0 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Arkadaslar,

Varmi aranizda Belcikada yasayan ? 

11 Cevaplar

+1 oy
(1,373 puan) tarafından
Sevda var.Zombi kaynanası, Alzaymır ebesi, otoban kenarında evi var onun.Çok ciks :))))
(2,200 puan) tarafından
Hahahha kiz ilahi ay hic güleceğim yoktu ya
(1,373 puan) tarafından
Ahhhaaaaa :)))
(135,779 puan) tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
(1,373 puan) tarafından
Sevda :))))
-Reklam-
0 oy
(10,044 puan) tarafından
Sevdaaa var :)
tarafından
Sevdaaaa koş annem
Kiz post acildiginda okuldaydim gec kaldim yaw
0 oy
tarafından

Biri var her postta belcikada o yok bu yok diyo ama adini hatrlayamadim :D

tarafından
Kaynanasının kaynanası Sevda ya getirmiş baksın diye çıldırdı kuzum :D
tarafından
Bebedir diye düşündüm bende :D
tarafından
Kıyamam ya Leyla olup gittiği belçikadan mecnun olup dönecek trye yavrum :D
(10,044 puan) tarafından
Hahaha o ebe değil süpernenee:D
Ama cidden baklava yok :((
0 oy
tarafından

sevda var  gelir simdi :angel:

0 oy
tarafından
Okuldadır şimdi o yoksa çıkmazdı burdan:))
0 oy
tarafından

Ben sevda yi sandım başlığı görünce :D sende kimsin :D

0 oy
tarafından
sevda vardi 
0 oy
tarafından

Sevda okulda dil öğrenmeyle cebellesiyo zorunluymuş birde gelir birazdan 7/24burda o zombi kaynanası var birde onun :D

0 oy
tarafından
Şuan kendisi dil öğrenmekle meşgul gelemez buraya sevdoşşşşşs
0 oy
Ben varik kiz ben belcikadayim 
(57 puan) tarafından
Evlenip mi gittin?
Evlenip geldim sendemi belcikadasin
0 oy

Vallaha okuldaydim ahaadaaa kaniti 

imageögretmenin mieke

(57 puan) tarafından
Bizde oyle :)
Oncelikle nerde evlendiniz?
Sen vizeye basvurdugunda D tipi aile birlesimine mi basvurdun?
Kac ayda cikti zorluk oldumu bide kac yillik oturum verdilet ve son olarak vizeye basvurdgunda dil icin mulakata gittin mi konsoloslyga ? Cok karmasik oldu ama :( kusura bakma.
Ben dogma buyumu eskisehirliyim resmi nikahi eskisehirde yaptik nikahtan snr esim dondu kagit islerini halletmesi 3 ay surdu bi ton kagitla dondu icanadolu oldugu icin ankara belcika konsolosluguna randevu alip gittik ama acayip hazirlanmaniz lazim nasil tanistiginizdan tutta esini ilk gordugunde uzerinde ne vardi ayak numarasi bedeni boyu goz rengi aklina ne gelirse soruyolar konsoloslukta biz direk aile birlesimi vizesine basvurduk yaklasik 3 saat soru sordular bana  esimi iceri almadilar disarda bekledi

Kaynana kayinpeder gorumce kim varsa tlf numaralarina kadar esinin kankasinin numarasini dahi istediler balayi yaptigin otel tarih dugun tarihi hangi salon nikah dugun fotolari

Bu 3 saatlik sorgudan snr cvp 6 ay snr geliyo ups kargoyu bilirsin pasaportunu onla ev adresine yolluyolar benim vizenin cikmasi 1 yil surdu esim belcikada isci degil kendi isyerleri oldugu icin extr arastirdilar

Vize cikti geldim burda belediyeye oturum icin basvurdum önce 6 aylik oturum verdiler bu 6 ay icinde uyum okuluna gittim dil okuluna kaydimi yaptirdim 6 ay sonunda 5 yıllıl oturum aldim esim bura dogumlu oldugu icin yari vatamdaslik gibi bisi aldim Ftibi oturum aldim

Konsolosluk cok zorluyo acayip bisi beni turkiyede esimi burda 3 saat sorguluyolar eger ikinizin anlattiklari egerki birbirinizi tutmazsa vize direk red geliyomus
(57 puan) tarafından
Biz evleneli 3 yil oldu. Bide oglumuz var 6 aylik. Bu kadar zorlarlarmi ki ya :(  Yani yeni evli degiliz.  Benim tek korkum dilden yana. Esim fransizca ogrenmeye calisio ama iste. Coj tesekkur ederim uzun uzun yazmissinnn. Bi sorum daha olucak konsolosluk dil bilme sarti koydumu sana ? Yani konsolosmuga gittiginde dil sinavi oldunmu ?
Yooo olmadi ben buraya geldikten 3 ay snr eve kagit gonderdiler okula baslamalisin diye bizim.burda flamanca konusuluyo fransiz bolgesinde okul yok diye biliyom bem gentteyim anverse okul yokmus brukselde yok konsolosluk sadece cok soru soruyo hep sasirtmali soruyo
(57 puan) tarafından
Anladim. Cok tesekkur ederim. Aklimda bisuru soru isareti vardi ♡♡ cok sagol =) Allah razi olsun usenmeden yazdin anlattin ♡.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 389 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde funda tolga (24 puan) tarafından soruldu

411,938 soru

12,401,256 cevap

44,435 kullanıcı

Kategoriler

...