.gecer hepsi inşallah
(2,683 puan) tarafından
En önemlisi de o ZATEN rabbim sıhhat versin de gerisi kolay
0 oy
(135,301 puan) tarafından
rahom gelmis ❤️❤️❤️❤️ hos gelmis☺️☺️☺️☺️
(2,683 puan) tarafından
İşde malum sevo çok yoğun geçiyor ama inşallah girerim ara sıra diye ümit ediyorum :)))
calisiyonmu rahom nassin keyfin yerindemi
(2,683 puan) tarafından
Yok be gülüm evdeyim çocukları okula getr götür ev işi yemek o bu derken gün nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bile ocak ayında işde gidecem kanser taraması için inşallah iyidir
insaallah iyi cikar❤️
(2,683 puan) tarafından
Hayırlsı kanka bakalım zaman neler gösterecek ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Aaa ablam gelmis nerelerdesin kiz sen diyorum ksc kere aklima dustum ya bi abla vardi nerde acaba nickini dd hatirlayamadim hos geldin valla ben biraktigin gibiyim monotonluga devam swn nasilsin 
(2,683 puan) tarafından
Al beni vur sana aynı rutin hep sabah önce okul sonra Müge ardından gene okul saati  yemek geri çocukları al gel derken pat akşam oluyor :))))
tarafından
Gunlerde kisaldi malum haklisin abla aman mis gibi hayat bosver rutin nimettir
0 oy
(13,608 puan) tarafından

Kız sen nerelerdesinnnn :D

(2,683 puan) tarafından
Anaaaa gızzz sen napıyon bakim cadı cadı:)
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Ya sen nirdesinn yağğğ özlettin 
(2,349 puan) tarafından
Vallaha gözüm çok aradı seni ya kayboldun bende bi ara aktif olamadım gibi oldu iyi oldu geldiğin vallaha insan tanıdığı isimler görünce seviniyor ❤
(2,683 puan) tarafından
Bende çok sevindim canım seni görmek güzel  iyiki tanımışım hepinizi hepiniz benim için ayrı ayrı kıymetlisiniz hepinizi seviyorum ❤️
(2,349 puan) tarafından
Kaybolma vallaha herkes gidiyor zaten özlüyor insan nazlıyı bile özledim düşün :))
(2,683 puan) tarafından
Hahaha acep nazo nerelerde bak şimdi aklıma geldi :))
(2,349 puan) tarafından
Vallaha ortalarda yok bir ara gecikti geldi gözüktü şimdi yok iki taraftada

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 302 göst.
29 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde ⭐⭐Hiranur'um⭐⭐ (3,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 586 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 253 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ⭐⭐Hiranur'um⭐⭐ (3,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 399 göst.

410,999 soru

12,368,866 cevap

42,231 kullanıcı

Kategoriler