0 oy
494 göst.
Diğer kategorisinde (3,409 puan) tarafından
Kızlar abim sanal kumar oynamış 300 bin borcum var diyo  altın degerinde verir misiniz eşinle konuş  dedi eşimle konuştum  eşim cocıgumun rızkını vermek istemiyom dedi bıktı adam artık ailemden başka konularda var şimdide bu cıktı biraz konuştuk en fazla 100 bin tl degerinde verebilirim onuda yok bil geri gelmez diyo napcam bilmiyom kızlar abim kendimi öldürcem vs demiş sanal kumar oynayan var mı tanıdınız akıl verin napsam 

36 Cevaplar

+4 oy
(2,526 puan) tarafından
Ben olsam vermem , önce oyna sonra kaybet sonra kendimi öldürecem de aklı sıra milletin vicdanıyla oynuyor 
(3,409 puan) tarafından
O kapasiteye sahip ama ailede huzur yok annenler sürekli kavga ederler babamla degişik aile
-Reklam-
+3 oy
(1,903 puan) tarafından
Ben olsam vermem bu galiba bir degil 2 degil borc diyor ama o para gelmez geri sana haram şey için para vermem ben
(5,740 puan) tarafından
annemin  basortu esarp aldigi abi iki oglu var ikisi de sanal kmuar oynamis . adam mal
mul hersey elden cikarmis yazik . yillarin basirtucusu. 8 daire satmis istanbuldan . yazlik satmais arabalar cocuklarin evleri elindeki mallarinzararina satmis borcu harci herseyinkapayip malatyaya koyune dinuyir cocuklarinida toplayip.adam cok iyi ccklari da benim ilkokul arkadasimdi. evlat iste ama tabimi odemezsen evladimdan olacam odersem malimdan mulkumden yollarca biriktirdigim emegimden deyip satmis savmis. armine vakko falan paahali esarplari satiyordu abi zaten elindeki mallari bile nerdeyse sudan ucuz elinden cikarmis ucuza satip
(3,409 puan) tarafından
Tamam canımd benim abim neye güveniyor babamın hiç bişeyi yok emekliden başka
(5,740 puan) tarafından
tabi ki benim demek istedigim bu illet insani yer bitiriir yararken cck geldi kaldi ole
(1,903 puan) tarafından
Canım siz ödedikçe bu oynar bırakmaz yada size bırakıcam demesine bakma sürekli oynayacak çünkü siz ödiosunuz
+3 oy
(7,626 puan) tarafından
Kendini öldüreceğine adam olsun çalışsın 3.milyon değil nihayetinde. Allah selamet versin kurtarsın bu bataklıktan 
(3,409 puan) tarafından
Valla öyle demiş vicdan yaptırıyor işte
+1 oy
(428 puan) tarafından
Allah başa vermrsin ama vermek istemem eşin haklı kendi kardeşi istese sen izin vermeden sanırım 
(3,409 puan) tarafından
Yok ne alaka kız onun abisi istemedi
(95 puan) tarafından
Mutluhuzurlu arkadaş şöyle demek istemiş eşinin kendi kardeşi istese sen izin verir miydin diye
+1 oy
(313 puan) tarafından
O parayla yine oynar net o bidaha yapar çünkü diyor belki borcu çıkartırım onunla ozm daha çok borçlu olur 
(40 puan) tarafından
Aynen canm tamda bunu yazmaya gelmiştim
+1 oy
(1,927 puan) tarafından
Öldürürse öldürsün herkesin kendi tercihi. Oynamasaymış. Nede olsa arkamı toplayan var diyip devam edecek. Gidip tedavi olsun kazık kadar adam. Utanmıyor mu ajitasyon yapıyor birde. 
0 oy
tarafından
Ben olsam hiç bişeyimizi vermem verdiğin geri gelmeyecek birileri verdikçe o kumar oynamaya devam edecek sizi hiç düşünmeyecek 
(3,409 puan) tarafından
Eşimde kendine bişey yapar vicdan azabı yapma diye o kadar veririm diyo
tarafından
Yapsın naparsa yapsın sen kendi aileni düşünceksin bundan sonra kapıyı kapatınca kim kalıyor evin içinde kocan çocukların ailen onlar senın kumar bağımlısı olmuş kardeşin sana aç mısın açıkta mısın demez senı düşünmez sende düşünmiceksin bence yeri gelince BENCİL OLMAYI ÖĞRENMELİYİZ zira karşımızdaki insanlar fazlasıyla bencil senı düşünmez düşünmüyorlar
0 oy
(3,965 puan) tarafından
Bence vermeyin canım. Nasıl yaptıysa çalışsın ödesin. Yoksa yine yapar kumar bağımlılık çünkü sözler de verse yine yapar 
(3,965 puan) tarafından
Borçlarını gösterdi mi size belki de alıp oynamayı düşünüyordur
(3,409 puan) tarafından
Yok vermedik telefonda mesaj yazmış yğz yüze anlatmam demiş eşinle konuş demiş
(3,965 puan) tarafından
Oldu canim yüz yüze niye anlatmıyor böyle birşey varsa da kendi ödesin bekar adam çalışsın ödesin milyon dolarlar değil ya 2 yıl sıksın dişini
(3,409 puan) tarafından
Yüzyüze anlatcakmış güya eşim pek muhatap olmak istemiyor bıktı adam artık ailemden rahatsız ediyolar huzurumuz kacıyor iyice
(3,409 puan) tarafından
Yani iyi bile katlanıyor aynı seyi onun ailesi yapsa kayınvalidem dahada huzursuzluk cıkarır dum haklı yani
0 oy
(318 puan) tarafından
Cocugumun birikimini rizkini kumar borcuna vermek ben de istemeyebilirim, ya da esim yapsin istemeyebilirim. Anladigim kadariyla ilk degil bu, borcu odemenin baska yolu yok mu? Kendi uzerine bir satabilecegi menkul/gayrimenkulu yok mu? 

