0 oy
169 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,293 puan) tarafından
Doğum sonrası ne zaman toparladiniz kızlar? Ben 68le hamile kaldım 85 le doğurdum. Bebeğim 40 günlük  80 kiloyum boyumda 168. Kendimi çok ağır hissediyorum. Kiloya takintiliyim hemen vermek istiyorum taktikleriniz var mı bana da fikir verin. İştahım normal yemezsem yemem ama süt olsun diye ne buluyosam yiyorum. Emzirdikten sonra biraz şekerim düşüyo hemen su içiyorum. Günlük 2 buçuk litre su içiyorum. Sizce diyet yapsam sütümü etkiler mi? Acele mi ediyorum?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla oğlun mu var kızın mı bilmiyorum da bebeğin hareketlendiği zaman kilolar kendiliğinden gidiyor sağlıklı bir diyet uygularsan sütün gitmez 
(1,293 puan) tarafından
İki kızım var:) ilkinde çok hızlı gitmişti. İlk aydan bebekle birlikte 10 kilo gitmişti. Bunda da hızlıca gider inşallah
tarafından
Gider gider hiç şüphen olmasın
-Reklam-
0 oy
(12,864 puan) tarafından
Diyet degilde saglikli beslenme. Oda bi nevi diyet yani. Ekmek makarna pilav hamurisi sut yapmaz zaten. Ben ikisinide 75le dogurdum. Hemem verdim 56yim suan. Bol su. Ekmek yemem. Makarna pilav hamurisi kizartma fastfood falan nerdeyse hic olmaz bizim evde. Paketli gida çok nadirdir. Meyve çok yerim. Kuruyemis yerim. Kuru kayisi hurma yerim. Salatalik domates falan alir yerim acikirsam. Ve hareket çok onemli terlemek. At bebek arabasina bebegi yuru valla dag bayir yokus. 
(1,293 puan) tarafından
Çok terliyorum aşırı. Ama enfeksiyon var boğazımda. İğne vuruluyorum o biraz aciktiriyo. Beslenme şeklimi değiştirmem lazım evet:)
0 oy
(963 puan) tarafından
İkinci doğumumda 60 kiloyla hamile kaldım 69 kiloyla dogum yaptım doğumdan sonra 63 düşmüştüm 40 im çıkınca eski halimle dönmüştüm tabi ama göbek sarkması vardı şuan üçüncü gebeliğim bebek emziriyorum 31 haftalık oldum 59 la hamile kaldım 63 kiloyum 
0 oy
(6,086 puan) tarafından
57 kilo ile hamile kaldım ben 13 kilo aldım doğumdan 1 ay sonra 55 kiloydum sonra 49a kadar düştüm shshs sütten kesene kadar herşey çok iyiydi şimdi 58 59 kiloyum ve zayıflamaya çalışıyorum :D dhshshs ama genel olarak ekmek yemedim hala yemem sabah kahvaltısı hariç şişiriyor beni. Tatlı süt yapar yalanına asla inanmadım shshsh gelip gidip tatlı yemedim yani canım istedikçe azar azar yedim günde 3 öğün yemek yiyordum mutlaka gerçekten düzenli yemek yediğim zaman kilo verdiğimi fark etmiştim. Aklında bulunsun şuandada o sayede kilo verdim sütten kestikten sonra 62 kiloyu gördüm dur dedim bi sorun var. Yeme içmeyi düzene koydum 2 gün önce 58.500düm tartıda.. 
0 oy
(926 puan) tarafından

81 ile hamile kaldim doguma yakin tartildim 78 kiloyum cok guzel beslendim kilo vermisim elhamdülillah bebegimde iyi dogdu

Dogum yaptim ciktim ilk tartilisimda 73 kiloydum sonra 71 e indim
Bu sira emzirme donemi kacirdim biraz 74 e cikmisim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 81 göst.
0 oy
6 cevap 337 göst.
4 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisa Kaya (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 185 göst.
0 oy
1 cevap 87 göst.
15 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde baharercan59 (19 puan) tarafından soruldu

410,929 soru

12,365,993 cevap

42,021 kullanıcı

Kategoriler

...