Ben dogma buyumu eskisehirliyim resmi nikahi eskisehirde yaptik nikahtan snr esim dondu kagit islerini halletmesi 3 ay surdu bi ton kagitla dondu icanadolu oldugu icin ankara belcika konsolosluguna randevu alip gittik ama acayip hazirlanmaniz lazim nasil tanistiginizdan tutta esini ilk gordugunde uzerinde ne vardi ayak numarasi bedeni boyu goz rengi aklina ne gelirse soruyolar konsoloslukta biz direk aile birlesimi vizesine basvurduk yaklasik 3 saat soru sordular bana esimi iceri almadilar disarda bekledi
Kaynana kayinpeder gorumce kim varsa tlf numaralarina kadar esinin kankasinin numarasini dahi istediler balayi yaptigin otel tarih dugun tarihi hangi salon nikah dugun fotolari
Bu 3 saatlik sorgudan snr cvp 6 ay snr geliyo ups kargoyu bilirsin pasaportunu onla ev adresine yolluyolar benim vizenin cikmasi 1 yil surdu esim belcikada isci degil kendi isyerleri oldugu icin extr arastirdilar
Vize cikti geldim burda belediyeye oturum icin basvurdum önce 6 aylik oturum verdiler bu 6 ay icinde uyum okuluna gittim dil okuluna kaydimi yaptirdim 6 ay sonunda 5 yıllıl oturum aldim esim bura dogumlu oldugu icin yari vatamdaslik gibi bisi aldim Ftibi oturum aldim
Konsolosluk cok zorluyo acayip bisi beni turkiyede esimi burda 3 saat sorguluyolar eger ikinizin anlattiklari egerki birbirinizi tutmazsa vize direk red geliyomus