0 oy
141 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (451 puan) tarafından
Açık ve zayıf olan bayanlar nasıl giyiniyorsunuz bolmu bakımlı olmak istiyorum ama süs giyinme olayını çözemedim yakıştıramıyorum kendine hiç birşeyi ya :( örnek resim atarmisiniz kıyafet yeni aldığınız falan varsa internetten bunalimlardayim kendine bakmam lazım çok saldım çok :(

4 Cevaplar

0 oy
(50,868 puan) tarafından
bende kilo aldığım icin hicbirseyi yakistiramiyorum
(5,295 puan) tarafından
Masal0211 hamile kalmadan önceki halim :) şimdi 48 kiloyum. Eski fotoğraflara baktıkça kendimi şişman gibi görüyorum. Bol dar elbise her şey giyerim gayet şık olur.
(50,868 puan) tarafından
1.64canim boyum 72oldum.galiba eskiden tığ gibiydim simdi 6no şiş gibiyim
(451 puan) tarafından
48 iyi canım okadar olsam banada yeter boyum çok uzun değil bende hamileyken almıştım gitti hepsi ikbal çok tatlısın ya çokta güzelsin eski uyelerdenim resmin oluyodu profilde ☺️
(50,868 puan) tarafından
teşekkür ederim canim neydi eski nick
(451 puan) tarafından
İpek0211 canım
-Reklam-
0 oy
(1,452 puan) tarafından

Ben dogum oncesi 58 kilo idim. Kendimce sık giyinirdim cevremdekiler kiyafetlerimi bwgendiklerini soylerlerdi..

Boyunuz ve kilonuzu bilmiyorum ama  biraz butce ayirip trendyoldan s8paris verebilirsiniz magazalar daha pahali ondan dedim bende trednyoldan aliyordum. 
 Bence mutlaka siyah ve bej blazer ceketiniz olmali. Bunlari tamamlayici  5 cm topugunda botunuz olmali. Hem sık hemde rahat.
Ceketlerin icine body ve tisort giyerseniz  sık durur.
Mutlaka 1 adet beyaz  gomleginiz olmali. Kaşe kaban kısın lazim olur.
Pantolon tarziniiz bilmiyorum ama ceketlerin altina havuc kesim palazzo mom jean pantolon alabilirsiniz. 
Spor giyinmeyi seviyorsaniz da triko takimlar, genis kesim pantolonlar, trenckot, oversize bir mont, sert cantası sneakerslarla kombin edersiniz.
(451 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bakicam
0 oy
(60 puan) tarafından
Kim için şık olmak istediğine göre değişen Bi soru
(451 puan) tarafından
Kendim için kayinvaldem bile benden şık kadın da yaşam enerjisi var bende gram yok
0 oy
(3,823 puan) tarafından
Pinteresttden bak kombinler yap canim..cok güzel oluyor oyle
(451 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
22 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bibercik. (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 307 göst.
5 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,744 soru

12,124,267 cevap

36,483 kullanıcı

...