0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (2,374 puan) tarafından
Kızım bu ay 20 aylık olacak inşallah. 

Büyük tuvaletini yaparken bir yerlere saklanıyor ellerini yüzüne kapatıyor hareketlerinden belli oluyor yani tuvaletini yaptığı. 

Az az önce de bittiğini söyledi. Çişini yaptı yaptı ve bitti dedi. Ben tuvalet eğitimine başlasam acaba erken mi olur başarılı olabilir miyiz bilmiyorum. Ve ayrı bir problemim daha var kızım gece süt içmeye uyanıyor. 

İki kez falan uyanıyor. Öyle olunca haliyle daha çok çiş yapar ve gece nasıl tuvaletin hakkından geleceğim bilmiyorum. Fikirlerinizi sunar mısınız bana
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erken daha. Kışın bitmesini bekleyin en azından 
(2,374 puan) tarafından
Evet beklemeyi düşünüyordum ben de hani Mayıs gibi falan başlarım inşallah diyordumda böyle hareketleriyle bariz akıllı akıllı belli edince acaba mı dedim
tarafından
Emin ol ki bütün çocukları öyle ama başlayınca tam bir işkence oluyor o yüzden yazı bekleyin ve en azından temizlik açısından kendinizi de düşünün
(2,374 puan) tarafından
Madem öyle yapayım
-Reklam-
0 oy
(4,070 puan) tarafından
Ne kadar küçük o kadar kolay olur. Büyüdükçe bezin rahatlığına alışınca tuvalet alışkanlığı kazandırmak çok zor. 21 aylıktı kızım alışkanlığı kazandığında
(2,374 puan) tarafından
Denedim aslında geçen hasta oldu iki gün mesela gece içmedi kusuyor diye vermedim kendide iştahı olmadığı için istemedi sanırım. 3.gun dedim hazır böyle olmuşken devam edeyim zar zor bıraksın. Yıktı ortalığı. Yine başlayayım bari bu kez pes etmeden. Dişlerinin çürümesinden çok korkuyorum zaten kıyamam
(4,070 puan) tarafından
Gündüz bile faydalı değil süt. Kızım 38 aylık 1 kaşık süt yok karnında. Yoğurt kefir ayran olarak tüketin sütü. Evet bir kaç gün ağlayacak, ama sabırlı olacaksınız. Su verin bir iki gün ağlar sonra alışır
(2,374 puan) tarafından
Su asla içmiyor gece hemen biliyor daha pipetin ucundan :D ama içmezse içmesin napayım 1 hafta 10 günüme bakar alışması inşallah. Biraz fedakarlık, sabırla hallederiz Allah'ın izniyle ya keseyim gece yemesini gerçekten
(4,070 puan) tarafından
En fazla 3 gün ağlar onun gelişi mi için sabırlı olup istikrarlı davranın
(2,374 puan) tarafından
Tamam inşallah teşekkür ederim
0 oy
(91 puan) tarafından

Biraz erken ama her gün en azından sabah çişini yaptırmaya başlayabilirsin hem bezsiz gezmez hem tuvaleti öğrenir 

Bu farkındalığı kaybetmemiş olur
(2,374 puan) tarafından
Öyle başlanıyor mu ki ben birden başlıyoruz diye düşündüm :D
(91 puan) tarafından
Ben tuvalet korkusu yaşamamları için faydalı diye düşünüyorum
(2,374 puan) tarafından
Düşünebilirim bunu da teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Valla benimki 31 atlik kakasini soyluyo wcye tutuyorum yapiyo cisini de aslinda soyluyo ustune dussem slistiririm ama havalar sogudu usutup hasta etmek istemiyorum gece su bile icmedigi halde yeri geliyo bezi tasmis uyanıyor gece alisacagini ssnmiyorum bi de uyku tulumu giyiyo mecbur ustunu ortmedigi icingiydir soydur gece gece cocuga ds bana da eziyet gubduz desen saat basi cisi geliyo bi evde neyse disari cikinca napcam 
(2,374 puan) tarafından
31 aylık baya büyük geldi :D
tarafından
Buyuk yavrumda hasta etmekten se yazi beklicem aslinda gunduzu hallederim de gece bez baglamak istemiyorum
(2,374 puan) tarafından
Evet şimdi gece de altına yaptımı çocuğu banyo yaptırmadan içine sinmez ki insanın. Yazın hop koyuyoruz banyoya çitile çıkar ama kışın zor
tarafından
Aynen aceleye gerek yok ya yapsin bezine babasi bosa mi calisiyo :)
(2,374 puan) tarafından
Dimi :)
0 oy
(12,941 puan) tarafından
Benimkide 21 aylik. Cisini yapinca cisim vaaar diye bagirip banyoya kosup lazimligi aliyo oturuyo hemen. Herkes diyoki alistir bu soyler. Yok diyorum. Oglumda agzim çok yandi. Buna erken baslamayi dusunmuyorum. Bi dahaki yaza. Her çocuk 2 yasinda ogrenmek zorunda degil diyorum. 2.5 falan olsun akli daha iyi erer. Oglumda ikimizde çok yiprandik
(2,374 puan) tarafından
Benimkide çiş ciş deyip poposuna vuruyor arada acaba o sıra küçük çişini mi yapıyor bilmem :)
Ayyy çok kararsız kalıyorum kimininki küçük alışmış kimi diyo çok zor vallahi ne yapsam öyle düşündüm kaldım
(12,941 puan) tarafından
Sen bilirsin canim istersen dene ama. Kucuk bence daha. Bizimki lazimliktan kalkiyo 4 5 adim atip işiyo :D bide havalar sogumaya basladi yani. Bide bence gece beslenmesini kes oyle başla
(2,374 puan) tarafından
Heeeepsini bir bi düşüneyim:D
Ay bu çocuk büyütmek,bir şeylere alıştırmak ne kadar meşakkatliymiş yaa.
(12,941 puan) tarafından
Ilk mi canim :)
(2,374 puan) tarafından
İlk ilk :)
0 oy
(5,888 puan) tarafından
Öncelikle canım gece yemesini kesmen lazım çocuğun dişlerıne bile zararı var deliksiz uyuması lazım yazı bekle tuvalet eğitimi için zorlanırsınız çünkü öyle basit değil çünkü sabır gerekiyor 
(2,374 puan) tarafından
Gece beslenmesini kesinlikle kesmem lazım bir arkadaş daha dedi dişleri için kötü diye. Allah muhafaza yavrumun dişleri mahvolmasın zar zor keseyim 10 günüme bakar
(5,888 puan) tarafından
Kes kes canım geç bile kalmışsın inan benım kızım yatmadan önce yedırirdim 6 aylıktı sanırım yada daha küçüktü deliksiz uyurdu emmedıgı için uyanmazdı sabah erken mama verırdım
(2,374 puan) tarafından
Bazı çocuklar kendiliğinden bırakıyormuş bazıları düşkün oluyor gece beslenmesine ve benimki düşkün olanlardan :(
(5,888 puan) tarafından
İnşaAllah kesersin en kısa zamanda canım çocuğunun sağlığı için
(2,374 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 109 göst.
9 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 338 göst.
9 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Zelişşş ❤ (49 puan) tarafından soruldu
0 oy