0 oy
174 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,537 puan) tarafından
 Benim esim asker  ikimizde konuşkan ve güler yüzlü insanlariz. Cimrilik hasetlik dedikodu gibi seyler hayatimizda yok. 

Ama sanki arkadaş edinmede performans yakalayamiyoruz. Biz ailecek birileriyle goruşmek istiyoruz mesela. 

Sanki gorüsmek icin hep biz cabaliyomusuz gibi oluyor sonu. Bu sene 3 aileyle tanistik  hep biz cagiralim ,biz kahveye ugrayalim seklinde ilerliyo diye devami gelmedi. 

En son tanistgimiz bi aileyi cagirdim oturalim buyrun diye izindeyiz gelince gorusuruz yazmiş. 1haftadan fazla oldu mesela tık yok. Eşimde dedi bi daha yazma gorusmek isterlerse onlar yazsin diye.

İnsanlar birileriyle goruşmek , birlikte biseyler  yapmaktan kaciniyo sanki 

22 Cevaplar

+1 oy
önce (693 puan) tarafından
Başlığa göre cevaplayayım. Hayır istemem hemen arkadaş olmam
-Reklam-
0 oy
önce (1,558 puan) tarafından
Ya ben fiziksel değilde ruhsal enerjiye çok önem veririm. Ruhumun çektiği ruhlara ilk adımı ben atabilirim. Onun haricinde soğuk ve mesafeli geliyorum insanlara. 
0 oy
önce (818 puan) tarafından
Ben artık kimseyle arkadaş olmak istemiyorum herkesten uzağım kafam kulağım rahat 
0 oy
önce (9,813 puan) tarafından
Evet bu durumu bende cok yasadim dort dortluk agirlarim hediyesine kadar veriri yollarim gitsem asiri ince dusunurum sonra bakarim ben ayni degeri gormuyosam keserim haklisin 
0 oy
önce (1,207 puan) tarafından
Maalesef bizde yapamamıştık bir türlü. Bir de tayinci olunca kimse ilişkiye arkadaşlığa yatırım yapmak istemiyor gibi geliyor, nasıl olsa bir kaç seneye herkes başka yere gidecek diye. Şimdi batıya memleketimize geldik burada aradaki farkı gördük herkes daha samimi daha kucaklayici davranıyor birde buraliymissiniz diyorlar komşuluk ilişkileri falan hemen kuruldu gelip gitmeler başladı. 

Beni de tek benim çaba göstermem rahatsız eder mesela biriyle randevu ayarladım ben gittim o gelmedi yağmur bastırdı diye bir sonraki hamleyi ondan bekledim ve aramadı görüşmeden ayrılmış olduk şehirden 
önce (1,537 puan) tarafından
Biz batidayiz aslinda kocaelideyiz. Ama dedigin gibi sanirim millet o kafada oldugu icin pek onemsemiyor arkadasliklari.

Bende hep kalabalik akrabalarimla büyümüş bi insanim . Cok severim misafiri gelmeyi gitmeyi. Ama herkes ayni kafada degil
0 oy
önce (581 puan) tarafından
5 yıldır evliyim daha tek bir arkadaş edinemedim bekarliktaki.arkadaslaeim ile halen görüşüyorum 
Benimkiler hep daginik baska illerdeyiz. Ayni sehirde  olmasini isterdim arkadaismin
0 oy
önce (2,610 puan) tarafından
Birkac aileyle burada dost olduk. Yani bir tanışiklik vardı önceden sadece. Burada hepten yakın olduk. Başka ülkedeyiz biz, yeterli 1 ya da 2 aile canım vallahi çok insan az huzur, az insan çok huzur 
Öyle canim. Bizimde 1aile var duzenli gorustugumuz. Bizde istiyoruz 2-3aileyle daha goruselim ama tutturamiyoruz
0 oy
önce (16,137 puan) tarafından
İnsanlar başkalarından gecinmeyi seviyor kendilerini zahmete sokmuyorlar maalesef :(
Aslinda aradaki mubabbeti kurunca oyle zahmetlik biseyimiz kalmiyor.
 Bi arkadasla ailexek gorusuyoruz. Yaparsak cayin yanina bi tatli maksat mubabbet olsun .
önce (16,137 puan) tarafından
Her zaman maddi yükü kasdetmedim bazı insanlar var ki her şeyi senden bekler sen ara sen organize et sen davet et ben hiç sevmiyorum öyle insanları bu devirde kafa dengi insan bulmak zor
Aynen canim oyle gercekten . Hep organizasyon fikir bizden ciksin diye bekleniliyo.
0 oy
önce (1,493 puan) tarafından
Komşum yok hiç arkadaşta hep okuldan var çalışma yerinde de tek gibi bileyim 1kisi var kahve içip otururz ama arkadaş farklı herkesle isyerinde bir iki sohbet sanırım kanka olma olayları bende bitmiş çoktan evde de görüşmek istemem 
Bende esimde oyle tek  basimiza arkadasla takilan insanlar degiliz .
Ailecek  bi arkadas ortami olsun istiyoruz ama yorumlarda da gorudgum kadariyla cogunluk istemiyor genelde.
Belkide eşler çok iyi değildir mesela bugün ben isyerinde mangal tarzı birsey yapalım dedim diğer arkadaş ailecek eşler de gelsin dedi mesela ben esi.le gitmek istemem anlaşamıyoruz beni sinir ediyor sohbet yok muhabbet yok buda olabilir
Yok eşim zaten gozunun tutmadigi ya da anlasamadigi kimseyi eve çagirmaz.

