0 oy
157 göst.
önce Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından
Sımdı şöyle kı evım yeni yapılıyor sındıye kadar oturduğum ev hald olsun buyuk guzeldı ama mutfak dolaplar falan epey eskıydı bende yaptıracaksam bir kere yaptırıyorum en ıyısı en ince ayrıntısına kadar dusunulsun iştiyırum... Sızce dolap yaptırıken nelerı göz önüne almam gerekiyor şu okamzsa olmaz olan ne mesela bana fikir verirseniz sevinirim

12 Cevaplar

+1 oy
önce (50 puan) tarafından
Oksitlenmeyen kulp 

Kolay silinir yüzey (iz yapmayan diye Bi şey yok o yalan ama kolay silinen var )

Köşe alanları iyi değerlendirmek önemli 
önce (162 puan) tarafından
Valla kuzu kulp düşünmüyorum ama kulpsuz da kullanıslı mı onı bılmek lazım
-Reklam-
0 oy
önce (2,485 puan) tarafından
Parlak yüzey ve açık renk yaptırmanı tavsiye ederim 
önce (50 puan) tarafından
Katılıyorum kolay siliniyor
Evet parlak yuzey düşünüyorum renk tw çok şık olsun istyorum aslında böyle çok açık antrasıt füme tarzı grı tarzı bişey
0 oy
önce (565 puan) tarafından
Contry temızlık açısından kolay 

Akrilik yaptırdım kayınvalıdeme çok şık temizliği çok kolay ama dokunsan iz kalıyor 
Bunları aratırcam. Ay ıyıkı post actım bak bilmediğim bir sürü şey öğrenmiş oldum
0 oy
önce (15,151 puan) tarafından
Ya benim eltim tavana kadar yaptırdı. Hem üstlerini silme derdi yok hem depolama alanı fazla. Ben dolap yaptırsam bende tavana kadar yaptırırdım. 
Aslında çok mantıklı valla neden ara bırakılır kı ne gerek dımı
0 oy
önce (16,135 puan) tarafından
Tepsi tencere leğen gibi ıvır zıvırı alabilecek şekilde olmalı ve bence tavana kadar olmalı 
Bu iyi fikir özellikle tencere bölümü muhakkak sağol cnm
0 oy
önce (4,755 puan) tarafından
Benim lake country tarzı beyaz cnm iz derdi fln yok diğer evimde belayı resmen. Çok memnunum. En önemlisi bu bence. 
Bu şimdiki dolapları eskı modeldı kahverengıydı bu kanal 7 de tv filmleri oluyor ya eskı bı mutfak vardır danteller falan bardaklar altta dızılı :) benım mutfak dolaplar öyle ben beyaz a boyadım kendım.. Sımdıde perısan oldum en ufak şeyde leke tutuyır sıl sılebılırsem
0 oy
önce (2,172 puan) tarafından
Evim saha yeni 4 yıl.oldu alalı yaptıralı .lake dolap beyaz herzaman iyidir diye düşünüyorum 
Kuzı benım dolaplar eskı model dı beyaz a bıyadım acaıp zahmetlı yaaa bı damla su degse leke kalıyor beyazda sürekli silmek işkence
0 oy
önce (4,836 puan) tarafından

Çekilin işin uzmanı olmuş kadar mesai harcamış olan ben geldim. 

İlk olarak alt dolapların hepsi çekmece olmalı,evye altı olmuyor ama. 

Alt dolapta köşe varsa dönen sistemli raf yaptırabilirsiniz.

Eger imkan varsa boydan çekmeceli kiler dolabı yaptırabilirsiniz.

Fırını mümkünse tezgah hizasına alın ve tepsiler için raf yaptırın.

Üst dolaplarda yukarı doğru açılan sistem kullanabilirsiniz.

Son olarak çekmece ve raf sistemleri blume marka olursa çok iyi olur en iyisi o.

Haa bi de kulpsuz lake kapak tercih edin
Valla kuzı uUn yorumun ıcım çok teşekkür ederim...
Aslında kulpsuz dolap düşünüyorum ama kullanışlı mı olur bilmiyorum.... U tezgah yaptırmayı düşünüyorum kocaman bır tezgah ve bol dolaplı :)
E haliyle kose  de var bu köşelerde donmelı oluyor o kullanıslı mı bilmiyorum işte. Bır ıkı yıla paslanıp kotu olmaz mı..

Fırın ve mıkrodalga altlı üstlü buzdolabın yanına gomme yapacağım.. Buzdolabının yanına uzun ince kapagı cam olan kıler gıbı bır dolap düşünüyorum evde ayrıyeten kıler oda var küçük  . Blume marka da araştıracağım thank bbbm
0 oy
önce (3,625 puan) tarafından
Böyle girintili yerleri olan dolapları tercih etmeyin gerçekten silmesi zor oluyor mümkünse düz olsun
Dolap kapaklar ı duz istiyorum evet ama kulplu mu kulpsuz model mı kafam karısık
0 oy
önce (50,493 puan) tarafından
valla çok dolap olsun bol bol ☺️
Kız ıkbal kuzu sen buralarda mısın dahaaa yeni gördüm seni
0 oy
önce (1,488 puan) tarafından
Beyaz yaptırma da ne olursa olsun. Beyaz dolaplarım malı çok kaliteli olduğu halde 6. Sene de sarardı bacım. 
Beyaz yapmam kuzu en ufak şeyde leke gösteriyor kendını
0 oy
önce (12,890 puan) tarafından
Olmazsa olmaz değil ama benim sürgülü rafı kiler dolabı çok hoşuma gidiyor bide kasikliga özel gözler yapıyorlar onlar çok kullanışlı geliyor bana. Onun haricinde dolap altını bile süpürgelik kısmını kör alan olarak değil uzun ince gizli cekmece yapılması bantikli geliyor. Turkiyede yapıyorlar mı bilmiyorum tabi nette hep yabancılarda gördüm.

Bide fayans yerine tesgahla bir bütün aynı malzeme çok hoşuma gidiyor alanı daha geniş ferah gösteriyor bolmuyor diye düşünüyorum. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 62 göst.
0 oy
6 cevap 342 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 168 göst.
28 Ekim 2024 Aile kategorisinde Princess_s mother (650 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,736 cevap

36,223 kullanıcı

...