0 oy
173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (57 puan) tarafından
Kızlar eşimde bugün farketmiş afedersiniz 2 bacak arasında sağ ve sol tarafta böyle kıp kırmızı büyük bi yuvarlak şeklinde uçları beyaz beyaz bi kızarıklık kaşıntı yapıyor baktım kasık mantarı yazıyordu evde travazol vardı sürdü neden olmuş olabilir bana geçmiş midir çok korkyrm ya zaten sıkıntılıyım ben şdrar yollarından falan bide eşim bu hafta şampuanını değişti o yapmış olabilir mi kaşık mantarını 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nedenlerini bilmem canim ama bulasici dikkat edin tam da yeri yani nasil korucan kendini bilmiyorum kremleri ihmal etmeyin surun surekli ectopix miydi neydi bi krem var pembe kutulu benim ayağımda mantar olmustu o kesti oglumun bacaginda gozle gorunmez ama dokununca hissedilen bisey vardi ona da onu yazdilar esimde de enfeksiyondan tahris olmustu orasi ona da iyi geldi 
(57 puan) tarafından
Tamam canım yarın onu da sorup alalım uzak duruyorum ama aynı yatağın içindeyiz tabi inşallah geçmez bana o da çabucak şyileşir
tarafından
Kiz ciplak mi giriyo yataga oyle bisey olmazda gecene kadar afedersin iliski olmayacak mi ondan bahsediyorum biraz zor korkursun kendini
(57 puan) tarafından
Yok canım lavoba banyo ortak kullanıyoruz yatak vs öyle yazıyordu nette ondan dedim çıplak girmiyor  valla korycam
tarafından
Internette yaziyosa dogrudur ben kendi tahminimi soyledim canim
-Reklam-
0 oy
(13,609 puan) tarafından
Şampuanıda var eczanelerde ama sorup öyle alın 
0 oy
tarafından
Mantar ise dikkatli ol bulaşıcı çünkü 
(57 puan) tarafından
İnşallah geçmez ve ne zamandır var bilmiyorum hiç fark etmemiş arada kaşınırdı ama
0 oy
(2,277 puan) tarafından
Travazolu düzenli kullansın geçer zaten genede bi dr a görünsünn
0 oy
tarafından
Canım travazol kortizonlu bir krem olduğu için geçirir ama düzenli sürmesi gerek. Eşine söyle her tuvalet sonrası taharet alsın . Terlediğinden ve taharet almadığından dolayı mantar oluşuyor 
(6,086 puan) tarafından
Yoruma bir ek yapabilir miyim :) taharetlendikten sonra iyice kurulanamazsa mantar daha çok ürer ıslak ve nemli yeri sever mantar enfeksiyonu ortak tuvaletlerden vs bulaşı kolay oluyor.
tarafından
Ah canım bunu yazmak hiç aklıma gelmedi :D Allah razı olsun ❤️
0 oy
(4,605 puan) tarafından

1 öncelikle bagsir giyiyorsa onları %100 Pamuk alin 

2 orayı sürekli kuru tutun 
3 terlemesine müsade vermeyin yani sürekli silsin 
4  tahret aldımi çok iyi kurulasin 
5  eczaneden mantar kremi alin düzenli akşamları yatarken sürsün 

Afedersin ama sürdükten sonra birşey giyinmesin orası ilacı iyice çeksin 

Kimi arkadaş bulaşır demiş ama bizde herhangi bir bulaşma olmadı yazın özellikle cook olur eşimde terden dolayı 

Aklıma gelenler bunlar şimdilik 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 94 göst.
0 oy
9 cevap 256 göst.
19 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 185 göst.
14 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu

411,364 soru

12,382,851 cevap

43,333 kullanıcı

Kategoriler

...