0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (2,812 puan) tarafından

Ya bu son zamanlarda neler oluyor, ülke birilerinin çiftliğine döndü. Herkes sinirli, saldırgan. Kayyum vs işleriyle halkla polisi karşı karşıya getiriyorlar. Birilerinin isteği üzerine insanlar savaşa gider gibi hareket ediyor. Aileler merakla bekliyor, korkuyla bekliyor. Canı sıkılan en ufak olayda karşıdakini dövüyor, öldürüyor. Taciz, tecavüzler almış başını gidiyor. Sapkınlık bitmiyor. Yönetim desen koltukları kendilerine sokacaklar neredeyse kim aç kalmış kim öldürülmüş kim borçtan intihar etmiş asla umurlarında değil. Şaha kalktık. Yeter gerçekten yeter. Fidan gibi insanlar ölüyor, öldürülüyor. Borç yüzünden sevenler ayrılıyor. Asla buraya yazmak çözüm değil ama okudukça doldum gerçekten. En ufak serzeniste cezaevlerine gönderim yüzünden insanların dili bağlandı. Nasıl geciniriz derdine düşüldü. Cok üzülüyorum çok:(

9 Cevaplar

+1 oy
(18,540 puan) tarafından
Ahhh gerçekten gidişat hıc iyi değil kuşum 
(5,653 puan) tarafından
zaten mevzu gecim derdi . millet okadar cani burnunda yasiyor ki gak desen  tahammul yok zaten kafayi yemis durumda evine ekmek goturemeyen mi dersin ne dersin . eskiden herkes biseylere ulasabiliyordu  iyi kotu. suan millet cogu seyin tadini bilmiyor alipda yiyemedigi icin. bi asgari ucretle gecinmek asiri zordur eminimki. yani asgari ucrekin kac kati kazaniyor esim yinede normal standartta hamdolsun istedigim herseyi alirim elim bol rahatim gayet ama yinede ay sonu el ele bas basa gelir . millet asgari ucrete nasil gecinsin . haliyle tahammil
stres skinti en ufak biseyde patlio.  millet gezip tozamiyor kendine uygun birini bulup evlenemiyor tecrvuzler sapkinliklar oluyor. yada evinde barkinda huzuru bulamayan adam amaaan diyo bari bi degisik bisey yapayim iki eksin olsun esini aldatio.

insanlarin paikolojisi direk ekonomi ile baglantili sekilde bozuldu bence. cogu problemin altinda maddi yetersizlik var. kendini kanitlayamayan cikis yolu bulaamyan kafayi kiriyor.
(18,540 puan) tarafından
Canan kesinlikle öyle
Geçen burdan biri önceki eşini çocuğunu sonra kendini öldürdü
Mektup bırakmış
Biriken borçlardan odemeyemedigi için yapmış

Maddi anlamda gerçekten çok sıkınti çekenler var ve kötü sonuçlar çıkıyor ortaya malaesef ki '(
(2,812 puan) tarafından
Maddiyat çok büyük bir sorun. Hatta çoğu sonucun baş sebebi. Ve böyle devam ettikçe sorunlar artacak. İnsanları delirttiler
(5,653 puan) tarafından
tabi allah gostermesin insan cikmazda olunca caresi de yoksa ne yapacak . colugumun cocugumun kivranmasini gormeyim dio. vardi ya ccklarini fön makinasiyla isitmaya calisan kadin kendini asmisti bi ara haberlerde cok oldu gerci eski haber.
(2,812 puan) tarafından
Evet o haberi biliyorum. Kendilerine kiyiyorlar, bazısı da arkamdan evladım ve eşim çekmesin diye onlara da kıyiyor asla doğru bir şey değil ama demek ki çaresiz hissediyorlar. Olan gidene oluyor :(
-Reklam-
+1 oy
(318 puan) tarafından
Sosyal curume almis basini gidiyor.

Her anlamda curuduk, ekonomi dogru hamlelerle yine bir sekilde toparlanabilir ancak bu sosyal curume nasil toparlanir hicbir fikrim yok.
(2,812 puan) tarafından
Eğitim, hastane, insanlık.. inşallah hepsi ayrı ayrı iyileşir:(
0 oy
(885 puan) tarafından
Birincisi : Sosyal medyadam dolayı artık kötü haberleri daha çok görüyoruz.

