0 oy
84 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (541 puan) tarafından

image

Kızlar merhaba kesenin şekline ve bebeğin bulunduğu konuma göre cinsiyet nasıl belirleniyor ve bunun doğruluk payı nedir hiç doğru çıkan oldu mu tahminde bulunursanız sevinirim:)

7 Cevaplar

0 oy
(5,578 puan) tarafından

keseye gore nasil

belirleniyir

. cok basit . belirlenmiyor:)

(541 puan) tarafından
Çok yazı gördüm işte şekli böyleyse kese kız soyleyse erkek sagdaysa kız soldaysa erkek diye ondan bende bi sorim dedim:)))
(5,578 puan) tarafından
onlar meraktan catlayan sabirsiz anne adaylarinin ozlelikle ilk bebekse  kendi kendilerine uydurduklari ve birbirlerine uydurarak inandirmaya calisip heycanlarini bastirdiklari safsata :)
-Reklam-
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Keseye göre tahmin edilemez 
0 oy
(67 puan) tarafından
Tövbe bismillah.. 

Canım daha bebek bile haşhaş kadar gözükmüyor.. Nası cinsiyet belli olsun keseden.. Daha çooook erken 
(541 puan) tarafından
Çok yazı gördüm işte şekli böyleyse kese kız soyleyse erkek sagdaysa kız soldaysa erkek diye ondan bende bi sorim dedim:)))
(67 puan) tarafından
Hurafe canım onlar
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Saçmalık ya 20 senelik kdd cu bana kız hissediyorum öyle geçti içimden dedi keseye göre kızım oldu hayır şikayetçi miyim asla ama bazen de sallıyorlar resmen arkadaşıma kız dedi her şeyi aldı yaptırdı pembe pembe. Oldu oğlu o kadar okumuş insanlar neden varsayım la hareket eder anlamam 
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Allah göstermesin düşüp öelnler de var keseden sonra benim düşük tehlikemi bilemedi mesela dr kanamam kalmıştı ilki kimyasal gebelikti onu desene hisssiyatını diyene kadar demi aklıma geldikçe kızıyorum böyle dr lara
0 oy
(2,475 puan) tarafından
Öyle cinsiyet belirlenmiyor canım 

Batıl inanc onlar
0 oy
(88 puan) tarafından
Hayır değil. En azından her gebelikte mümkün değil. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 189 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Expertmom (808 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mzeynepp (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mzeynepp (32 puan) tarafından soruldu

402,437 soru

12,048,047 cevap