0 oy
141 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (457 puan) tarafından
Sol gogsumden as emzirdim süt azaldi simdi tekrar dan nasil cogalir kesilsin istemiyom  bebegim 47 gunluk

10 Cevaplar

0 oy
(4,314 puan) tarafından
Kuru dut kaynatıp ic bayağı etkisi oluyo
-Reklam-
0 oy
(91 puan) tarafından
Bol su içmek. Uyumak. Ve mutlu olacağın şeyleri yapmak 

Bunları ihmal edersen ne yersen ye faydasını görmezsin
(457 puan) tarafından
Hic birini yapamiyom  tuvalate zor gidiyom kizim kolik
(91 puan) tarafından
Destek alabileceğin kimse yok mu
0 oy
(926 puan) tarafından
Surekli emzireceksin bol su iceceksin stres yapmicaksin firsat bulabiliyosan dinleneceksin

Ha bide hergun ilik dus ve göğüs masajida iyi gelir
0 oy
tarafından
Kesinlikle uyumak
0 oy
(402 puan) tarafından
Bestlak damla rezene çayı tahin helvası dut hoşafı bol su ve dinlenmek 
0 oy
(964 puan) tarafından
Bol su iç . Kuru dut kaynat suyunu iç. Mayalı poğaça dereotu yeşillikler kompostolar kahvaltılık helva tahin pekmez bunlar bol süt yapıyor 
(457 puan) tarafından
Tesekkur ler
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Anason ic canim. Bi tatli kasigi anasonu bi kupaya demle sicak ya da soguk istedigin gibi ic. Ben ondan etkilisini görmedim 
(457 puan) tarafından
Anason aldim ama butun sekilde ogutmek mi gerek onu
(4,431 puan) tarafından
Canim bir tatli kasigi anasonu bi kupa sicak suya koy 10 15 dk bekle demlensin. Sonra süz tanelerini. Suyu ic
0 oy
(2,094 puan) tarafından
Tahin pekmek bol su

Artı olarak az diye düşünüp dolu memeyi verme önce onu ver iyice çeksin birde mesela emzirmeden önce ılık bir su içine tülbent havlu gibi bişey köy o ılık havluyla bir iki dk memede tut üzerine emzir kanallar açılıyor doktor demişti 
(457 puan) tarafından
Tamam canim tesekurler
0 oy
tarafından
Bu kişiden kişiye değişiyor canım kendini gözlemle keşfet uyku mu sütünü arttırıyor bulgur yemek mi şu içmek mi keşfet kendini doğru olanı yap bazı insanlarda uyku süt yapıyor dinlenmesi gerekiyor yese içse uykusuz olunca sütü olmuyor
tarafından
Çok iyi anlıyorum senı canım huzursuz ağlıyor yetemiyorsun piskoloji zaten berbat lohusalık var vaktim olmuyordu yemek yapmaya hazıra para yoktu zor dönemdi benim için
(457 puan) tarafından
Ben de biraz daha buyumesi icin gozune bakiyom en azindan 1 ay daha gecse daha rahat olur belki
tarafından
İlk 3 ay zor zaten o 3 ayı atlattın mı gerisi ilk zamanlardan daha kolay oluyor toparlıyorsun kendini piskolojini çocukta kendini topluyor hamilelikte de öyle ya hep ilk 3 aylar zor oluyor
(457 puan) tarafından
Evet simdi 47 gunluk oldu insallah cabuk gecer
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Sütünü sağa bilirsin o kadar süt arttırıyor ki ama elle sağım yapmalısın benimde öyle olmuştu kızım 3 aylıkken sabah akşam sağdım sonra baya Bi doldu göğüsüm sütün yetmediği sinyalini beyne verip sütün artmasını sağlıyor 
(457 puan) tarafından
Pompa ile degil yani elle nasil yapicam
(1,689 puan) tarafından
Elin c pozisyonunda olucak göğüsün üstünden aşağıya doğru koyu yere kadar çekiceksin ister yavaş ister hızlı yapmanda bir problem yok ben hızlı hızlı yapmıştım sütüm aşırı çoğaldı

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 99 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
26 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
+2 oy
0 cevap 96 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 1anne (794 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nefesim (41 puan) tarafından soruldu

412,116 soru

12,406,548 cevap

44,632 kullanıcı

Kategoriler

...