0 oy
231 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,922 puan) tarafından
Kızlar 2 gündür kulağım ağrıyordu sagolsun eşim sabah doktora götürdü enfeksiyon var dedi ama ağrısına dayanamadım hala agırıyor eşim işte aglamak geliyor içimden ailem uzakta burda kayınvalidem var ama gelmez gitmez pek eşimi aradım anladı ağlama stress yapma diyor ama çocuklastım hepten mesaj attım ona sana yük olmak istem3m ama kimsem yok diye benim bu hallerim nasıl geçecek

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Depresyona dusmek gibi canim bu..ben dogumdan sonra sık sık boyle oluyorum..kafami bir sekilde dagitiyorum .eşimle paylasiyorum rahatliyorum..ayrica esine niye yuk olasin ki ..o senin esin hayat arkadasin
(1,922 puan) tarafından
İşte bu zamana kadar herkes bana yük gibi davrandı baba bıraktı annemle bosandılar ne biliyim hep öyle düşünüyorum eşime anlatsam dinler ama oda öyle düşünür sanıp içime atıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamile misin? Değilsen dikkat et ağır bir depresyona giriyorsun gibi geldi bana
(1,922 puan) tarafından
Gurbet degil de annem annanemle 1 saat uzak ama gelemiyor pek bende çocukla dolmuş zor oluyor bakalım b3n alınmadım teşekkür ederim
tarafından
Canım benim kitap oku film izle müzik dinle. Ben sana bir şey tavsiye edeyim elinden geldiğince film izle . öyle güzel bir toparlıyor ki seni anlayamıyorsun bile
(1,922 puan) tarafından
Yarın ilk işim o olacak teşekkür ederim canım ALLAH RAZI OLSUN
tarafından
Aklını vererek izle bana hak vereceksin
(1,922 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(3,191 puan) tarafından
Rabbim şifa versin. Yaptığın da kötü bir şey değil eşine nazlanmayacaksın da kime nazlanacaksın. Yük oldum diye düşünüp öyle söyleme yanında olduğu için teşekkür edersen daha hoş olur. Eşimden başka kimsem yok özellikle duygusal olarak asla bu aramızdaki bağı çok güçlendiriyor elhamdülillah ❤️
(1,922 puan) tarafından
Bende öyle diyorum ama bazen korkuyorum çocukluktan beri yük gördü herkes beni oda öyle görür diye teşekkür ederim
(3,191 puan) tarafından
Siz hayat arkadaşısınız görmez anlıyorum seni ben de bazıları yüzünden eşim benden bıkacakmış gibi hissederdim her isteğimde böyle kendimi dibe çekerdim. Ama öğrendim öyle bir şey yok yine arada o duygu geliyor ama gerçek olmadığı için eşimle vakit geçirip kendime geliyorum. Kendine sürekli telkinde bulun öyle bir şey yok eşim beni ben onu çok seviyorum çok mutluyuz vs diye ve eşine karşı da dile getirmeyi bırak ki negatif enerji olmasın durduk yere
(1,922 puan) tarafından
O sesimden anlıyor zat3n unut sakin ol diyor teşekkür ederim cidden bazen birine anlatmak bile iyi Geliyor
0 oy
(926 puan) tarafından
Yalnız olanların ailesinden uzak olanların ara ara yaşadığı bir durum aslında birikmislik. Neyse bu artarsa yada çok sık olursa sonu depresyona psikolojik sorunlara kadar gider hersey daha zor olur sakin olmaya çalış 
(1,922 puan) tarafından
Hasta olunca daha da artıyor düşünmek istemiyorum
(926 puan) tarafından
Bende bir basimayim seni cok iyi anliyorum cocugunuz falan varmi ben bebekten sonra daha iyi hissetmeye basladim
(1,922 puan) tarafından
Var oglusum var oda beni hasta gördü ağladı huysuzlandı nezle olmuş oda
(926 puan) tarafından
Allah Allah aslinda cocuk olunca insan daha bi iyi oluyor benve ben eskiden daha buhranliydim da
0 oy
(609 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım , senjn hissettiğin şeylerin aynısını bende yaşadım , babam annem ayrıldılar babam hiç yoktu , aramazdı , sormazdı . Annemde ne istesek hiç almazdı, hep hayır derdi , ne karnım ağrıyor derdim ne başım ağrıyor derdim . Böyle böyle kendimi hep yük gibi görürdüm. Ama bu benim anne babamın bana hissettirdikleriymiş, Eşlerimiz bizim hayat arkadaşımız kesinlikle ne yük oluyoruz nede külfet . Kendine bunu anlatmaya çalış , eş demek yeri gelir anne, yeri gelir baba yeri gelir çocugun olması demek.
(1,922 puan) tarafından
Bu cevaba öyle ağladım ki ben küçükken hep hor görüldüm kardeşim küçüktü ona ilgi sevgi çokdu ben kaç gece ateslendim kimse bakmadı hastalandım aynı korktum demeye birşey istemeye okulda bile bu Babasız oynamayalım derlerdi eşim benim sansım hep öyle oldu sadece korku gitmiyor işte
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Hep kafanı başka şeylerle dağıtarak sürekli kendine başka uğraş bul ki kafanın içinde kurma bende öyleydim ki daha kötüsü aynı şehirde 5 kız kardeşiz bide doğumu hastalığı iyi kötü günü hep bir başıma atlattim evet başlarda çok zordu ama şimdi çok güçlüyüm ve zayıf anımda bile benden başkası bana çare değil diyim kendime geliyorum
(1,922 puan) tarafından
Aslında en iyisi tek basına olmak zamanı gelince sana diyemezler biz vardık diye
(2,058 puan) tarafından
Kesinlikle ablama bir iki koştu annemler kız kardeşlerim ilk evlenen o diye. Şimdi hastalık olsun zor bı zaman olsun niye gelmiyorsunuz diyemiyor annem direk zamanında hep koştuk herzaman gelemeyiz diyor lafı kesiyor. Ama ben minnetsizim her işimi kendim hallederim zamanla o iş bana zor gelmiyor artık

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 148 göst.
0 oy
10 cevap 484 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mine.k (33 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 77 göst.
4 saat önce Diğer kategorisinde Nimbus (35 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 140 göst.

408,402 soru