Biraraya gelince güzelde sohbet ediyoruz aslinda.  Oyle bi saat oturalim kalkalimda olmuyor baya 3-4 saat oturuyoz ama devami gelmiyor.
O zaman bilemedim canım yogunlardir belki cpcuk filan varsa
0 oy
önce (50,493 puan) tarafından
ne yazik ki öyle oluyor genelde bir taraf iteliyo
Ôyle ya insaninda oyle hevesi kalmiyor.
önce (50,493 puan) tarafından
ilk evlendik esimin kuzeninin esi geldi yakinlasti gidip geldik kanka olduk sonra bulusalim dedi bulusmadi derken cekti kendini simdi doğru düzgün konusmuyo bile anlamadim bende
0 oy
önce (1,846 puan) tarafından

Soruna cevap vereyim arkadaşlik kurmam sevmemde . Genel olarak kimseye gitmem çağırmam gelmek isteyen kendiliğinden geliyor ve hep de gelenim olur. Ben daha çok eşimle çocuklarimla vakit geçirmeyi seviyorum<3

Bizde esimle cok dışa dönük insanlariz. Sorunumuz bu sanirim
Beraber vakit gecirmeyi seviyoruz ama kalabalik olmak hosumuza gidiyor ikimizinde
0 oy
önce (770 puan) tarafından
Hayır ilk adım hep onlardan gelir insanlara güvenmiyorum 
0 oy
önce (13,401 puan) tarafından

Evet edinirim bu seneki okul velileri ile gün bile başlattık :D

Masallah ya sırrın ne bizim bu seneki veliler cok soguk.
önce (13,401 puan) tarafından
Hemen kaynaşıyorum canım arkası geliyor zaten
0 oy
önce (158 puan) tarafından
23 yaşındayım ve hiç arkadaşım yok 4 senelik evliyim ama avantajim 5 kız kardeşim var arkadaş gibiyiz 
Ooo senin arkadasa ihtiyacin yok zaten,,:)
0 oy
önce (9 puan) tarafından
Ben de edinemiyorum ama bir iki yıl önce çevremdeki insanlar sürekli davet eder sureklis davet beklerlerdi ben etmeyince onlar tekrar cagrrdi güzel gunlerdi şimdi de yeni tasndgmz yerdee eşim istemiyor arkadaş edinmemi
Neden istemiyorki. Ben yalnizligi hic sevmem cevrem arkadaslarim olsun isterim ama bi turlu olmuyor
önce (9 puan) tarafından
Gerek yok biz bize yeteriz diyo bende özledim önceden ne güzel toplanır yer içer sohbet ederdik ozldm coook şuan yasadgm yerde de gorustgm kimse yok
0 oy
önce (160 puan) tarafından
Evet edinebilirim, ama tercih olarak edinmiyorum. 
0 oy
önce (18,181 puan) tarafından
Evet kaçınıyor..bunu bu sitede çok net gördüm. Ha bak herkesin herkesle enerjisi tutmaz. Ama kimseyle de mi tutmaz. Bazıları bilerek arkadaşlık kurmak ilerletmek istemiyor. 

Soruna gelecek olursak ben de eşim de kolay arkadaşlık kurarız. Ama eskiden daha kolaydı bu okulda okurken ya da çalışma ortamım varken. Şuan çalışmıyorum mesela ve kolay kolay yeni birisyle tanismiyorum. Bir insanı bir hatssindan silmem ama bakışları fesat alttan alttan bakan tiplerse uzak dururum direkt. Hiç yaklasasim bile gelmez. 

Eşim çok konuskandir. Çok kolay kaynasir. Ama arkadaşlarına çok duskun değildir. 
Valla insanlarda genel olarak bi kacınma var..
0 oy
önce (3,243 puan) tarafından
Bende olamıyorum şimdi hep memfaat peşindrler gibi geliyor 
0 oy
önce (4,625 puan) tarafından
Eşimle ben de ıkımızde beraber cok eglenırız ama arkadaşlarımızla bır arada oturunca. Keyıf almıyoruz. Cunku ben esim yokken daha rahatım sanırım ben yokken de eşim öyle. Ben 25 eşim 34 yasnda arkadaşlarmm eslerı de 25 26 cıvarı belkı ondan da kaynaklanıyor olabilir jeo bi cekınırler esımden abı gibi duruyo. 
0 oy
önce (1,995 puan) tarafından
Ben çok severim aslında eşimle 4 lü date çok isterdim hiç yaşamadım ama çocuklarimda oldu o 4 çoğalır :)) olursa nasip insallah ilerde şuan yeni taşındım tokiye bende evler yeni yapıldı daha doğrusu herkes birbirini cagiriyo ama herkes sıkı fıkı olmuş ben sap gibi kaldm 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 723 göst.
12 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 98 göst.
26 Ekim 2021 Aile kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (759 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 847 göst.
11 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simanur tunc (1,330 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,827 göst.
17 Nisan 2019 Aile kategorisinde Hafsamm (130 puan) tarafından soruldu

401,540 soru

12,018,898 cevap

36,225 kullanıcı

...