0 oy
197 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,537 puan) tarafından
 Benim esim asker  ikimizde konuşkan ve güler yüzlü insanlariz. Cimrilik hasetlik dedikodu gibi seyler hayatimizda yok. 

Ama sanki arkadaş edinmede performans yakalayamiyoruz. Biz ailecek birileriyle goruşmek istiyoruz mesela. 

Sanki gorüsmek icin hep biz cabaliyomusuz gibi oluyor sonu. Bu sene 3 aileyle tanistik  hep biz cagiralim ,biz kahveye ugrayalim seklinde ilerliyo diye devami gelmedi. 

En son tanistgimiz bi aileyi cagirdim oturalim buyrun diye izindeyiz gelince gorusuruz yazmiş. 1haftadan fazla oldu mesela tık yok. Eşimde dedi bi daha yazma gorusmek isterlerse onlar yazsin diye.

İnsanlar birileriyle goruşmek , birlikte biseyler  yapmaktan kaciniyo sanki 

22 Cevaplar

0 oy
önce (202 puan) tarafından
Ben kolay arkadaş edinirim ama bağ kurmaktan kaçınıyorum özellikle. Mesafeyi severim. Siz de tayincilik var onlar da bu şekilde düşünüyor olabilir. Çok nadirdir mesela bağ kurduğum insanlar. 
-Reklam-
0 oy
önce (26 puan) tarafından
Ayy aynısı yeminle bende artık enerjim yıldızım düşük diye yorumluyorum asla çevre edinemiyorum oysa çok geçimli biriyim  insanlar kullanmaya çalışıyor hep beni
önce (1,537 puan) tarafından
Aynen ya yildiz haritamiza bakcak biri olsa keske.
Ortamlarsa dısta kalan isim hep ben olurum.
önce (26 puan) tarafından
Yıldız haritası ne ki bende öyle oysa duruşum var asla kalitesiz sohbetim cıvık hareketlerim olmaz bazıları öyle cıvık ki ona rağmen saygı görüyor

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 723 göst.
12 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 100 göst.
26 Ekim 2021 Aile kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (759 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 847 göst.
11 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simanur tunc (1,330 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,827 göst.
17 Nisan 2019 Aile kategorisinde Hafsamm (130 puan) tarafından soruldu

401,546 soru

12,019,297 cevap

36,225 kullanıcı

...