+1 oy
118 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (437 puan) tarafından
Kızlar dusuk  yapıyorum  bugün doktordan geldim sekiz haftalık içimdeki kalan parçaların dusmesi için haftaya pazartesi gel dedi olmazsa kürtaj ama ben korkuyorum kürtajdan düştüğü kolaylaştırmak için bir yönteminiz varmı hareket vs 

6 Cevaplar

0 oy
(341 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım düşüğü kolaylaştırmak için bir yöntem var mı bilmiyorum ama kürtajdan korkma anestezi veriyorlar benim de 12 haftalıkken kalbi durdu kontrole diye gittim kalbinin durduğunu öğrendim doktor kürtaj dedi yatışım yapıldı çok korkuyordum anesteziyi veren amca sakinleştirdi korkma şimdi uyuyacaksin zaten dedi uyanınca da iğne yaptılar ağrım olmasın diye sonra normal hayatima devam ettim
-Reklam-
0 oy
(8,260 puan) tarafından

Arkadaşım boş gebelik geçirdi. Kürtaj korkusundan maydanozu kaynatmis içmiş bol bol. Sonrada oturmuş tuvalete saatlerce beklemiş.  Öyle düşürdüm dedi . Ben denemedim

0 oy
(18,355 puan) tarafından
Senin sağlık problemim vardır senin için gereklidir ama kötü niyetliler sağlıklı bebekten kurtulmak içinde kullanabilir ne yazık ki bilmiyorum ama yorum yazmak istedim uyutarak kürtaj ol hissetmeyeceksin sonuçta 
0 oy
(926 puan) tarafından
Düşük kolaylastirmak diye bisey varmi bilmem ama kurtaj olman gerekirse kacma hayir deme içeride parca kalmasi daha fazla sorun yaratir vucudun icin korulacak bisey yok ben 2 kere oldum genel enestezi ile hersey toplam 30 40 dkka suruyor sonra az agrin oluyor agri kesici veriyorlar
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Canım ben 6 ay önce kürtaj oldum, 8 buçuk haftalık hamileydim bebeğin kalbi durmuştu. 

Beni 2 gün yatırdılar,8 doz ilaç verdiler bebek düşmedi, kanama ve parça geldi 

Sonra da beni kürtaja ayda o kdr çok ağladım ki, korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı 5 dk şırınga ile aldılar, bence git ol, çarçabuk sürdü, uyuşturmadılar beni, 

Ama 5 dk sürdü dayanlımyaçak bir kırkubu yok emin olabilirsin 
0 oy
(281 puan) tarafından
Kürtaj oldum korkulacak bir şey değil ama doğal çözüm arıyorsan kekik çayı iç

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 48 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,689 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 73 göst.
0 oy
4 cevap 82 göst.