0 oy
965 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (926 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar, ben 37 kardeşim 30 yaşında. Kanser tedavisi gördü iki sene önce ve ondan öncede problemli bir kişilikti. Dün annemlerde kavga ettik ve ilk kez pişman değilim. Hani sen o kadar büyük hastalık atlattın bir kendine gel yok. Eşiyle sürekli kavgalı, anneme bana saygısız. Çocuğuna sevgi saygı hak getire.. sorsan en mükemmel o, hiç kendine laf ettirmez sürekli başkaları hatalı. Neyse çok uzattım, yeğenim kıyafetlerine zarar veriyor bende dedim ki acaba psikolojik sorunu mu var ? 

Vay nasıl bunu derim kavga çıkardı.. bende bağırdım hiç alttan almadım eskiden olsa annemin ve eşimin lafıyla alttan alırdım. Bu sefer patladım.

Öncesinde bir çok kez tavır koydum falan anlamadı. Örnek vereyim  :)) sürekli genç kız gibi elinde telefon, evine gidince de aynı. Sonra bir gün neden gelmiyorsun bana dedi, sürekli elinde telefon rahatsız oluyorum sohbetin yok dedim. İyi gelme o zaman diyip odadan çıktı. Hep böyle kendine laf söylenince kudurur. Ama sorsan ben hatalı 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiz swn iyi misin ne demek psikolojikcsorunu mi var biri benim ogluma boyle bisey dese bende aslan kesilirim 
-Reklam-
0 oy
(766 puan) tarafından
Laf vaaar laf var. Senin çocuğuna psikolojik sorunu mu var deseler sen ne tepki verirdin acaba? Bi derdi, bi sıkıntısı mı var diye sorabilirdin. Ayrıca kardeşin kanser atlatmış kemoterapi ilaçları insanın huyunu çok değiştiriyor, agresifleştiriyor. 28 yaşında ölümle burun buruna gelmiş kendi kanından canından bir insanı alttan almak zor olmasa gerek
0 oy
(417 puan) tarafından
Onun içindeki fırtınaları bilemezsın ölümden dönmek nasıl bişey tahmin bile edemezsin iki gün üst üste hastaneye gidilince aman öldüm bittim deniliyor ama ölümün eşiğine gelip o acıları çekip düzelince atlayınca bu neden böyle oldu diye düşünmek sencede kardeşine haksızlık değil mi onu atlattı diye düşünme kafası ne kadar doludur ne kadar karışıktır biliyormusun birde sen üzerine gitme 
0 oy
(934 puan) tarafından
Büyük bir hastalık atlatmış tekrar nüksedebilir sonuçta boş boş konuşmuşsun yani her şeyin bir söyleme şekli var aferin sana bir de iyi bir şeymiş gibi anlatıyorsun 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 580 göst.
9 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Krizantem (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 999 göst.
2 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,244 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 708 göst.
0 oy
10 cevap 459 göst.
15 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birmelekannesiii (74 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,621 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...