0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından
Selam kızlar hadi bana şükretmek için destek olun desteğinizi hissetmeye ihtiyacım var. Bir hafta oldu kızımın bacağına kaynar su döküldü 18 yaşında, hem ona üzüldüm hem iki ufak bebeğim var , kızım bana hep destekti. ,market alışverişi, çocukları parka götürürdük beraber . Şimdi tabi tek basıma da çıkamıyorum ikiside hareketli, dört gündür bir ihtiyacım olursa öteki kızımın okuldan gelmesinj bekliyorum o da akşam üstü saat 5 te geliyor . Eşim çok yoğun çalışıyor sadece pazar günü evde oluyor ondada bir pazara gitti geldi , dinlendi  derken akşam oluyor. Tabiki şükredecek çok şeyim var şükür ki kızım azda olsa yürüyebiliyor, diğer çocuklarım sağlıklı ama sanirım biraz yoruldum , sizinle öyle dertleşmek istedim. Rabbim bu günümüzü aratmasın İnşallah.

3 Cevaplar

+1 oy
(318 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Cok gecmis olsun Allah bir an sifa versin kizina.

Seni cok iyi anliyorum, 15 yasinda kizim 3.5 yasinda bir oglum var. Oglum cani sagolsun 5 cocuga bedel bir yaramazlikta. Calisiyorum, destekcimiz yok herseyi kendimiz yapiyoruz. Kizim benim elim ayagim kardesine bakar oyalar firsat oldugunda destek verir. Bazen cok yogun oldugu donemler destek veremiyor bana, tek basima zorlaniyorum. O yuzden oyle iyi anliyorum ki seni. Bende 2 cocuk calisirken o bile cok zorluyor ki biri buyuk oldugu halde.

Allah hepsine can sagligi versin. Onemli olan o.
(148 puan) tarafından
Senin işinde zor Canım inanki bende iki bebeğim olmasa çalışıyor olurdum şuanda . İşe git gel zaten yoruluyorsun eve gel evdede bir sürü iş.
(148 puan) tarafından
Annen yada kayınvaliden falan yokmu yardım etcek kimse, benim annem vefat etti kayınvalidem de uzakta , yakında bir tek ablam var ama onun faydası yok , onunda ufak çocugu ve torunu var, kendisine zor yetiyor. Brnimde sadece kızım yardımcı.
(318 puan) tarafından
İkisi de hayatta degil mekanlari cennet olsun. Ben tek cocugum kardesim yok, esimin var ablalari ama memleketteler. Velhasil kelam esimle bir basimizayiz :) ikimiz de calisiyoruz birlikte bakmaya birseyler yapmaya calisiyoruz.
-Reklam-
+1 oy
(60 puan) tarafından
Sağlığın kıymetini maşesef kaybedince anlıyoruz 
(148 puan) tarafından
Evet kızıma da üzüldüm, ayağında iz kalmaz İnşallah.
+1 oy
(2,010 puan) tarafından
Aleyküm selam canım bence sen şükredeceklerinin zaten farkındasın. Ama yorucu da olsa buna alışmalısın bence bunun üniversitesi var çalışması var hep yanında olamaz. Kaç çocuğun var anlamadım ama yorucu da olsa psikolojik olarak kendini dibe çekme geleceği düşünüp hazırlıklı olmanı tavsiye ederim. Rabbim kızına şifa versin inşallah 
(148 puan) tarafından
Evet canım yazdıklarında çok haklısın zaten farkında olarak yazdım , sadece paylaşım amaçlı şuan yanımda bunları konuşabileceğim kimse yok, bu platfom bu yönden iyi oluyor. Bu arada toplam 4 tane çocuğum var. ikisi ergen ikisi bebek, yoğun bir zaman dilimindeyim . Şuan bir sosyal hayatımda yok , sadece komuşmak istedim.
(2,010 puan) tarafından
Yok canım yazmana bir şey demedim sadece bilinçlisin bu güzel şükretmek gerçekten büyük bir lütuf. Başkası yerinde olsa o olumlu yönleri görüp şükredemezdi belki dibe batardı. Allah kolaylık versin anlıyorum bir nefeste olsa ihtiyacımız oluyor. Bence madem çıkmak zor sen sabah veya akşam çocuklar uyuyunca kendine yarım saat ayır öyle uyu hiç bir şey yapma çay kahve al otur dinlen sessizlikte bu gerçekten sabaha enerji veriyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 99 göst.
0 oy
4 cevap 76 göst.
6 Kasım 2024 Aile kategorisinde hanimeli (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 24 göst.
0 oy
14 cevap 611 göst.
20 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde ❣️DenizAselnAnnesi❣️ (1,311 puan) tarafından soruldu

403,361 soru

12,082,049 cevap

36,357 kullanıcı

...