0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (1,618 puan) tarafından
Kızlar yarın göz kontrolüm var eşim işte oluyor o saatte k.v de işe o saatte gidiyor ve benimle gelip kızımı oyalayabilecek kimse yok sizler nasıl tek başınıza bebeğinizle hastaneye gidiyorsunuz olası bir krizi nasıl önlüyorsunuz

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ven esimin iznine gore ayarlıyorum mecbur carem yok 
(1,618 puan) tarafından
Eşimin izin günleri sadece pazar günü benim yüzümden işe gitmemezlik de yapamaz sonuçta kaldım bir başıma gurbetteyim ailemden kimsem de yok
tarafından
Konu komsu kimse yok mu ya da 1 yas olmus artik durmaz mi yaninda
(1,618 puan) tarafından
Çok huylu nazlı bir bebek kolay kolay kimseyle durmuyor son çare kaynıma söyledim o gelicek
tarafından
Bende cogunluk kaynimla giderim kiz Allah razı olsun bak buldun ne guzel
(1,618 puan) tarafından
Evet yoksa ne yapardım bilmiyorum çünkü gerçekten huyu tutası geldi mi ne yaparsan yap asla durmuyor
-Reklam-
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Muayene sirasinda elime telefon versen durmaz mi canim. 

Yani bence gozunde buyutup erteleme. Durur illa uzun surmuyo zaten muayeneler
(1,618 puan) tarafından
Telefonla ilgilenmiyor asla yani eline alıp yemeye çalışıp yiyemeyince yere atıyor
0 oy
(814 puan) tarafından
Sevdiği bir iki oyuncağı yanınıza alın. Sevdiği atıştırmalıklar da olsun. Normalde çok vermediğiniz ama kriz dönemlerinde verdiğiniz bir şeylerde olabilir mesela çikolata. Eğer ilgiliyse kitap olabilir, beklerken beraber bakarsınız. Ya da yeni, farkı bir oyuncak. 
(1,618 puan) tarafından
Sevdiği bir tane bebeği var onu alırım yanıma en kötü ihtimalle
0 oy
(602 puan) tarafından
Bebek arbasına bırak eline de oyuncaklar ver biberonunu ver baktın çok ağlıyor sekreterden yardım iste oda olmasa al kucağına 
(1,618 puan) tarafından
Buranın doktorları ve sekreterler çok kötü oluyor genelde kendi memleketimde olsa ben demeden yardım ederler
(602 puan) tarafından
Allah büyüktür git bakalım ne olacak belki merhametli birine denk gelirsin
(1,618 puan) tarafından
Yok bacım buradakileri sanki zorla oturmuşsun oraya gibi davranıyorlar pek Bi merhametleri yok yani hamileyken de öyleydiler
0 oy
(7,921 puan) tarafından

