0 oy
491 göst.
Diğer kategorisinde (1,707 puan) tarafından
Kızlar ben 13 senedir gözlük kullanıyorum ve yüksek numara kullanıyordum gözümde gizli kayma olduğu için doktorlar da hep numaran düşmez yükselir anca diyorlardı bugün kontrolüm vardı gittim göz ölçümlerim yüksek çıktı ama doktorun yanında gözümün performansına şaşırdım numaran 3 numara düşmüş mutluluktan ağlayacağım şuan o kadar çok istiyordum ki ve o kadar bekledim ki rabbim böyle bir mutluluğu yüksek numara kullanan herkese nasip etsin inşallah 

7 Cevaplar

0 oy
(1,027 puan) tarafından
Gözün aydın canım
(1,707 puan) tarafından
Teşekkür ederim❤️
-Reklam-
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Bende miyoptan muzdaripim cizdirsem bile tamamen geçmiyor  o yüzden seni anlıyorum sevindim adına 
(16,818 puan) tarafından
Evet o yüzden birde orda muayene olup sordurcam
tarafından
Sanırım muayene ücretli orada, muayene olduktan sonra hemen kabul etme, seni 1-2 aya tekrar arayıp kampanya çıkarıyorlar indirim yapıyorlar
(1,707 puan) tarafından
Bende göz ameliyatı olmak istiyorum ama benim gizli kayma ve tembellik olduğu için ameliyatım hem riskli hemde zor korkuyorum o yüzden benim de biri 4,5 biri 5 ikisindede 1,75 astigmat var ve sol gözümde tembellik var tam bir imkansız vakayım ben
(16,818 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah zor bı duruk özellikle dışarda
(1,707 puan) tarafından
Evet kesinlikle ama yapacak bişey yok genetik
0 oy
(11,761 puan) tarafından
Aminnn cnm gözün aydın 
(1,707 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım❤️
0 oy
tarafından

Senin adına sevindim :) 

(1,707 puan) tarafından
Ay bende valla mutluluktan ağladım tüm gün
0 oy
(4,671 puan) tarafından
Ne güzel canım sevindim senin adına inşallah daha da düşer 
(1,707 puan) tarafından
Amin amin inşallah şu kayma şeysi de geçse hiç kullanmama gerek kalmayacak
0 oy
tarafından
Hade gözün aydın canım çok sevindim senin adına çok şükür 
(1,707 puan) tarafından
Bende çok sevindim çok teşekkür ederim❤️
0 oy
tarafından
Canim dua et esimin de dussun biri 12 biri 9 numara cok uzuluyorum o da uzuluyo gozluksuz burnunun ucunu gormuyo 
(1,707 puan) tarafından
İnşallah sende benim yaşadığım mutluluğun kat be kat güzelini yaşarsın bundan sonra sende dualarımdasın canım
tarafından
Allah razi olsun bende senin icin cok dua edicem soz veriyorum
(1,707 puan) tarafından
Rabbim ikimizin de dualarını kabul eylesin inşallah ikimizinde buraya gözlükten kurtuldum postunu açmayı nasip etsin her gece ikimiz için dua edeceğim mervem

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 505 göst.
+1 oy
12 cevap 854 göst.

Kategoriler

1,491,515 soru

24,372,322 cevap

348,116 kullanıcı

...