0 oy
177 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,111 puan) tarafından
Hangisi daha iyi kızlar hiç kullanmadim ikisinide, igne sallarda iz yapıyor hep ve iğne sürekli boynuma dokunduğu için yara yapıyor cildimi 

7 Cevaplar

+1 oy
(698 puan) tarafından

İkisinide denedim mıknatısta kullandıkça gevşeklik oluyor dürekli yukarı kaydırıyorum 

Kıstırmalı olan sıkı tutuyor ama ben yinede çengelli iğne kullanıyorum
(7,373 puan) tarafından
Renkli çengelli iğneler var küçük ben ondan kullanırım çok rahatım.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bwn kullanmadim ikisini de ignesiz duzgun olmuyo bonede kullanmadigim icin kayiyo mecbur igne kullaniyorum igneyi gjzlesen batmaz aslinda yine bilen varsa diye post ciksin 
0 oy
tarafından

Ben bunu kullanıyorum pratik uzun ömürlü ucuz 

image

(1,111 puan) tarafından
Cocoscarf da 100 TL ikilisi, mıknatıs da öyle burda ne kadar
tarafından
Bilmiyorum orayı kız bu şal klipsi trend yolda 12 adet 64₺
(1,111 puan) tarafından
Yaa çok pahalıymış o zamn benim baktığım yer, bunu takınca belli oluyor mu peki boyunda
tarafından
Yaşadığın yerlerde bimilyonculara uğra oralardan aldım ben geçen sene 10_20 tl en fazla 20 tl ye alırsın bir tane iki tane
0 oy
(4,126 puan) tarafından
İğne dışında bir şey kullanmıyorum, eşarplarım ipek şallarım da janjan asla iğne izi yok kii bunlar da en hassas ürünler. İğneyi tam olarak nasıl kullanacağınızı bilmiyorsuniz bence. Noktanıs ve tokalar bir süre sokra kayma yapar rahat edemezsiniz
tarafından
Kesinlikle hem iğnenin verdiği sıkıligi hiçbiri vermiyor
0 oy
(16,101 puan) tarafından
Ben bir ara mıknatıs aldim sürekli düşüyordu. Bence hiç kullanişli değil mıknatıs. 
0 oy
(174 puan) tarafından
Ben kapandığımda iğneyi beceremiyordum, o zaman mıknatıs almıştım ama hiç kullanışlı değil sürekli düşüyor kayıyor. Şal klipsi aldım o çok rahat oluyor onu kesinlikle tavsiye ederim
0 oy
(6,251 puan) tarafından
İneden başka bişey kullanamam galiba;)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 137 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevgi344 (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 413 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (561 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 314 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
8 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi annee (530 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,041 soru

23,659,043 cevap

308,879 kullanıcı

...