0 oy
297 göst.
önce Aile kategorisinde (1,470 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz eşimle ayrılma aşamasındayım cuma günü konuştum ayrılmak istediğimi söyledim bana şiddet uyguladı evi terk etti daha sonra ailesi evime geldi ona ulaşamamislar babasına mesaj geldi hakkını helal et diye babası bu işin sonu kötü olur dedi bana sonra eşimi aramaya çıktık parklara baktık falan bulamadık eve geri dönmüş ağlayarak epey kötüydü köprüden atlayacak mis mis kayınvalidem ise bana laf çarptı durdu o konuşsun sen sus alttan al sonra sosyal medyada gezecegine evini temizle çok ağrıma gitti günlerdir unutamıyorum şimdi ise gidersen intihar etcem diyo ne yapacağım şaşırdım 

11 Cevaplar

+3 oy
önce (3,853 puan) tarafından
Kendini oldurmese seni öldürür bırak ne hali varsa görsün 
önce (1,470 puan) tarafından
medeni bir şekilde ayrılmak ne kadar zormuş:(
önce (3,853 puan) tarafından
Erkekler medeniyetten ne anlar
-Reklam-
+1 oy
önce tarafından
Bırakın ne hali varsa görsün yoksa olan size olacak
0 oy
önce (249 puan) tarafından
Yani adamın akıl sağlığı iyi gibi durmuyor kaynana kayınbaba sana yardımcı olacağı yere laf sokuyor yani televizyonlardaki "boşanmak istedi ama öldürüldü" kurbanı olmak istemiyorsan en kısa sürede ailen olur akraban olur polis olur bir şekilde uzaklaş ben bile buradan endişelendim senin için.

Allah'ım korusun ve yardım etsin sana 
Amin inşallah ya napacagimi bilmiyorum korkuyorum
önce (4,014 puan) tarafından
Gir bi karakola yardim iste. Boyle durumlarda napiliyo de. Onlar oyle bin cesit olay goruyolardir. Allah kurtarsin canim
Amin inşallah canım:(
0 oy
önce (121,812 puan) tarafından
oyle biriyle asla evli kalma
Kendine bir şey yapmasından korkuyorum gidemedim yoksa gidiyordum :(
önce (121,812 puan) tarafından
yapacam diyen yapmaz korkma
önce (1,921 puan) tarafından
Kesinlikle yapcam diyen yapmaz ama devam edersen ilerde bir gün sana yapar
Gidersem yapar mı bilemiyorum ailemi de rahat bırakmaz ortada kaldım:(
0 oy
önce (2,413 puan) tarafından
Ailen buyuklerin yokmu onlarda girsin devreye 

İyi yaa tehdit etsinler seni o şekilde evlilik sürdur oh ne iyi
Var ama ailem arkamda durmaz gelinlikle çıktın kefenle dönersin mantığı var :( yalnızım tek başıma
Erkeklerde ailesi de bunu bildiği için eziyorlar zaten
Biseylere mecbur birakiyorlar
Bence eşinin tedavi görmesi lazim
bende öyle diyorum da bir şeyim yok diyo
Tabi canım erkekler çok normal
Biz kadinlarin piskolojisi bozuk zaten
0 oy
önce (18,181 puan) tarafından
Yalan ya zannetmem. Eşini sen daha iyi tanırsın . Sen de inanmıyor gibisin 
Yani o gün çok korktum kaderime razı olup oturcam dedim benim yüzümden ölürse kızıma suçlu hissederdim kendimi
0 oy
önce (16,135 puan) tarafından
Böyle bir koca öldü diye üzülmem kendimi de suçlu hissetmem sana sus otur diyeceklerine ruh hastası oğullarını tedavi ettirsinler 
Onlara göre suçlu benim ne yazıkki :(
önce (16,135 puan) tarafından
Kimse yoğurdum ekşi demez ne yaşadığını sen biliyorsun sonuçta
0 oy
önce (1,247 puan) tarafından
Senin ömrünü tuketsin mi sırf kendi intihar etmesin diye. Bencil işte canım sen bırak uzak dur bunlardan o kadına da begenmedigin yeri eline bez alıp sil de
yani biz orda sorun çözmeye çalışıyoruz o da temizlik derdinde babası da bir düğün bir milyona patlar bir daha yapamam derdinde
önce (1,247 puan) tarafından
Demgesizler belliki canım def et gitsin ne hâlleri varsa görsünler acidikca acınacak hale geldik
Aynen öyle harcanan ben olacağım bu gidişle
0 oy
önce (2,023 puan) tarafından
Babası na dedin mi oğlun zaten beni boşadı üç kez boşol dedi dedinmi zaten bu evliliği o bitirmiş hangi hakla seni suçluyorlar 
Evet dedim kız babası hoca dediki tekrar nikah kıyalım kıymadan gitmem dedi pişmanlık duaları falan okudu işte 2 hakkımız daha varmış dediğine göre
önce (2,023 puan) tarafından
Erkek oldukları için her şeyde kendileri haklı kadınsınya sen haklı olamazsın anası sana laf edeceğine güzel terbiyeli ahlaklı evlât yetiştirseydi bunları yaşamasaydınız eşinin ailesi ile sakın tek başına görüşme ailende aklı başında olan kişilerde olsun
Yok soğudum zaten iyice değişikler
0 oy
Etmiyolar canim. Benim Allah'ın belasi bi sozlum vardi her seferinde yok ağaca ciktim kendimi asacam yok silah buldum kendimi vuracam neler neler dedi. Sonra bunu engelledigim icin demekki hala beni seviyosun dedi. Bunu böyle anladigini ogrendikten sonra manipule olmadim naparsan yap dedim. Bu kez ne oldu biliyo musun ben niye ölüyomuşum sen kendini öldür çünkü ben senin pesini birakmiycam. Birakmadi da hastalikli pislik. Yine de gunumuze bakarak iyi kurtulmusum diyorum. 
Valla bu gidişle ben etcem Rabbimin verdiği can olmasa ya sanki ayrılınca dünyanın sonu ben de bunu anlamıyorum ne bu yapışmak
Bu hastalikli ruh hali onu sen ben anlayamayiz zaten.
0 oy
önce (50 puan) tarafından
Bence eşinin psikolojik destek almasını sağlamadan asla boşanma 

Belli ki saplantılı sana boşansan da peşini zor bırakır iyice kötü olur. Malesef intihar edenler tek başlarına gitmiyorlar diğer tarafa 

Ama destek alır aklı başına gelirse bu kararına saygı duyar
Psikiyatri ye mi götürmeliyim
önce (50 puan) tarafından
Aile danışmanına daha kolay ikna edersin yuvamız kurtaralım falan diye ikna olursa aike danışmanı neye ihtiyacı varsa ona yönlendirir bence
tamm teşekkürler canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 309 göst.
24 Şubat 2024 Aile kategorisinde Hiranur012 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 833 göst.
24 Şubat 2024 Aile kategorisinde Hiranur012 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
46 cevap 958 göst.
13 Eylül 2024 Aile kategorisinde 1996 Anne (814 puan) tarafından soruldu