0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
Ben dolandırıcı değilim arkadaşlar eğer sizi kandırıyorsam Allah belamı versin sadece bebeğinize küçülmüş kullanmadığınız kışlık kıyafet istemiştim bundan. Ne gibi çıkarım olabilir 

11 Cevaplar

+4 oy
(9,037 puan) tarafından
Burda kimler kimler kendine bela okumadiki kimler çocuğuna belalar okudu ama sonu hep fossss.  .

Sana demiyorum ama ağzımız çok yandı 
-Reklam-
0 oy
(2,747 puan) tarafından
Hesabını yeni açıp direkt kıyafet istemişsin burada çok fazla dolandırıcı çıkmış sence güvenirler mi?
(8 puan) tarafından
Hesabımı yeni açmadım ben diğer sayfadan bebek bakım sayfasından üyeydim oraya yazdım bır kaç kisi sohpet bölümünden yazın dedi yasakmış ordan yazmak yani yeni üye değilim
0 oy
(3,742 puan) tarafından

Burda bu şekilde  çocuğunun üzerine yeminleri edip o kıyafetleri satanları da yakaladık 

Muhtara belediyeye başvuru yapmayı denedinmi çünkü burdakiler yollasa bile kargo aşırı derecede çok tutar geçen anneme bitene elbise yolladım 180 lira kargo odedim 

0 oy
(2,333 puan) tarafından
Cnm muhtarlığa sağlık ocağına da sorabilirsin belki vardır ihtiyaç sahipleri için RABBİM yardmcin olsun inşallah 
0 oy
(16,851 puan) tarafından
Dolandırıcı diyemem ama tanımayan insanlar neden güvensin ki az biraz iyi niyet gören sömürmeye geliyor o kadar çok dolandırılma hikayesi gördük ki bu platformda. Bu sefer doğru yere gitti iyilik yaptım sanıp enayi yerine konulduk ki guvenmemekte haklıyız 
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Canım buraya yazmak yerine belediyenin sosyla hizmetler bölümüne başvuru yap zaten veriyorlar yada muhtarlığa burdakilerin dili çok yandi kimseye yardım etmez 
0 oy
(60 puan) tarafından
Vakıf dernek gibi yerler varken hiç tanımadığın insanlardan istemen ve sana güvenmelerini beklediğin için böyle bi tepki alman normal
0 oy
tarafından
Bariz dopandiricsisin seni şikayet etsem direk atilirsin içeriye 
(6,473 puan) tarafından
Nasıl bu kadar eminsin
(2,747 puan) tarafından
Bende merak etmedim değil.
tarafından
Evet eminim
(8 puan) tarafından
Haddini bil git istediğin yere şikayet et bilip bilmeden konuşuyorsun sana ne zararım var
(6,473 puan) tarafından
Tamam ama nasıl tanıyormusun yanında mısın yada daha önce yalanını mı yakaladın gerekçen ne yani iftiranın yükü ağırdır çünkü
(8 puan) tarafından
Neyden eminsin söyle bilelim
tarafından
Burda bir sürü kisi bunu yaşadı sana demiyorum sen yap yardım inşallah dolandırıcılık olursa görürüm seni
tarafından
Ettim zaten merak etme
(6,473 puan) tarafından
Hmm yeni görünümlü eskilerdensin anlaşılan beni görecek bir durumun yok Allah rızası için yapılan kötüye kullanılsa bile hayırdır asıl bu arkadaş dolandırıcı değilse seni öbür tarafta güzel bir görür haberin olsun ☺️
tarafından
Sen bağış yap zenginsin belli
(2,133 puan) tarafından
Bagış yapmak ayrı iftira atmak ayrı emin misin dolandırıcı olduğundan kesin konuşmuşsun degilse büyük günah gördün mü bir yerde durumu olduğunu bu postta böyle keskin bir şekilde emin bir şekilde dolandırıcısin diyorsunuz
tarafından
İftira değil çocuk annesi burada çoğu insanlar mağdur oldu yardım kuruluşları var
(2,133 puan) tarafından
Evet biliyorum cnm ama belki kadının ihtiyacı gercekten var devletten yardım almalı belkide buraya yazmak bir çözüm olmaz burdan koyafet isteyip dolaptan satan olmuş çünkü kimse o yüzden guvenmiyo
tarafından
İşte öyle değil canım benim burası hatta eda 34 olayı bilirsiniz
(2,133 puan) tarafından
Evet cnm evet biliyorum
tarafından
İşte o yüzden guvenipmiyoyor yani yeni hesap acip hep yapılıyor genel olarak da dunyda boyle dolandırıcılık meslek haline gelmiş fakir olan insan istemez istedsede devlet ve kurumlardan yararlanır
0 oy
(3,409 puan) tarafından
Dolap veya gardrop tan bak sana uyguna seyler bulursun 
0 oy
tarafından
yya anlamıyorum kkiiyafetiniximi dolanduracak IBAN atmiyirsunuz ki nasıl dolandirabikir sizi sacma sapan  yorumlar yazmışsınız 2 postada ihttuyaci olmasa yazarmi işte bu kadar insanlık aallah yardimcin olsun bacım 
(1,568 puan) tarafından
Milletten kıyafet toplayip dolapta gardropsta satanlar oldu canım
0 oy
(502 puan) tarafından
canım hangi şehirde oturyorsun
(8 puan) tarafından
Diyarbakır da

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,220 göst.
0 oy
11 cevap 537 göst.