Yani bir de aklini artik basina almasi gerek tabi. Yazik yani su paralara bak..
(3,409 puan) tarafından
Yok canım bekar abim babamın emekli maaşından başka bişeyi yok
(318 puan) tarafından
Yani kendisi calisacak odeyecek o zaman. O para giderse geri gelmez. Allahtan evli degil coluk cocugun rizkina girmemis. Taksitlendirme falan birsey olabiliyorsa zorlasin sansini. Bugun odersin yasadigindan ders cikarmaz yarin yine yapar. Bu tip seylerde destek olmak kisinin hatayla yuzlesmesini de engelliyor cogu zaman
0 oy
(11,261 puan) tarafından
kumar borcuna para vermem, asla. hastalık olur bir şey olur ayrı kumara asla
0 oy
(3,850 puan) tarafından
Çalışsın ödesin bence ,yaptığı hatanın sorumluluklarını alsın.Bu sekilde tekrar oynar sonu gelmez.Odeme zamanı zorluk yasarsa destek olursunuz.Ama elini taşın altına koymayı öğrenmeli.Bu sizin içinde onun içinde en iyisi.

Sonucuncunda ölmek isteyecekse başından oynamayacakti adam borç ödensin diye ölmek istiyor, utancından değil farkında mısın 
(3,409 puan) tarafından
Dugunde takılan bileziklerim var onlara göz dikiyor sanırım ama bizimde onlardan başka yatırımımı yok ki
(3,850 puan) tarafından
Oyunu oynarken sana değil kendine güvenmeliydi kuş bindiği dala değil kendi kanatlarına güvenir.

Utanıyor olsaydı benim hatam benim borcum derdi ,ben kardeşine destek olma atın evden anlamında demiyorum.Ama birbzorluk yaşamalı ki dersini alsın.