Bebek arabasına koy eline bisi ver . Zaten goz ölçümü kısa surer

(1,618 puan) tarafından
Benim göz tansiyonu var benimki uzun sürüyor biraz
0 oy
(2,574 puan) tarafından
Bebek arabasına koyup eline oyuncak veriyorum. Çok gittik böyle sağa sola 
(1,618 puan) tarafından
Sağa sola bende çok gittin ama hastaneye hiç gitmedim ve bilmediğim bişey olduğu için korkuyorum nasıl tepkiler vericek diye
(2,574 puan) tarafından
Hiç stres olma, böyle böyle alışırsın ve özgüvenin gelir
(1,618 puan) tarafından
Ya aslında özgüvenli biriyim kızımla avm ye parka gezmeye sürekli çıkarız dışarı ama o anlarda ben hiç uzak olmuyorum yanından hastanede ne kadar da olsa uzağında olucam ve basacak çığlığı biliyorum
0 oy
(2,839 puan) tarafından
Bebek arabasi oldugu surece is kolaylasir. Oyuncak vs al, mamasini sutunu al yanina, ve gozunde cok buyutup stres olma. Ben her isimi bebekle hallederdim, sukur cok huysuzlanmazdi
(1,618 puan) tarafından
Benim kızım çok huysuz ve şuan bana yapışık o yüzden korkuyorum yani ölçüm yapılırken korkup kucak isteyip kendini yırta yırta ağlar diye korkuyorum
0 oy
(142 puan) tarafından
Camın esin izin alsın 1 gün 1 yaş çocuk zor Allah korusun Bi yere gitse fnn hastane ortamı bazıları sekreter diyor sekreterler bKamz
(1,618 puan) tarafından
Eşim izin alamadı o yüzden tek gidicektim ama kardeşine söyledim o gelicek zaten şuan kimseye kolay kolay güvenemiyoruz kardeşi olmasa randevuyu iptal bile edebilirdim
(142 puan) tarafından
Kardeşi kadin mi erkek mi haklsniz ama kayınvaliden varsa
(1,618 puan) tarafından
Erkek kardeşi var kontrol saatimde kayınvalidem işte oluyor o yüzden kaynım geliyor
0 oy
(133,927 puan) tarafından
o kadarda zor degil ben 2 taneyle ulke degistiriyom 
(1,618 puan) tarafından
Size zor değil demekki çünkü benim kızım çok huysuz normal gezmeye çıkınca bile huylanıyor
benim kizimi gorsen seninkinim ne kadar kolay oldugunu anlarsin
(1,618 puan) tarafından
Valla herkesin çocuğu kendine zor br bacım hele tek büyütüyorsan ekstra zor
bende tek buyutuyorum kimsem yok
(1,618 puan) tarafından
Gel Bi sarılalım bacım bizi biz anlarız
0 oy
(13,236 puan) tarafından
Bebek arabasına koyacaksın bacı odaya da senle girecek halledeceksin işini
(1,618 puan) tarafından
Çok huysuz asla durmayacağını bildiğim için son çare kaynıma söyledim
0 oy
tarafından
Ben kızımla gittim dogerinehamileyken gecenelrde iki bebeyle gittim hatta 
(1,618 puan) tarafından
Benim kız da aşırı huysuz beni görmediği anda ağlıyor ve kimseye benden çok alışık değil bensiz taşatlasın 5 dk durur
tarafından
Benimkide doktor bişey yapınca bana birşey yapıyor diye korkup agliyordu
(1,618 puan) tarafından
Evet işte bende ondan korkuyorum allahtan kayınpederimi aradım kaynım gelcek yanıma yoksa hayatta durmaz bensiz
tarafından
Yalnız gitmekten çok daha iyidir iyi olmuş bari
(1,618 puan) tarafından
Aynen öyle yanlız ne yapardım bilmiyorum
0 oy
tarafından
Göz kontrolüne gideceğiniz gün bebeğinizi erken uyandırıp orada uyutsaniz olmaz mı bebek arabasına yerleştirip  birde böyle deneyin
(1,618 puan) tarafından
Sallanarak uyuyor maalesef ve uykusunu tam alamayınca otobüste de asla rahat durmaz neyse ki kayınpederimi aradım kaynım gelicek yanıma
0 oy
(45 puan) tarafından
Uyuyacağı saatlere yakın randevu almak bebek arabasında piş piş ninni açmak :)) 
(1,618 puan) tarafından
Sallanarak uyumaya alıştı arabada uyuması için en az iki saat yürüyüş yapmam lazım kaynım gelicek yanıma ama aradım en son ne yapayım
(45 puan) tarafından
İşte erken git gideceğin yere iki ileri bı geri koy ninniyi uyur canım kısık sesle biraz duysun ama bebek
(1,618 puan) tarafından
Erken gidicem zaten mecbur hastane uzak otobüsle gitmem gerekiyor

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 91 göst.
+1 oy
21 cevap 348 göst.
0 oy
42 cevap 604 göst.
9 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 411 göst.