İkincisi:İnfaz yasasından dolayı cezalar asla caydırıcı değil.Örneğin kişi suç işleyecekse ne olacak birkaç aya birkaç seneye çıkarım diyor.Çoğusu hiç yatmıyor bile...
(2,812 puan) tarafından
Hem daha çok görüyoruz hem daha da arttı. Cezasızlik suçlu kesimde ozguven patlaması yaptı
(8,830 puan) tarafından
O sistemi değiştirdiler artk 1 ayda ceza alsa 15 gün cezaevine giricek şeklinde önceden 10 hil altına ceza yoktu
0 oy
(912 puan) tarafından
Soylenecek o kadar şey var ki canım aslinda ama ne fayda boşu bosuna kendimizi yoruyoruz yani cahil ve kötülerin devrindeyiz şuan mantıklı konuşan ilim bilgi sahibi insanlar icerde çürüyor eziliyor işte 
(2,812 puan) tarafından
Gerçekten öyle. En ufak olayda pat cezaevi. Ama suç islesen affederler seni yenisine zemin hazırlarlar
(912 puan) tarafından
Aynen öyle sokakta yürümeye korkar hale geldik ya dün iki kızımı parka götürdüm okulun parki full küçük cocuklar top oynuyor beş tane dedem yaşında adam oturmuş duvarın ustunede içki şişeleri koymuş hıc sanki onlardan başka kimse orda yokmus gibi rahat tavırlar geri döndüm eve geldim
(2,812 puan) tarafından
Ar edep kalmamış vallahi. Gitsin çocukların olmadığı yerde zıkkımlansin
0 oy
(1,985 puan) tarafından
Kıyamet alametleri bir bir zuhur ediyor resmen büyük alametler dışında tüm küçükleri gerçekleşti    dünya hergün dahada kötüye gidiyor 

Allah imanlı kullarından eylesin inşallah ❤
(2,812 puan) tarafından
Amin canım benim Amin:(
0 oy
(2,545 puan) tarafından
Kıyamet alametlerini yaşıyoruz cunku
(2,812 puan) tarafından
Gerçekten öyle. Artık Günah vs takan yok
0 oy
(8 puan) tarafından
Bir insan öldürmek yemek yemek gibi oldu resmen. İnsanların gözü dönmüş resmen 

Annem hastanede beklerken şerefsizin birinin kurşunuyla az kalsın canından oluyordu kimden hesap soracağız anneme birşey olsaydı bunun hesabını kim verecekti bize:(
(2,812 puan) tarafından
Gerçekten mi, çok üzüldüm:( Resmen şansa yaşıyoruzun kanıtı. Rabbim korumuş şükür:(
(8 puan) tarafından
Çok şükür Allah'ım bize bağışladı kurşun sıyırmış kafasını geçmiş :(ramak kalmıştı maalesef
0 oy
(18,411 puan) tarafından

Doymadilar bı turlu. Ben böyle bişey görmedim . Ne geniş mideleri cepleri varmış. O kadar boş ki kasa artık nereye saracaklarini sasirdilar. Asıl israflar görünmüyor gözlerine. Dar gelirlinin gelirine diktiler gözlerini. Eğitim desen içini bosalttilar. Ders süreleri bile 35 dk ya düştü. Derslerden konular çıkartılıyor. Çünkü nesil gerizelalılaştı. Çürüdük curuyoruz. Ama en büyük sebep adaleti bitirdiler. Adalet olmadığı zaman ülkede güven ortamı olmuyor . İç ve dış yatirimci yatırım yapmak istemiyor. Ülke de giderek batıyor. Tarım ve hayvancılığı bitirdiler. 

Neyse başka şeyler de yazdım da sildim. 
(2,812 puan) tarafından
Ağzına sağlık. Eşimin ailesi ve tüm köy tarımla uğraşıyor her şey 2 3 katı oldu ama buğdayın vs kilosu geçen seneyle aynı fiyata gitti. Bu çark nasıl dönecek böyle? Eğitim hastane tamamen boşalttılar yazık günah vallahi
0 oy
(3,718 puan) tarafından
Ülkenin adalet sistemi çökmüş , bireysel silahlanma almış başını gitmiş. Ülkede mülteci sayısı aşırı fazla kaçak göçmenler çok rahat bir şekilde sınırdan geçip İstanbul'un gobegine gelebiliyor. Yani çok şey var aslında ama bu nedenler bence asıl sorunlari.
(2,812 puan) tarafından
Çiftlik gibi kullandıkları için ülkeyi kimse umurlarında değil. İlerisi çok dağa kötü olacak mülteci gelmeye devam ederse

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 96 göst.
18 Nisan 2024 Aile kategorisinde ikde03 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 148 göst.
11 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masal2603 (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,028 göst.
24 Haziran 2020 Aile kategorisinde DENIZ AKYOL (916 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 520 göst.
10 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,029 puan) tarafından soruldu

403,369 soru

12,082,457 cevap

36,359 kullanıcı

...