Kendi de biliyor 50 defa duymuştur kumar kötü birsey ,ama analayamamis ki deneykmlemek istemiş ve 300000 TL ye kadar da devam etmiş.Bu musibet hayatında büyük ders olur ona.Ustune fazla gitmeyin yapmış bir hata ama sorumluluk alsın.
Birde kısa yoldan köşeyi dönme kolay yoldan para kazanma durtusu olan bir kişiye sevginsaygi anlamında yanınızda olduğunuzu belirtmeniz yeterli maddi destek hata olur.Borcunu ödemekte zorlanırsa desteklersiniz ama bunu bile söylemeyin duymasın kolayci çünkü
0 oy
(338 puan) tarafından
Bı kaç hafta önce 19 yaşındaki  bir gencimiz bu yüzden intihar etti 8. Kattan atladı boş yere oynayıp boş yere hayatına kıydı keşke oda söyleseydi ailesine bu acıyı yaşatmak  daha beter 
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Oldurmez merak etme ben olsam vermem
0 oy
tarafından
Haramda huzur ararsan huzur sana haram olur derler. Asla verme , helal paranı harama yatıracak. Gitsin çalışsın ve sen o parayı verdiğin an kalkıp gene kumara yatıracak daha fazla kazanırım kafasıyla . Sakın böyle bir hataya düşmeyin 
0 oy
(2,959 puan) tarafından
Kaynim öyleydi, yok kendimi öldürcem. Yok bilmem ne borcunu topladı yarısını tabii ondan önce neler sattı. Kayinbabam da borcu için babam dahil 3 kişiden borç aldı yaklaşık 500 bin. Şimdi kari koca hiç oralı değiller. Verdiğin gider üstüne kötü olursun
0 oy
(1 puan) tarafından
Bende olsam vermem çünkü benım kardeşimde aynısını yaptı ve borç verdım o borcu da kumarda bitirdi
(3,409 puan) tarafından
Ben anlamıyorum el evindeyiz kendimde calışmıyom kocamın parası benşm param tamam ama kocam kazanıyor ne kadar zayıf insanlar
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Abin kendini öldürmez yalan söylüyor siz ödeyin diye ve siz borç kapattıkça daha fazlasını yapacak yarın 500bin borç getirecek bankalar orda duruyor gidip kredi çeksin eşimin çok güzel bir sözü var aptala verilecek 1 kuruş helal param yok benim diye. Vermeyin bırakın kendi ödesin ki birdaha oynamasın. 
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Bu devirde kimse kolay para kazanmıyor ben olsam vermem bileziklerim var demişsin söyle eşim babasına falan verdi de o para bidaha gelmez yüz bin de az değil yani eşin haklı 
(3,409 puan) tarafından
Yok canım kayınpederin durumunu biliyorlar iyi durumu almıcsgını bilir bilezikler den haric dugun takısı var onlarıda geri götürüyo zatn ondan vercez
(4,139 puan) tarafından
Valla sen bilirsin o para geri gelmicek ve eşin ömür boyu başına kalkacak abin borç aldı vermedi her konu da onu önüne sürecek
(3,409 puan) tarafından
Evet eger ödemezse yapar brndr yapardım eger abisi alıp vermese
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Ben olsam vermemm borcu bitse tekrar başlamaaycağı ne malum
0 oy
(3,264 puan) tarafından
Esin o aklına mukayyet olsun vermesin sakın böyle böyle 4 trilyon borca girdi eşimin kuzeni her seferinde ödediler her seferinde oynadı düşün bak kredi çekecekler bunun için hesaba 700 bin gelir 1 gecede o parayı yer bitirir vermeyin sakın derim ben 
(3,409 puan) tarafından
Dahada yok ek evindeyim kocamın parasına mı güvenmiş valla resti cekti mi ceker ugraşamk zorunda degil ki
(3,264 puan) tarafından
Aynen öyle boşver çabalama sen kötü olun benim akıllı kaynana da benden habersiz altınlarını vermişti Allah'tan geri yaptı çocuk

404,760 soru

12,124,698 cevap

36,483 kullanıcı

...