0 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (884 puan) tarafından
Biz iki kardeşiz ben 7saat uzaklıkta evliyim abimle annem babam eşi çocukları aynı evde annem 5ay önce belinden ameliyat oldu platin filan takıldı o zmn gelin dedim gerek yok dedi yeni doğum yapmışsın gelip napcan filan dedi gitmedim dün yine gelim dedim sıkıldım gelip napican zaten evde huzur yok gelinle abin sürekli kavga edip duruyor huzur olan yere gidilir gelme boşuna dedi kalbim kırıldı 1yildir ne zaman gelim demeye kalksam birşey söylüyor bende artk söylemiyicem abimden hiç bişi istiyemez beni arar bana randevu al bana şunu sipariş et bana marketten şunu gönder filan bı elim hep orda bize tursu kur ceviz yolla bal pekmez yolla herşeyi kargoya ver gönder diyo ben geliyim dedimmi ne işin var napican burda kendimi kullanılmış hissediyorum artık yanlışmı düşünüyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(1,893 puan) tarafından
Çok doğru düşünüyorsun. 

Madem öyle sen de yollama. Evet anneler. Evet hakları var ama hem gelme hem de yolla demeye de utanır insan. 

Sen de söyle eşim kızıyor huzur olmuyor sıkışığım falan filan. Bir kaç kez yapınca istemez belki artık 
-Reklam-
0 oy
(926 puan) tarafından
Bu aralar annelerle ilgili boyle seyler cok okumaya basladim ve cok uzuluyorum yaa 
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Abin nasıl biri canım gerçekten annenin dediği gibiyse seninle kavga eder diye mi düşünüyor. Bence sende teklif etme senin ona yolladiklarini genelde anneler kızlarına yollar garip geldi bana. Yollama gelini kursun madem bir duruyo senden bişey beklemesin gelini yapsın 
0 oy
(2,590 puan) tarafından
Acaba kötü düşünmesek mi canım gerçekten abin ve yengen sürekli kavga halindeyse annenlerde evin içinde belki sen gitsen yengen bu kezde senin kavgani evdekilere yapacak laf duymak arada kalmak istemiyor olabilir mi 
0 oy
(2,853 puan) tarafından
Kurdum tursu ama kendime kadar, gelirsen yersin de bakalim ne diyecek. Otursun kursun geliniyle o kdr yoldan tursu mu yollanir

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 100 göst.
5 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 219 göst.
5 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
20 cevap 367 göst.

409,980 soru

12,326,604 cevap

39,106 kullanıcı

Kategoriler

...